Bursa///16

günaydın canım desene başaldı sabah telaşı kolay gelsin sana a.s
evet biliyorum orasını benim eltimlerde ertuğrulkentteler hastaneye çok yakınlar hemen her hafta bir kere gidiyoruz o tarafa a.s
günaydın karamukum bizimkiler köyde oturuyolar bu siteleri falan geçtikten sonra

selam hanımlar bende bursadan aranıza yeni katıldıma.s
hoşgeldin hemşerim

çok şükür iyiyiz sabah telaşı işte daha kalkıp ev işi yapcam bu sabah geç uyandım bütün işler duruyo
sen napıyosun ev,iş,çocuk?

ben bugünlük kaçıyorum kayınvalideme gidicem beraber bebek görmeye gidicez sonra bizi akşam yemeğine davet etti artık eve yatmaya gelirim
görüşmek üzere byy

gözünüz aydın canım rabbim analı babalı büyütsün inş.
canım biz temmuz sonunda aldık gelinimizi.daha bebek yok bakalım bende hala olacağım günleri dört gözle bekliyorum.
amin canım,günler çabucak geçiyo ben betülü ana okuluna yazdırdığımda çok heyecanlı ve meraklıydım.şimdi 4. sınıfa gidiyo.vakit nasıl geçti hiç anlamadım bile.

evet doğru canım sizin birde yeni gelininiz vardı değilmi ay sende görümce olaraktan gezdiriyosun yani a.s
amin canım amin allah bütün evlatalrımızı yardım etsin..:Saruboceq:

evet canım gelinimizi gezdiriyoz,bende yanında görümcelik yapıyom:))))))))

selam hanımlar bende bursadan aranıza yeni katıldıma.s

hoşgeldin canım,a.s.a.s.a.s.ne iyi ettinde geldin,nasılsın?

sağol canım sana da hayırlı cumalar .Şeniz
çok şükür iyiym canım sen nasılsın kızlar nasıll opuyorumnanaktan

bende iyiim canım,bugün iki kızımında toplantısı var birazdan çıkcam.
saat 1de kübra nın,saat2 de betül ün.bakalım yetişebilecekmiyim ikisine birden.
ben hazırlanayım anca giderin,şimdilik gidiyorum sonra görüşürüz

tamam canım kolay gelsin hadi o zaman sana görüşürüzzŞeniz

allah sizi ne etsin bende bu linki kedim açtım sandım meğer zaten varmışşş kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…