Bursa///16

kıslar bulusma yerimiz bellli olduuuuu...e hadı bursalı canlarım bulusmaya...

tarih:15 Mart Pazar

yer:zafer plaza içindeki Mac Renzi cafeee

saat:14:00

ilk basta oturup bir tanısırız karsılıklı görüşür konusuruz. aramızda cocuklu gelen arkadaslarımız olucak.cocuklarıyla rahat edebilmeleri için ordanda mc donelds gecer sohbetimize devam ederiz...

KISLAR geldiginizde yeri bulmada sorun yasamamanız için (özellikle yeni gelen arkadaslarımız)bana özel mesajdan telefon numaralarını bırakabilirler yada ben numaramı verebilirm ..

Listekiler dısında gelmek isteyen olursa bana mesaj bıraksınnnnn...:1hug:

Son düzenleme:

bende bursada olsam sidmi gelmezmiydim :a015:

tubiş heycan yaptım
çocuklu gelicekler varmı bilmemde ben çocuklu geliyom kızım 17 aylık
bide kardeşimide getirirsem onun kızada 4 yaşında :))
sizlerde gelin hanımlar
hem bu buluşma gerçekleşir tanışırsak inş evlerdede görüşmek isterim ben hepinizide beklerim

bildigim kadarıyla cocouklu gelicek olanlar var özişim..kıs heyecan yapıp benide heyecanlandırmakaydirigubbakcemile3

cocuklarda gelsin biraz cocuk sevelim hasret kaldık:asigim:

evet tüm bursalı hanımları bekliyoruz bulusmamıza

özişim bu aksam kuaföre gideyim biraz kas bıyık operasyonundan geceyimsırnaşık şey hacı babalara döndüm aynıkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

pazar günü söyle size özel şık olayım:asigim:

hehe sen çok yaşa tubi bende gidicektim bu akşam benimde sendden kalan yanım yok vallaha bakımsız kaldım iyice kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar pazarı iple çekiyorum bende oğlumla gelicem hepinize iyi akşamlar kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar pazarı iple çekiyorum bende oğlumla gelicem hepinize iyi akşamlar kaydirigubbakcemile3

ayy işallah hava güzel olur canımcıklarım..fönüm bozulmasınkaydirigubbakcemile3

kızlar merhabaaa bursalıları burda görmek nekadar güzell,benim bi sorum olacaktı bursada kurulan pazarları merak ediyorum,bilgisi olan varmı..

kızlar merhabaaa bursalıları burda görmek nekadar güzell,benim bi sorum olacaktı bursada kurulan pazarları merak ediyorum,bilgisi olan varmı..

evet caım sorunu tam olarak algılayamadım pazarlarla ilgili sormak istedigin nedir?

iyi geceler hanımlar buluşmaya son 1 gün kaldı hepinizi öptüm kaydirigubbakcemile3

Evet pek anlaşılır değil sorum kusura bakmayın, nerde hangi pazar kuruluyor demek istemiştim giysi üzerine

kıslar bende bursalıyım pazar günkü toplantıya eğer nişanlımı ekebilirsem gelmek isterim...işallah ekebilirim de o güsel yüzlerinizi görürümm:1hug:

kıslar bende bursalıyım pazar günkü toplantıya eğer nişanlımı ekebilirsem gelmek isterim...işallah ekebilirim de o güsel yüzlerinizi görürümm:1hug:

kıss ek gell ek gelkaydirigubbakcemile3bosver nisanlinisırnaşık şey

herkesee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey:

özişim nerdeeee:asigim:

tubi burdayım günaydınnnnnnnnnnnnn
moralim bozuk canım sıkkın yarına misafirim varmış
dün akşam saçlarımı bile fönledim vallaha :::::)) onu ekmeye çalışıyom şimdi
yarın gelemezsem çok üzülürüm bişeyler yapmaya çalışıyom :))

inanmıyom öziş ya:çok üzgünüm:

umarım birseyler yapabilirsin canım:çok üzgünüm:

bende tubi delircem akşamdan beri hazırlanıyodum bugün bi misafirim var kayınvalidem bana kabul etmiş yarınada akrabamızmış ama onu kayınvalideme satabilrsem ordayım allahın izniyle

bende tubi delircem akşamdan beri hazırlanıyodum bugün bi misafirim var kayınvalidem bana kabul etmiş yarınada akrabamızmış ama onu kayınvalideme satabilrsem ordayım allahın izniyle

valla benimde canım sıkıldı şimdi:çok üzgünüm:

olmadı sen senin misafirleri bize gönder onlar otursunlar biz gideksırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

neyse saglık olsun umarım gelebilirsin özişim :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…