Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Aksam 6 gibi kontrolum vardi, lucrine ilave hergun bir defa kalcadan igne verdi merional 75, gunde dort kutu kullaninca marional 300 oluyor:) cumartesi yumurta kontrolu var, sanirim kalcadan oldugum igne yumurtalari buyutuyor.Hersey iyi hos da ne olacak benim bu heyecan durumum, klinige ne zaman gitsem midemde kelebekler ucusuyor, tup bebek asamasinda stres yonetimini duydum okudum, heyecan nasil dizginlenir bilen var mi ? :)

Merhaba arkadaslar benim iki gun sonra test gunum. test yaptiran arkadadaslar art demi yaptirdiniz birde pozitif ciktiginda ayni gun mu muyene oldunuz merak ediyorum. Dualarinizi bekliyorum :)

Merhaba arkadaslar benim iki gun sonra test gunum. test yaptiran arkadadaslar art demi yaptirdiniz birde pozitif ciktiginda ayni gun mu muyene oldunuz merak ediyorum. Dualarinizi bekliyorum :)

hadi hayırlısı inşaallah tüp bebekte ilk kan testi art de ücretsiz yapılıyor 1.5 saatte çıkıyor dr. arayıp sonucu söylüyor gitmen gereken gün içinde randevu veriyor.

canım heyacan hepimizde oluyor ama ne kadar az olursa o kadar iyi çünkü heyecan tansiyon artışına sebep olup kan pıhtılaşıyormuş ve allah korusun kan pıhtısı atabiliyormuş vücut buda çok zararlı bunları düşün.sürekli dua et canım.

çok şükür tansiyonu fırlatacak kadar değilim :) tuhaf bir süreç, herkes negatif düşünme ama pozitife de çok kaptırma kendini diye yorum yapıyor,heyecana rağmen ne pozitifim ne negatif, sersemlik oluştu iğnelerden midir nedir anlayamadım :)

Bugun kontrolum vardi,yumurta rezervim azmis, su an buyuyen 4 adet gorunuyor, kalan 5 yumurtaninda buyumesi icin igne dozunu arttirdi hoca, lucrinle birlikte kalcadan igneye devam, 23 nisanda kontrol yine, esimin sperm sayisi dusuk diye basladik tedaviye ama benim yumurtalarda fos cikti, bakalim neler olacak

Son düzenleme:

Canını sıkma canım. Benimde 23 nisan da transferim var.

Bugun yumurta kontrolu vardi, pek ic acici degil durumum, yumurtalar az, kalcadan ignenin dozunu arttirdi 23 nisanda yine kontrol var, canim sıkıldı birazcik
Bende 30 yumoş ile başladım.İkinci kontrolde yarıya indi. Yumurta toplamada 10 tane toplantı.9tanesi olgun çıktı ve döllendi.Şimdi ikinci günün sonunda 9 embiriyom var beşinci gün transferim olacak. Seninde sayın bence iyi yeterki olgun çıksınlar. Canını hiç sıkma. Yumurtan 10 dan az olunca toplama işleminden sonra agrın olmuyor.Daha rahat bir süreç geçiriyorsun.Tutma ihtimalin daha yüksek oluyor.

merhaba kızlar...takip ediyordum ama ancak toparlanabildim..şimdi daha iyiyim biraz ara vericem bu arada tekrar cesaretimi toparlayabilirsem sil baştan opu ya da hocanın en başta sunduğu seçenek vardı ameliyatla kemiğe yapışık olan tüpümün yapışıklığı giderme gibi bir şansım olduğunu sölemişti ama %50 iyi olabilir %50 olumsuz olabilir demişti.bizde boş yere ameliyat olup kesilmektense ve vakit kaybındansa olumsuzu görme olasılığımızıda düşünerek kısa yoldan tüp bebek yapalım dedik..ama pek kısa olmadı..(..napıcam bilmiyorum kararsızım sizlerin fikirlerini almak istiyorum siz olsanız napardınız cevaplarsanız sevinirim???tüp bebekle şansınızı denemeye devam mı ederdiniz yoksa normal yolla gebe kalma olasılığı inşallah çıkar diye gözünüzü karartıp ameliyat mı olurdunuz???

üzülme olin az yumurtam var diye yeterki güzel güzel olgunlaşıp 5. günü görsün hepsi 4 tanede yeter takma kafana hayırlısı...ilaçlara vücudun tepki veriyor olabilir...

Canını sıkma canım. Benimde 23 nisan da transferim var.

hayırlı olsun canatann inşallahh ilk denemede evladına kavuşursun...opu nasıl geçti iyimisin?

yanlız 30 yumurtan nasıl yarıya düştü içerdeyken anlamadım daha neler duyucam ya RAB!...

canım moralini bozma inşaallah iğnelerle diğer yumurtalarında büyür.hem önemli olan sağlıklı olmaları vücuduna kötü enerji verme şimdiden.sağlıklı olsun bizim olsun: )

misman bebişin nasıl?Kaç haftalık oldunuz?İnşallah bu 23 nisanı mutlu gün ilan edecem ,hiç unutmayacam.

amin amin inşaallah canım gerçekten hiç unutulmaz.bugün kontrolümüz var kısmetse bulantılarıma bakılırsa iyidir inşaallah teyzesi.A.r.t deki arkadaşları için dua ediyoruz.elhamdülillah 10 haftalık olduk.

canım okuyunca ameliyat mantıklı gibi geliyor peki senin sorunun sadece tüpmüydü yani yumurta ve spermde bir sıkıntı yoksa ameliyat şansını denemelisin gibgeliyor insana.tabi maddi kısmını bilemiyorum.canım en iyi kararı bence hislerinle vermelisin yani gönlün hangisine daha yakın hissediyorsa onu seç. hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…