- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
bende merakla bekliyorum .inşllh güzel ve hayırlı haberleri verirsin burdan.rabbim emeklerini boşa çıkarmasın,kucağını doldursun inşllh...ben olacağına inanıyorum Allah'ın izniyle...
sabahtan beri defalarca girip baktım sonucu yazdınmı diye.hatta heralde kutlama yapıyorlar buraya yazmayı unuttu diye düşünmüştüm.çok üzüldüm .inan hep pozitif olacak gibi geliyordu bana.elden gelen bişi yok arkadaşım.rabbimin vardır bir bildiği.vakiti zamanı var demekki.üzülme diyecem ama çok sıradan olacak .hakkımızda hayırlısı olsun cnm...dua edip Allah'sığınmaktan başka çaremiz yok.herşey onun elinde......bir zamanlar birisi ALLAH'tanbir çiçek,ve bir kelebek diledi.fakat ALLAH bunların yerine ona bir kaktüs,bir tırtıl verdi.adam üzgündü.ve sorgulamamaya karar verdi.bir zaman sonra,adamöylece bıraktığı dileğinin ne durumda olduğunu bakmaya gitti.fakat gördüklerine inanamadı.dikenli ve çirkin kaktüsten bir çiçek ortaya çıkmıştı.ve göz zevkini bozan tırtıl harika bir kelebeğe dönüşmüştü.ALLAH ne yaptığını bilir.O'nun yolu her zaman en doğrusudur,bize tamamen yanlış görünse bile...eğer ALLAH'tan birşey isterseniz ve o size başka birşey verirse güvenin.O'nun her zaman,size ihtiyaç duyduğunuz şeyi uygun zamanda vereceğine emin olabilirsiniz...bilmeliki BUGÜNÜN DİKENİ,YARININ ÇİÇEĞİDİR....3. denememde negatif....(((...içim tükendi artık... (((
saolun kızlar...
3. denememde negatif....(((...içim tükendi artık... (((
saolun kızlar...
saolun kızlar...
saolun kızlar...
3. Denememde negatif....(((...içim tükendi artık... (((
saolun kızlar...
Kızlar 6 haftalık hamileyim. bu gün çok hafif kahve lekem oldu...sabahtan..Sonrada peçeteye sildikçe geldi çok az..en sonda lavaboya girdiğimde tuvalet kağıdı ile sileyim dedim..Az bastırdım..progestan kullanıyorum günde 3 kez vajinal..Böyle nasıl anlatayım cevizden az küçük, birikinti ,lor gibi(progestan) peçeteye geldi..kahvemsi,beyaz bişey..Şaştım kaldım..Acaba dedim progestan içerde biriktide ondanmı böyle kahverengi oldu rengi...Anladımki o birikintiden geliyor..ilacı Fazla ileri itemedimde biriktimi girişte ne yaptı..Hiç size böyle bişey oldumu?
Doktoru arayıp sordun mu ?
saolun kızlar...
Arayıp sormadım..Geçen hafta keseyi görmeye gittiğimizde osman hoca kasık ağrısı olabilir,şu olabilir falan diye sayarken kahve lekelenmelerde olabilir dedi.Kırmızı olmadığı müddetçe sorun yok ama kırmızı olursa bana bildir dedi.O sebepten aramadım..Acaba progestan içerde dura dura renkmi değiştiriyor?Sizde de oldumu hiç?
canım bende de aynı durum var progestanla ilgisi yok lekelenmenin.bol bol yat dinlen dedi bana dr. bazen çok artabiliyor.
Anladım canım..Peki progestan sende birikinti yapıyor mu?Dün resmen ceviz büyüklüğüne yakın beyazlı kahveli lor gibi geldi..Sanki hiç erimemiş..Birde arkadaşım osman hocayı arayıp sorabiliyormusun bişey olduğunda..Biraz sert bir doktor..8 den sonra arıyorum randevu için..Ama gündüz hiç aramadım..Nasıl karşılar acaba..bu lekelenmeler için geçen hafta keseyi görmeye gittiğimizde(ozaman lekelenmem yoktu)kendisi anlattı..kasık ağrısı olabilir,kahverengi lekelenme olabilir bunlar doğal şeyler..kırmzı olursa haberim olsun dedi..
Peki senin ultrasıonda kanamalı bölge falan varmı?Neden geliyormuş osman hoca bişey demedimi?Ve ne zamandır böyle?
evet canım progestan birikinti yapıyor.acil bir durum olursa ve dr la daha önce konuşmadığım bir durum olursa arıyorum tabi ki benim çok panik birisi olduğumu biliyor zaten o yüzden bişey olursa bana sor diyor sinirliliğini de takmıyorum kızıyor ama sonuçta sorumu da cevaplıyor önemliolan o benim için. ultrasonda öyle bişey görünmedi.kılcal damarlar büyüyüp çatladığı için oluyormuş.benimde keseyi gördükten sonra başladı ve ara ara hala devam ediyor sanırım 3 ay olabilirmiş.
saolun kızlar...
canım geçmiş olsun.
Allah hayır olana sabretme gücü versin.
Biz de o yıkıntıları yaşadık çok ama çok üzüldük.
iki ay geçti şuan yeni transfer için gün sayıyoruz.
Tekrar toparlanıp yürümelisin.
Dualarımız seninle.
Canım hayırlı olsun.İnsallah hayırlı havadislerini de alırız. Benim bildiğim lucrin adetten önce kullanılıyormuş.Adet olunca kullanılan ilaçlar farklı içerikli oluyor.Lucrinden sonra adet olunup yumurta geliştirici ilaçlara başlanıyor.Bugun osman bey ile ikinci randevumuza gittik, lucrin i aldim yarin tedavi resmi olarak basliyor:) sali aksami kontrole cagirdi. Anlamadigim lucrin e adet oldugunda baslaniyor biliyorum, bende adeti beklemedi ilk gunden soruyla bunaltmamak icin soramadim da, yarin sabah ilk ignemi vurucam.
Canım hayırlı olsun.İnsallah hayırlı havadislerini de alırız. Benim bildiğim lucrin adetten önce kullanılıyormuş.Adet olunca kullanılan ilaçlar farklı içerikli oluyor.Lucrinden sonra adet olunup yumurta geliştirici ilaçlara başlanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?