Bursa///16

sağolun kızlar eşim torlandı baya kızmında şuruplarını içirmeye çalışıyoruz annemle yaramaz pek sevmiyo şurup içmeyi
Kübrabetülcüm senin kızada geçmiş olsun şimdi nasıl cimcime

sağolun kızlar,karamuk kışa hazırız artık desene.bende eşim evdeyken hem odalarda şekil değişikliği yaptık,hemde kışlıkları çıkardım.
sudecim bi şurup içmeyen çocukta bende var.kübra hiç sevmiyo şurup içmeyi,her şurup içirdiğimde üstünü değiştiriyorum.
şimdi uyuyo kübra düşmeye başladı galiba ateşi birazdan yine ölçcem.

GÜNAAAAAAAYYDINN
kızlar nasılsınız
nezamandır uğrayamıyorum yaa ben vakit bulamıyrum siteye girmeye yaaa ben çokmu tembelim bitürlüişlerimi bitirip oturamıyorum
gerçi benim kızların ikiside canavar küçük beni bırakmıyo büyük bilgisayarı bırakmıyo
özledim ayol
hastalarımız çoğalmış çoooook geçmiş olsun rabbim kötüsünden korusun
GÖRÜŞMEK ÜZERE BYYYY

günaydın karamukum
nevar neyok Şeniz
iştesin tabii
Allah kolaylık versin çalışmak zor şimdi evde yatağında yatıyoda olabilirdin ama sen işyerindesin ama biliyomusun çalışanları çook kıskanıyorum
siz bigün emekli olup evinizde oturup emeğinizin karşılığını alcaksınız
ama neyzıkki ev hanımlarını anneleri emekli eden bi kurum yok henüz

günaydın canım Şeniz hoşgeldin
bizler iyiz çok şükür sen nasılsınn a.s
evet yoktun bayağıdır uğramadın ama valla sende haklsın evde de olsan hiç iş bitmiyokiii hele bide çocuk varsa tamam hiç bitmezza.s

sağol tatlım yaa ne olsun işten eve evden işe işte hep aynıı
hele birde kış geldi tamam artık hepten kapandık eve
valla canım sen çalışanalrı kıskanıyon bende evde oturanlarıı inan şöyle çocuğumla kendim ilgileniyim herşeyine kendim koşturyaım evimin işinni bileyim çok isterdim ama ben çalışmadan da yapamıyorum alışmışım senlerdir sıkılıyorum bi süre sonra evde a.s
ama şöyle rahat bi iş olacak istediğin zaman gelcen istediğin zaman gitcen ama nerdee öyle işşa.s

iyi günler hanımlar,bugün kızımı dr a götürdük.gece iyi geçti,ama sabah yine ateşlendi.
dr umuzda hastanedeymiş iyi oldu götürdük.ilaçlarımızı aldık.ama içirmesi işkence resmen.
şimdi uyudu,ilaçlarda uyutuyo herhalde hem dinlenmiş oluyo.
ashkom,karamuk,sude nasılsınız hanımlar?

Geçmiş olsun canım
Bu ne yaaa kış geldi dert geldi hastalıktan kafamızı kaldıramıyoz
Ben iyiyim çok şükür, iş ev aynı koşturmacaya devam
Tekrar geçmiş olsun canım
Allah beterinden saklasın

canım geçmiş olsun rahatsuızlığınız ne soğuk algınlığımı
hasta olan hangisi küçük mü

günaydın hanımlarrrŞeniz
kübrabetülcüm iyi olmuş canım dr a götürmekle geçmiyo bu hastalıklar ilaçsız vallahi hele birde boğazlardan oldumu kullan dur artık antibiyotikleri biz geçen hastalandığında 3 şişe antibiyotik bitirdik arka arkaya a.s ay işallah canım en kısa zamanda iyileşir cimcimee:Saruboceq:

iyi akşamlar herkeze,yarın yine yeni bir hafta başlıyo,ben çalışmıyorum ama ben bile pazartesi sendromu yaşıyorum.
çalışan herkeze kolay gelsin diyorum şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…