inşallah bebeğinizi sağsağlim kucağııza alırsınız. ben de bursada yaşıyorum ve ben de öğretmenim :) iyi bir doktor arıyorum. bursayı çok iyi bilmiyorum. yardımınıza ihtiyacım var
teşekkür ederim, hamile misiniz? ben çekirge dorukta erdoğan aslan a gidiyordum, dün jimere geçti, şuan ne yapacağımı bilemiyorum. jimeri istiyorum doğum için, o yüzden oradan bir doktor bulacağım ama erdoğan beyin muayene ücreti artmış(100 TL olmuş, dorukta 30 veriyorduk), eski hastalarıma indirim yaptıracağım demişti yaparlarsa ona gideceğim. ama jimer de cenk aşkalli var(100 TL), jimerde türkan hanım var( 50 TL), şevket yılmaz uzak değilse size nihat gök var, muayanehanesi de varmış, medikalde ahmet yılmaz var(özelden 100 TL, kurumlu giderseniz kaç lira bilmiyorum).benim size tavsiye edebleceklerim. anak iyi doktor çok göreceli, birinin memnun olduğundan başkası memnun olmuyor ama benim araştırmalarım sonucu bunlardan çoğunluk memnun.daha da vardır..
sağlıkla, hoşçakalın...
teşekkür ederim. ben özel hiç düşünmemiştim taki zübeyde hanıma gidene kadar. artık araştırıyorum. çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. hamile değilim ama geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. o yüzden biraz tedirginim korkuyorum ve beni anlayan insancıl iyi bir doktora ihtiyacım var. şevket yılmaz yakın bana. son olarak bir de orayı deneyimtekrar teşekkürler...
merhaba hemşerilerim :))
ben 15+1 günlük hamileyim
jimmer hastanesine gidiyorum nuray hanıma
hepimizin bebişleri sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?