Bursa 2012 nisan anneleri

hkirdas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
45
0
86
Bursa
TÜM HAMİŞLERE SAĞLIKLI, HUZURLU, MUTLU BİR HAMİLELİK DÖNEMİ; BEBİŞLERİMİZİ SAĞLIKLI, SORUNSUZ NOKSANSIZ KUCAĞIMIZA ALMAYI VE SAĞLIKLA BÜYÜTMEYİ DİLİYORUM:emir_bebek:

SELAMLAR
2012 nisan ayında doğum yapacak hamişler buradan haberleşerek, bebişlerimiz, doktorlarımız, yaşadıklarımızla ilgili daha rahat paylaşımlar yapabiliriz diye düşündüm.:49: 2012 nisan anneleri linki çok hızlı ilerliyor, takip edemiyorum, buradan daha sakin görüşebiliriz.

Ben 13+3 haftalık gebeyim, öğretmenim, bir tane 5,5 yaşında oğlum var:34:

inşallah bebeğinizi sağsağlim kucağııza alırsınız. ben de bursada yaşıyorum ve ben de öğretmenim :) iyi bir doktor arıyorum. bursayı çok iyi bilmiyorum. yardımınıza ihtiyacım var

inşallah bebeğinizi sağsağlim kucağııza alırsınız. ben de bursada yaşıyorum ve ben de öğretmenim :) iyi bir doktor arıyorum. bursayı çok iyi bilmiyorum. yardımınıza ihtiyacım var

teşekkür ederim, hamile misiniz? ben çekirge dorukta erdoğan aslan a gidiyordum, dün jimere geçti, şuan ne yapacağımı bilemiyorum. jimeri istiyorum doğum için, o yüzden oradan bir doktor bulacağım ama erdoğan beyin muayene ücreti artmış(100 TL olmuş, dorukta 30 veriyorduk), eski hastalarıma indirim yaptıracağım demişti yaparlarsa ona gideceğim. ama jimer de cenk aşkalli var(100 TL), jimerde türkan hanım var( 50 TL), şevket yılmaz uzak değilse size nihat gök var, muayanehanesi de varmış, medikalde ahmet yılmaz var(özelden 100 TL, kurumlu giderseniz kaç lira bilmiyorum).benim size tavsiye edebleceklerim. anak iyi doktor çok göreceli, birinin memnun olduğundan başkası memnun olmuyor ama benim araştırmalarım sonucu bunlardan çoğunluk memnun.daha da vardır..

sağlıkla, hoşçakalın...

teşekkür ederim, hamile misiniz? ben çekirge dorukta erdoğan aslan a gidiyordum, dün jimere geçti, şuan ne yapacağımı bilemiyorum. jimeri istiyorum doğum için, o yüzden oradan bir doktor bulacağım ama erdoğan beyin muayene ücreti artmış(100 TL olmuş, dorukta 30 veriyorduk), eski hastalarıma indirim yaptıracağım demişti yaparlarsa ona gideceğim. ama jimer de cenk aşkalli var(100 TL), jimerde türkan hanım var( 50 TL), şevket yılmaz uzak değilse size nihat gök var, muayanehanesi de varmış, medikalde ahmet yılmaz var(özelden 100 TL, kurumlu giderseniz kaç lira bilmiyorum).benim size tavsiye edebleceklerim. anak iyi doktor çok göreceli, birinin memnun olduğundan başkası memnun olmuyor ama benim araştırmalarım sonucu bunlardan çoğunluk memnun.daha da vardır..

sağlıkla, hoşçakalın...

teşekkür ederim. ben özel hiç düşünmemiştim taki zübeyde hanıma gidene kadar. artık araştırıyorum. çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. hamile değilim ama geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. o yüzden biraz tedirginim korkuyorum ve beni anlayan insancıl iyi bir doktora ihtiyacım var. şevket yılmaz yakın bana. son olarak bir de orayı deneyim :( tekrar teşekkürler...

Merhabalar
Bende Bursali bir hamileyim:)
3,5 yaşında bir oğlum var
Benim doktorum Jimerde Cenk Aşkalli
Ben çok menunum tavsiye ederim herkese
Perşembe günü 2li test için oradayım inşallah

teşekkür ederim. ben özel hiç düşünmemiştim taki zübeyde hanıma gidene kadar. artık araştırıyorum. çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. hamile değilim ama geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. o yüzden biraz tedirginim korkuyorum ve beni anlayan insancıl iyi bir doktora ihtiyacım var. şevket yılmaz yakın bana. son olarak bir de orayı deneyim :( tekrar teşekkürler...

geçmiş olsun, ama özellerin doğulmazm fiyatları oldukça farklı, medikal 850 diyor, jimer 3500. şevket yılmazı tercih edecekseniz de gideceğiniz doktorun özelini tercih ederseniz daha memnun olursunuz diye düşünüyorum, ben öyle yapacağım...

merhaba hemşerilerim :))

ben 15+1 günlük hamileyim
jimmer hastanesine gidiyorum nuray hanıma
hepimizin bebişleri sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :nazar:

Selam :16:

Ben de Nisan annesi olcam Allah'ın izniyle.
Bursa'da yaşıyorum, aynı zamanda da Bursa'nın yabancısıyım.
Temmuzda evlenip yerleştim buraya. İlk bebeğim yani :)

Hepimiz için hayırlı doğumlar olsun inş..

merhaba ben mayıs ayında bebeğimi kucağıma alacağım inşallah.Jimerde dr fiyatlarndan bahsetmiş arkadaşlar eğerki dr görüşürseniz indirim yaplıyor randevu srasnda talebinizi dile getirin ben cenk beye ilk başda devam ettim cok memnun olmama rağmen doğum ücretlerinin yüksek olması sebebiyle braktım orayı. sağlıkla bebişlerimizi kucğımıza almamız dileğiyle.....

Herkese merhaba, Bursa hamişleri pek buraya uğramıyor sanırım, bende başka topiklerde yazıyordum ama sizlerde gerçekten hastaneler ve doktorlar hakkında çok güzel bilgi vermişsiniz. Bende 27+3 haftalık hamileyim, bebişim kız olacak kısmetse. bende doruk ta evrim hanım (bir kere gittim ilgisini beğenmedim), pembe mavi de nilgün hanıma ve medikalde ahmet beye gittim. Hiç birine kötü diyemem. Önemli olan sizin nasıl hissettiniğiz. Evime uzak olduğu için medikalden vazgeçmek üzereyim. Jimer,de cenk beye gitmeyi düşünüyorum. Hakkında iyi şeyler duyuyorum . Gerçekten çok tedirginim karar vermek çok zor. Hamilelik şekerim yüksek çıktı, o yüzden farklı bir doktara gitme ihtiyacı duyuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar. Kucaklarımıza almayı kısmet etsin inşallah....:49::49:

zübeydeye giden bayanlar size bi sorum var ben ilk defa gidicem saat 12.40 da muayene saatim ultrason için ertesi güne mi veriyorlar yoksa hemen bakıyorlar mı şevket erken de gitsem hemen ertesi güne veriyordu zübeydenin sistemi nasıl acaba

Back
X