günaydın canımŞeniz ay senin cimcimeyede çok geçmiş olsun kıyamam ben onlara yaa :ecrin_bebek: nesi var boğazalrımı yoksa
valla canım bende hafta sonu cumaretsi eve gittim hiç biyere çıkmadık hava soğuk diye hiç kıpraşmak istemedik yani pazar günü de kışlık eşyaları kışlık ayakkabıları falan çıkardım oğlanın küçük gelenlerini falan ayırdım iyi oldu topraladım heryeriia.s
sağolun kızlar eşim torlandı baya kızmında şuruplarını içirmeye çalışıyoruz annemle yaramaz pek sevmiyo şurup içmeyi
Kübrabetülcüm senin kızada geçmiş olsun şimdi nasıl cimcime
GÜNAAAAAAAYYDINN
kızlar nasılsınız
nezamandır uğrayamıyorum yaa ben vakit bulamıyrum siteye girmeye yaaa ben çokmu tembelim bitürlüişlerimi bitirip oturamıyorum
gerçi benim kızların ikiside canavar küçük beni bırakmıyo büyük bilgisayarı bırakmıyo
özledim ayol
hastalarımız çoğalmış çoooook geçmiş olsun rabbim kötüsünden korusun
GÖRÜŞMEK ÜZERE BYYYY
günaydın karamukum
nevar neyok Şeniz
iştesin tabii
Allah kolaylık versin çalışmak zor şimdi evde yatağında yatıyoda olabilirdin ama sen işyerindesin ama biliyomusun çalışanları çook kıskanıyorum
siz bigün emekli olup evinizde oturup emeğinizin karşılığını alcaksınız
ama neyzıkki ev hanımlarını anneleri emekli eden bi kurum yok henüz
iyi günler hanımlar,bugün kızımı dr a götürdük.gece iyi geçti,ama sabah yine ateşlendi.
dr umuzda hastanedeymiş iyi oldu götürdük.ilaçlarımızı aldık.ama içirmesi işkence resmen.
şimdi uyudu,ilaçlarda uyutuyo herhalde hem dinlenmiş oluyo.
ashkom,karamuk,sude nasılsınız hanımlar?
iyi günler hanımlar,bugün kızımı dr a götürdük.gece iyi geçti,ama sabah yine ateşlendi.
dr umuzda hastanedeymiş iyi oldu götürdük.ilaçlarımızı aldık.ama içirmesi işkence resmen.
şimdi uyudu,ilaçlarda uyutuyo herhalde hem dinlenmiş oluyo.
ashkom,karamuk,sude nasılsınız hanımlar?
Günaydınlar
Karamukcum nasılsın ??
iyi akşamlar herkeze,yarın yine yeni bir hafta başlıyo,ben çalışmıyorum ama ben bile pazartesi sendromu yaşıyorum.
çalışan herkeze kolay gelsin diyorum şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?