Bursa///16

günaydın hanımlar birkaç günlük aradan sonra nasılsınız ?
Bayramımız kutlu Olsun
Hepinizi öpüyorum

günaydın güzel bursamın güzel hanımlarıııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
herkese hayırlı cumalar diliyorumm:Saruboceq:

buluşma olsun diyen sevgili bursalı hanımlar nerelerdesiniz huuuuuu buluşma topiğini görmedinizmi lmaz: helebi bakıverin hadiiii kaldırın po...... kaydirigubbakcemile3

günaydın canımm Şeniz
evet çalışıyorum ve dün de çalıştım malasef mafoldumben
nasılsın gittinmi doktora canımm

yok canım ya gitmedim,daha iyiyim şimdi.
dün kübrayı götürdüm dr a.grip aşısı ilk dozu geçen ay yapılmıştı bu ay 2. si yapılacaktı fakat aşı yok kalmamış.ne yapacağımı şaşırdım inş. gelir yakında.

slmlar nasılsınız bakalım çoktandır bakmadım buraya zamanım olmuyor giremiyorum

biz iyiiz canım sen nasılsın?
biz hep buralardayız vaktin oldukça senide bekleriz.

iyiyim bende ne olsun eczaneyi taşıdık o yüzden yoğunduk bir kaç gündür ama şimdi rahatım girebilirim artık

haftanın ilk günaydını benden
GÜNAYDIN HANIMLAR NERDESıNıZ
yahu öğlen oldu aaaaaaaaaa Hadi yazın bakalım naptınız hafta sonu

haftanın ilk günaydını benden
günaydın hanımlar nerdesiniz
yahu öğlen oldu aaaaaaaaaa hadi yazın bakalım naptınız hafta sonu

aaa ben buraya günaydın yazdım zannediyodum,ruya gördüm herhaldesırnaşık şey
günaydın canım,bize 4 gün tatildi canım yani eşim ve kızlar 4 gün evdeydi.hava da yağmurlu gezmeye de gidemeyince bende fırsattan istifade evde eşimi çalıştırdım,yatak odasıyla,çocuk odasının modelini değiştirdik.dolap içlerini düzenlemek kaldı.bugün onları düzenlicem hem kışlıkları daha çıkarmamıştım bi düzenleme yapacam
sen nasılsın,senin hafta sonun nasıl geçti?

Sağol canım ben iyiymde eşimle kızım rahatsız
kızımın boğazı iltahaplanmış varmış eşimde üşütmüş
Onlarla uğraştım hafta sonu
ev işi hak getire her yer her yerde
Ben iyiyim Allah Şükür
Allah kötüsünden korusun opuyorumnanaktan

günaydın hanımlarrrr nasılsınızzzzzzzzŞeniz
ay dün hiç uğrayamadım çok yoğundummma.s
sudecim canım çok geçmiş olsun eşin ve kızına ay vallahi kış geldi başaldı hastalıklarr a.s
kübrabetülcüm sen de oh misler gibi otur canım evinde tertemiz ben de valla pazar günü dolapları yerleştiridim yazlıkları kaldırdım kışlıkları çıkardım a.s

günaydın hanımlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sudecim geçmiş olsun canım,şimdi nasıl hastaların?
benimde küçük cimcimem hasta ateşi vardı sabah.okula göndermedim bende.
karamuğum sağol canım,ama daha bitiremedim işlerimi.sen ne işler yaptın?

günaydın canımŞeniz ay senin cimcimeyede çok geçmiş olsun kıyamam ben onlara yaa :ecrin_bebek: nesi var boğazalrımı yoksa

valla canım bende hafta sonu cumaretsi eve gittim hiç biyere çıkmadık hava soğuk diye hiç kıpraşmak istemedik yani pazar günü de kışlık eşyaları kışlık ayakkabıları falan çıkardım oğlanın küçük gelenlerini falan ayırdım iyi oldu topraladım heryeriia.s

sağolun kızlar eşim torlandı baya kızmında şuruplarını içirmeye çalışıyoruz annemle yaramaz pek sevmiyo şurup içmeyi
Kübrabetülcüm senin kızada geçmiş olsun şimdi nasıl cimcime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…