- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
canım benden haberler iyi rabbimin izniyle kuzucuklarım tutundu inş ayın 30 da hayırlısıyla kalp atışlarını duyarım
sen nasılsın ne durumdasın başladınmı tedaviye
Merhaba arkadaslar dün osman hocayla randevum vardi yarin tedaviye başliyoruz.ordayken hamile haberi geldi bu bile bize bi moral oldu bence osman hoca isini cok iyi yapiyor inslh sonucuda cok güzel olur.
canım benden haberler iyi rabbimin izniyle kuzucuklarım tutundu inş ayın 30 da hayırlısıyla kalp atışlarını duyarım
aminn cnm...inşllh..benim eşimde üç çocuk istiyor rabbim verirse..inan bir tane olunca ikinciyide istersin.rabbim gönlüne göre versin inşllh...Ne güzel bir evladınız varmış, Rabbim ona uzun ömürler versin. İnşallah ikinci evladınızada kavuşursunuz. Kısmet bu işler, ilkinde sorun yaşamazken, ikinci çocuk olmasında yaşamışsınız. Eşimde iki çocuk ister hep, şimdi tek olsunda, ikincisi olmasada olur diyoruz :)
Söylediğim gibi öncelikle eşimin ikna olması lazım. Doktor konusunda şüphem yok ama işte, önce biraz iknaya gerek var. Çok sağolasın canım..
gözün aydın havinsu..rabbim sağlıklı hayırlı bebişler versin..darısı başımıza olsun inşllh...ayağınızı sürüyün bizde gelelim arkanızdan:)senin yeni tedavimi,yoksa dondurulmuşmuydu?kaç embriyo koyuldu?kuzucuklarım demişsin ikizmi yoksa?çok soru sordum kusura bakma,hamile arkadaşları duyunca bizde umutlanıyoruz...canım benden haberler iyi rabbimin izniyle kuzucuklarım tutundu inş ayın 30 da hayırlısıyla kalp atışlarını duyarım
gözün aydın ebay...rabbim sağlıklı hayırlı bebişler versin.sonucun yüksek çıkmış maşallah,ikizmi.kaç embriyo koyuldu.Cnm hamileyim çok şükür sonucum 1130 baya yüksek cıktı salı osman hocada kontrolum var işallah her sey benım ıcınde sızler ıcınde yolunda gider
Merhaba arkadaslar dün osman hocayla randevum vardi yarin tedaviye başliyoruz.ordayken hamile haberi geldi bu bile bize bi moral oldu bence osman hoca isini cok iyi yapiyor inslh sonucuda cok güzel olur.
merhaba!hoşgeldin aramıza hayırlı olsun tedavi süreciniz...güzel haberlerle inşallah...
arkadaşlar osman hoca sizlere folik asit verdimi?ben hocaya folik asit kullanacakmıyım,hamile kalmayı planlayanlar daha gebelik olmadan başlaması gerekiyormuş dediğimde,onlar kitaba göre hareket ediyorlar dedi.sen yeşillik,kuruyemiş,ekmek yemiyormusun dedi.onlarda zaten doğal folik asit var dedi.ama çevremdeki gebeler kullandıklarını söylüyorlar.sizler kulanıyor musunuz?
arkadaşlar osman hoca sizlere folik asit verdimi?ben hocaya folik asit kullanacakmıyım,hamile kalmayı planlayanlar daha gebelik olmadan başlaması gerekiyormuş dediğimde,onlar kitaba göre hareket ediyorlar dedi.sen yeşillik,kuruyemiş,ekmek yemiyormusun dedi.onlarda zaten doğal folik asit var dedi.ama çevremdeki gebeler kullandıklarını söylüyorlar.sizler kulanıyor musunuz?
hoş geldin aramıza inaniyorum ki sonuçlarımızda çok güzel olacak...
Çok sevindim canım.Rabbim kucagına almayıda nasıp etsin.Bizlerede nasıp olur insallah. Bebekler ikiz olabilir mi?
Ben kullaniyorum canim osman hocaya danismadim ama faydasina cok inandigim icin uzun zamandir kullaniyorum.sonucta bir zarari yok kullansak ne kaybederizki.
Bana folik asit vücutta depolanmaz demişti Osman hoca.Depolanmadığı için uygun bulmuyorum demişti.Hamile kalınca kullanırız yeter diye düşünüyor.
işallah her kesi tedaviside sonuçlarıda çok iyi olur tek embryo koyuldu cnm oyüzden tektir herhalde sen ne aşamadasın ?
işallah her kesi tedaviside sonuçlarıda çok iyi olur tek embryo koyuldu cnm oyüzden tektir herhalde sen ne aşamadasın ?
Hosbulduk canim inslh öyle olacak biz pozitif olalim yeterki. Cumartesi randevum var folik asit konusunu sorucam hocaya kafama takildi simdi :)[/QUOTE
Canım benim de cumartesi 14:00 da randevum var. Senin randevun kaçta?
Canım benim de cumartesi 14:00 da randevum var. Senin randevun kaçta?
Canim benimde randevum 14:00 da :) nasil olucak bu is:)osman hoca yogunluktan karistirmis olmali.
Orda tanisiriz inslh
Canim benimde randevum 14:00 da :) nasil olucak bu is:)osman hoca yogunluktan karistirmis olmali.
Orda tanisiriz inslh
canım benim sadece yumoş olmuş mu diye bakacak Aşılama tarihi belirlenecek. Yumoş takibi kısa sürer diye aynı saati vermiştir.Bir de ben il dışından geliyorum geç kalırım diye öyle vermiştir.Benim soyadımdan beni tanırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?