Bursa///16

merhaba canım,ben iyiim çok şükür.kübrada iyi başladı okula bugün.özlemiş okulunu hevesli gitti.
sen nasılsın?

çok şükür bizlerde iyiz canım. oh iyi hadi maşallah iyileşmiş özlemiştir tabi kaçgündür çocuk. bugünde ben göndermedim burnu akıyodu dedim yatsın dinlensin evde yarın göndericem kısmetsea.s

selaaaammm
kızlar ananeme gittim bigüzel dinlendim gezdim sonunda evime geldim
herkesler iyi inşallah
KARAMUKum sende olmasan kapatacaklar bu topiki uğrayan yok diye
bursalı hanımlar nekadar yoğun hiç karşılaşamıyoruz iki sohbet edelim

iyi akşamlar,bugün misafirim vardı giremedim siteye,nasılsınız?
bide bu ara facede çiftlik varmış arkadaşlar söyledi oyun,arada oraya takılıyorum.ekim dikim işleriyle uğraşıyorum.
şehir hayatında çiftlik göremiyoruz bari oyunla hasret giderelim.

GÜNAYDIN HANIMLARRŞeniz
AY YAZDAN KALMA GÜNLER BİTTİ HERALDE:1no2:
AKŞAMDAN BERİ BURSAMA YAĞMUR YAĞIYORRa.s

oh iyi atlatmışsın misafir telaşesini hihoyyyt bizler iyiyiz canım çok şükür sen nasılsın:1hug:
ay evet face de o çiftlik oyununu bende görüyorum ama hiç girip bakmaya vaktim olmadı. sanalda olsa eğlenceledir bağ bahçe işi değilmia.s

selam canım evet yoktun bayağıdır ortalıklarda iyi yapmışsın ama değişiklik olmuştur. nerde anneannen bursa dışındamı oturuyo canım o kadar kaldığına göre.
napıyım güzelim bende arada sırada uğrayabiliyorum birde kübra betül,sude uğruyo ayakta tumaya çalışıyoz topiğimiziopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

günaydın bursamın güzel vede özel hanımları nasılsınız?
ben bugün anneme gitcem,bugünde anneme misafir geliyo.

GÜNAYDIN HANIMLARRŞeniz
AY YAZDAN KALMA GÜNLER BİTTİ HERALDE:1no2:
AKŞAMDAN BERİ BURSAMA YAĞMUR YAĞIYORRa.s

günaydın canım.kış gelsin artık,kasım ayındayız ama daha soğuklar doğru dürüst başlamadı.
tabiatın düzeni değişti iyice.hiç iyi günlere gitmiyoruz.

evet canım misafirlerimi atlattım,bugünde anneme gitcem.
iyiim canım nasıl olayım iyiim işte.çocuklar,dersler uğraşıp duruyorum.
yarın betül'ün ortak sınavı varmış yine.

hoşgeldin canım biz iyiiz sen nasılsın?
oh ne iyi yapmışsın,arada lazım böyle kaçamaklaryerimseniben

günaydın canımm Şeniz evet vallahi tabiatın düzeni değişti havalar birden soğuyo birden ısınıyo artık ilkbahar sonbahar da kalmdı malasef allah sonumuzu hayır etsin :Saruboceq:
ohh desene bugünde misafir telaşın var. allah kolaylık versin canım.
betüle de sınavda başarılar allah zihin açıklığı versin işallah:Saruboceq:

evet canım bizde şimdi hem gelin gezmeleri hemde misafirler üst üste.yerimseniben
sağolasın canım,4. sınıfta iyice sınav koşturmacası başladı.arada dershane sınavlarınada götürüyorum.allah yardımcıları olsun bütün çocuklarımızın:Saruboceq:

günaydın hanımlar ancak kalktım kahvaltı ettik bey işe gitti kızlar oyun oynuyo bende şimdi ortalığı toplıcam işe başlamadan bi uğrayayım dedim
karamukcum ananemler ÖZLÜCEde oturuyolar bilmem duydunmu dörtçelik çocuk hastanesinin olduğu yer hastaneye çok yakınlar zaten ananemlerde

günaydın KübraBetül sağol hayatım bende çoook iyiyim Allaha şükür
biz artık gelin gezmelerini bitirdik bebek gezmeleri yapıyoruz darısı başınıza
yanlış hatırlamıyosam aynı zamanlarda gelin aldık

rabbim çocuklarımıza zihin açıklığı versin
bizlerede evlatlarımızla kıvanmayı nasib etsin inşallah kızlarımı okulda görmeyi çok istiyorum

evet doğru canım sizin birde yeni gelininiz vardı değilmi ay sende görümce olaraktan gezdiriyosun yani a.s
amin canım amin allah bütün evlatalrımızı yardım etsin..:Saruboceq:

günaydın canım desene başaldı sabah telaşı kolay gelsin sana a.s
evet biliyorum orasını benim eltimlerde ertuğrulkentteler hastaneye çok yakınlar hemen her hafta bir kere gidiyoruz o tarafa a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…