Bursa///16

vallaha sabahtan beri yazmak istiyom ama ne yazayım moralim bozuluyo sizin fotoları görünce
ben neden olamadım diyorum offffffffffffffffff
papuli toprağa aman nazar değmesin çok şeker allah bağışlasın
kız tubi sen nerde çalışıyon sorcam unutuyom o resim kuaför salonunda belli hangi kuaför o söyle bakem baya süslüye benziyo::)))
diğer arkads adını unuttum çok şekermiş tubi tubi kızım sen aradığında feryat figan bağırıyodu ille konuscakmış zor aldım teli elinden vallaha

kıss verseydin cimcimeyi konussaydık niye bagırtıyon kızıkaydirigubbakcemile2öziş bizde ordayken seni cok kaynattık..kaydirigubbakcemile3
ben bi şirkette aisstanlık yapıyorum canım demirtasta..he o fotomda kufördeyken kuaförüm cektikaydirigubbakcemile3kendisi nekadar bayan olsada bana asık sırnaşık şey

anacım aşık oluncak kızsın maşallah:))
oğluşum yok ki alayım hehe ,kardeşimde sana küçük gelir

sağol özicim allah hepimizin çocuğunu esirgesin bağışlasın senide aramızda görmek isterdik birdahaki sefere inşallah kaydirigubbakcemile3 iyi geceler canım

günaydınnnnnn bursacıklarmmmm

öziş nerdesinnn,kahve yptım hadi gel içelim beraber:asigim:

günaydınnnnnn bursacıklarmmmm

öziş nerdesinnn,kahve yptım hadi gel içelim beraber:asigim:

ay kahve soğumadı inş tubicim vallaha yorgunluktan ölüyommmmmmmmmm
be sırtım tutuldu bi kahve verenim olsa ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh bende içsem tubick hadi ben çikolataları getirdim sende kahveyi getirirmiisn

ben istanbuldaydım hafta sonu?
nasıl geçti buluşmanız..?
bi dahaki sefere artık :)

cok güzeldiii..bekleriz..

ay kahve soğumadı inş tubicim vallaha yorgunluktan ölüyommmmmmmmmm
be sırtım tutuldu bi kahve verenim olsa ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh bende içsem tubick hadi ben çikolataları getirdim sende kahveyi getirirmiisn

kıssss nerdesin senyerimseniben

ölüyom tubiiiiiii
mide mbulanıyo bende anlamadım sen kahve diyince kalktım kahve içtim o dakkadan beri geberiyom

ölüyom tubiiiiiii
mide mbulanıyo bende anlamadım sen kahve diyince kalktım kahve içtim o dakkadan beri geberiyom

umarım şimdi düzelimşsindir..üşüttün heralde...bu arada herkese günaydın..öziş cabuk yaz merak ettimmmmmm

tubi sayfa kaybolmuş :))
anca buldum bitanem şükür iyiyim dün ne oldu bilmem
bana kahve dokunuyo herlade
tubicim buluşma yapcakmısınız gene:))

tubi sayfa kaybolmuş :))
anca buldum bitanem şükür iyiyim dün ne oldu bilmem
bana kahve dokunuyo herlade
tubicim buluşma yapcakmısınız gene:))

öff nerdesin yav dün öyle yazınca merak ettim ...

yapıcaz özişşşş yakın zamnlarda ayarlarız yinee

ayarlayın kuzu ayarlayın
hatta mekan bulamazsınız benim ev sonuna kadar açık
emi tubiş bunu unutma merkezde oturmam ama gönlüm merkezgibidir:)))

ayarlayın kuzu ayarlayın
hatta mekan bulamazsınız benim ev sonuna kadar açık
emi tubiş bunu unutma merkezde oturmam ama gönlüm merkezgibidir:)))

hee bu seferde gelmedeee öldüreyim seniiiklava:

güzel gönülllü arkadasım benim:asigim: teklifin için tesekkür ederiz ama buluruz yerrr cokkkkkkhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…