- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
Merhaba arkadaslar benim iki gun sonra test gunum. test yaptiran arkadadaslar art demi yaptirdiniz birde pozitif ciktiginda ayni gun mu muyene oldunuz merak ediyorum. Dualarinizi bekliyorum :)
Aksam 6 gibi kontrolum vardi, lucrine ilave hergun bir defa kalcadan igne verdi merional 75, gunde dort kutu kullaninca marional 300 oluyor:) cumartesi yumurta kontrolu var, sanirim kalcadan oldugum igne yumurtalari buyutuyor.Hersey iyi hos da ne olacak benim bu heyecan durumum, klinige ne zaman gitsem midemde kelebekler ucusuyor, tup bebek asamasinda stres yonetimini duydum okudum, heyecan nasil dizginlenir bilen var mi ? :)
canım heyacan hepimizde oluyor ama ne kadar az olursa o kadar iyi çünkü heyecan tansiyon artışına sebep olup kan pıhtılaşıyormuş ve allah korusun kan pıhtısı atabiliyormuş vücut buda çok zararlı bunları düşün.sürekli dua et canım.
canım heyacan hepimizde oluyor ama ne kadar az olursa o kadar iyi çünkü heyecan tansiyon artışına sebep olup kan pıhtılaşıyormuş ve allah korusun kan pıhtısı atabiliyormuş vücut buda çok zararlı bunları düşün.sürekli dua et canım.
Bugun kontrolum vardi,yumurta rezervim azmis, su an buyuyen 4 adet gorunuyor, kalan 5 yumurtaninda buyumesi icin igne dozunu arttirdi hoca, lucrinle birlikte kalcadan igneye devam, 23 nisanda kontrol yine, esimin sperm sayisi dusuk diye basladik tedaviye ama benim yumurtalarda fos cikti, bakalim neler olacak
olin tedavin ne aşamada?
Canını sıkma canım. Benimde 23 nisan da transferim var.
Bende 30 yumoş ile başladım.İkinci kontrolde yarıya indi. Yumurta toplamada 10 tane toplantı.9tanesi olgun çıktı ve döllendi.Şimdi ikinci günün sonunda 9 embiriyom var beşinci gün transferim olacak. Seninde sayın bence iyi yeterki olgun çıksınlar. Canını hiç sıkma. Yumurtan 10 dan az olunca toplama işleminden sonra agrın olmuyor.Daha rahat bir süreç geçiriyorsun.Tutma ihtimalin daha yüksek oluyor.Bugun yumurta kontrolu vardi, pek ic acici degil durumum, yumurtalar az, kalcadan ignenin dozunu arttirdi 23 nisanda yine kontrol var, canim sıkıldı birazcik
Bugun kontrolum vardi,yumurta rezervim azmis, su an buyuyen 4 adet gorunuyor, kalan 5 yumurtaninda buyumesi icin igne dozunu arttirdi hoca, lucrinle birlikte kalcadan igneye devam, 23 nisanda kontrol yine, esimin sperm sayisi dusuk diye basladik tedaviye ama benim yumurtalarda fos cikti, bakalim neler olacak
Canını sıkma canım. Benimde 23 nisan da transferim var.
Bende 30 yumoş ile başladım.İkinci kontrolde yarıya indi. Yumurta toplamada 10 tane toplantı.9tanesi olgun çıktı ve döllendi.Şimdi ikinci günün sonunda 9 embiriyom var beşinci gün transferim olacak. Seninde sayın bence iyi yeterki olgun çıksınlar. Canını hiç sıkma. Yumurtan 10 dan az olunca toplama işleminden sonra agrın olmuyor.Daha rahat bir süreç geçiriyorsun.Tutma ihtimalin daha yüksek oluyor.
Canını sıkma canım. Benimde 23 nisan da transferim var.[/Q
hadi bakalım çocuk bayramı uğurlu gelir inşaallah :) bayramamı götürsen ne yapsan ben pepe izliyodum :)
merhaba kızlar...takip ediyordum ama ancak toparlanabildim..şimdi daha iyiyim biraz ara vericem bu arada tekrar cesaretimi toparlayabilirsem sil baştan opu ya da hocanın en başta sunduğu seçenek vardı ameliyatla kemiğe yapışık olan tüpümün yapışıklığı giderme gibi bir şansım olduğunu sölemişti ama %50 iyi olabilir %50 olumsuz olabilir demişti.bizde boş yere ameliyat olup kesilmektense ve vakit kaybındansa olumsuzu görme olasılığımızıda düşünerek kısa yoldan tüp bebek yapalım dedik..ama pek kısa olmadı..(..napıcam bilmiyorum kararsızım sizlerin fikirlerini almak istiyorum siz olsanız napardınız cevaplarsanız sevinirim???tüp bebekle şansınızı denemeye devam mı ederdiniz yoksa normal yolla gebe kalma olasılığı inşallah çıkar diye gözünüzü karartıp ameliyat mı olurdunuz
Canım ameliyat çok zor bir işlem değilse ve maliyeti de azsa denemeye değer bence.Şansını denemiş olursun her şey iyi giderse normal yoldan hamile kalmak için beklersin.Olmazsa tüp yaparsın yeniden. Bence ameliyat çok zor değilse ve hamile kalma olasılığın varsa hemen denemeye değer.
Benim opu çok kolay geçti. Sadece anesteziden sonra çok uyudum. Her şey çok iyiydi.İlk kontrollerde 30 dan fazla büyüyen yumurtam vardı. İkinci kotrolde 15 mm yarısı görebildi.Diğerleri büyümedi.Son kontrolde 20 mm den büyük 10 tane kaldı.Hoca ohss olmayayım diye ilaçları hiç artırmadı.ilaçlarımın dozu çok düşüktü.Büyüyebilecek yumurtam olmasına ragmen çok ilaç vermedi.Sonuçta on yumurtamı topladı.9 yumurta sağlam çıktı hepsi döllendi.Beşinci gün transferi yapacak.Sağlık durumum çok iyi hiç ağrım filan yok. Sadece progestan verdi günde 3 defa. Rahim kalınlıgımda geçen salı 9.1 olmuştu. Senin rahim kalınlığım kaçtı? Farklı ilaçlar kullandın mı ?
Canım ameliyat çok zor bir işlem değilse ve maliyeti de azsa denemeye değer bence.Şansını denemiş olursun her şey iyi giderse normal yoldan hamile kalmak için beklersin.Olmazsa tüp yaparsın yeniden. Bence ameliyat çok zor değilse ve hamile kalma olasılığın varsa hemen denemeye değer. Benim opu çok kolay geçti. Sadece anesteziden sonra çok uyudum. Her şey çok iyiydi.İlk kontrollerde 30 dan fazla büyüyen yumurtam vardı. İkinci kotrolde 15 mm yarısı görebildi.Diğerleri büyümedi.Son kontrolde 20 mm den büyük 10 tane kaldı.Hoca ohss olmayayım diye ilaçları hiç artırmadı.ilaçlarımın dozu çok düşüktü.Büyüyebilecek yumurtam olmasına ragmen çok ilaç vermedi.Sonuçta on yumurtamı topladı.9 yumurta sağlam çıktı hepsi döllendi.Beşinci gün transferi yapacak.Sağlık durumum çok iyi hiç ağrım filan yok. Sadece progestan verdi günde 3 defa. Rahim kalınlıgımda geçen salı 9.1 olmuştu. Senin rahim kalınlığım kaçtı? Farklı ilaçlar kullandın mı ?[/QUOTE .!.:rahat geçmiş ne güzel maşallahh...rahim kalınlığında çok iyi maşallah geçen salı 9.1 ise dahada kalınlaşmıştır...benim en son ölçtüğünde 8.1 di ama yükleme olana kadar 5 gün geçti o arada gene kalınlaşmıştır...ben estrofem kullanmıştım rahim kalınlığı için ama sana gerek görmemiştir hoca sınırı geçen salı geçmişsin bile maşallah...sen ekstra bişiyler yaptın mı ananas yiyordun galiba nar suyu filan????
rahat geçmiş ne güzel maşallahh...rahim kalınlığında çok iyi maşallah geçen salı 9.1 ise dahada kalınlaşmıştır...benim en son ölçtüğünde 8.1 di ama yükleme olana kadar 5 gün geçti o arada gene kalınlaşmıştır...ben estrofem kullanmıştım rahim kalınlığı için ama sana gerek görmemiştir hoca sınırı geçen salı geçmişsin bile maşallah...sen ekstra bişiyler yaptın mı ananas yiyordun galiba nar suyu filan????
Yok hiç bir şey yapmadım. Nar suyunu üç gün içtim devam etmedim midemi çok kötü yaptı.Ananası da canım isterse arada bir yiyorum.Ama senin söylediğin hurmalardan günlük 3-4 tane yedim.
misman bebişin nasıl?Kaç haftalık oldunuz?İnşallah bu 23 nisanı mutlu gün ilan edecem ,hiç unutmayacam.
merhaba kızlar...takip ediyordum ama ancak toparlanabildim..şimdi daha iyiyim biraz ara vericem bu arada tekrar cesaretimi toparlayabilirsem sil baştan opu ya da hocanın en başta sunduğu seçenek vardı ameliyatla kemiğe yapışık olan tüpümün yapışıklığı giderme gibi bir şansım olduğunu sölemişti ama %50 iyi olabilir %50 olumsuz olabilir demişti.bizde boş yere ameliyat olup kesilmektense ve vakit kaybındansa olumsuzu görme olasılığımızıda düşünerek kısa yoldan tüp bebek yapalım dedik..ama pek kısa olmadı..(..napıcam bilmiyorum kararsızım sizlerin fikirlerini almak istiyorum siz olsanız napardınız cevaplarsanız sevinirim???tüp bebekle şansınızı denemeye devam mı ederdiniz yoksa normal yolla gebe kalma olasılığı inşallah çıkar diye gözünüzü karartıp ameliyat mı olurdunuz???
üzülme olin az yumurtam var diye yeterki güzel güzel olgunlaşıp 5. günü görsün hepsi 4 tanede yeter takma kafana hayırlısı...ilaçlara vücudun tepki veriyor olabilir...
hayırlı olsun canatann inşallahh ilk denemede evladına kavuşursun...opu nasıl geçti iyimisin?
yanlız 30 yumurtan nasıl yarıya düştü içerdeyken anlamadım daha neler duyucam ya RAB!...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?