kıslar bulusma yerimiz bellli olduuuuu...e hadı bursalı canlarım bulusmaya...
tarih:15 Mart Pazar
yer:zafer plaza içindeki Mac Renzi cafeee
saat:14:00
ilk basta oturup bir tanısırız karsılıklı görüşür konusuruz. aramızda cocuklu gelen arkadaslarımız olucak.cocuklarıyla rahat edebilmeleri için ordanda mc donelds gecer sohbetimize devam ederiz...
KISLAR geldiginizde yeri bulmada sorun yasamamanız için (özellikle yeni gelen arkadaslarımız)bana özel mesajdan telefon numaralarını bırakabilirler yada ben numaramı verebilirm ..
Listekiler dısında gelmek isteyen olursa bana mesaj bıraksınnnnn...:1hug:
bende bursada olsam sidmi gelmezmiydim :a015:
tubiş heycan yaptım
çocuklu gelicekler varmı bilmemde ben çocuklu geliyom kızım 17 aylık
bide kardeşimide getirirsem onun kızada 4 yaşında :))
sizlerde gelin hanımlar
hem bu buluşma gerçekleşir tanışırsak inş evlerdede görüşmek isterim ben hepinizide beklerim
iyi akşamlar kızlar pazarı iple çekiyorum bende oğlumla gelicemhepinize iyi akşamlar kaydirigubbakcemile3
kızlar merhabaaa bursalıları burda görmek nekadar güzell,benim bi sorum olacaktı bursada kurulan pazarları merak ediyorum,bilgisi olan varmı..
Evet pek anlaşılır değil sorum kusura bakmayın, nerde hangi pazar kuruluyor demek istemiştim giysi üzerine
kıslar bende bursalıyım pazar günkü toplantıya eğer nişanlımı ekebilirsem gelmek isterim...işallah ekebilirim de o güsel yüzlerinizi görürümm:1hug:
tubi burdayım günaydınnnnnnnnnnnnn
moralim bozuk canım sıkkın yarına misafirim varmış
dün akşam saçlarımı bile fönledim vallaha :::::)) onu ekmeye çalışıyom şimdi
yarın gelemezsem çok üzülürüm bişeyler yapmaya çalışıyom :))
bende tubi delircem akşamdan beri hazırlanıyodum bugün bi misafirim var kayınvalidem bana kabul etmiş yarınada akrabamızmış ama onu kayınvalideme satabilrsem ordayım allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?