- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
Bazen okuyorum nette,10 gun yatan var, gerci olacak olduktan sonra takla atsan yine olur :) tabi dikkat etmekte fayda var yavas hareket etmeye calis.bekleme suresinde kullandigin ilac var mi peki?
progesteron kullanıyorum vajinal kullanılıyor.Bir de pıhtılaşma için clexan kullanıyorum.Bir tanede tek bir iğnem var pazartesi kullanacam.Hormon testegi saglayacakmış.
progesteron ne için kullanılıyor ? buradaki çoğu arkadaş kullanmış ama bana vermedi bu ilacı.
Misman canım sen kontrollerini osman hoca da mı yaptırıyorsun?
Ücretler nasıl bilgi verebilir misin?
Canım bebişim bir tane. Her şey çok güzel geçti. Embriyomun kalitesi çok iyiymiş rahmim de çok iyi. Artık kalanı rabbime kaldı.Gelecek pazar test tarihim.Pıhtılaşma iğnelerine başladım.Sadece sağ kasığımda gerilme var acaba normal mi? Bebekte sağ tarafta.İnsallah bebiş iyidir.
Aşağıda hikayeni okudum çok üzüldüm. Sanki kendi eski günlerime gidip geldim.Keşke bunları yaşamasaydık ama yapacak bir şey yok.
Hakkımızda hayırlısı bunları yaşamakmış.
cnm kıyamam yaa...gerçekten zor günler geçirmişsin.rabbim bundan sonra yüzünü güldürsün.o günlerin sıkıntısını unutturacak bebişler versin inşllh.babana da Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.sizlerede sabır versin cnm.bazı doktorların tecrübesizliğini malesef biz hastalar çekiyoruz.zamanında müdahele edilseydi hem ameliyata gerek kalmaz hemde tüpünü kaybetmezdin.benim dış gebeliği osman hoca düzensiz betahcg sonuçlarından hemen anladı sağolsun.tek doz iğne ile sonlandırıldı çok şükür...senin kemiğe yapışık olan tüpün ameliyat sırasındamı oldu.yoksa doğuştanmı öyleymiş?....bu arada sende kendini kötü hissediyorsan bir psikiyatriye git önce kendi ruh sağlığını düzelt.ama inşllh buna gerek kalmadan kendini toparlarsın.rabbim yar ve yardımcın olsun cnm....
gobekten ve kalcadan igneler bitti:) bu gece catlatma ignemi oluyorum, cumartesi yumurtalar toplaniyor.herseyin yolunda gitmesi icin bol duaya ihtiyacim var.
merhaba canım nasılsın bende bursadanım. bişe sorucaktım
osman hoca ameliyat gibi işlemleri nerde yapıyor?bilgi verirmisin sana zahmet..
Kızlar şimdi bebiş tutunmazsa yeniden hemen transfer yapılabilir mi? Benim beş tane embriyom daha varmış.
merhaba herkese. transferden sonra kese gormek için giden arkadaşlara bir sorum olacak. ultrason muayenesinde 300 lira odedinizmi yoksa tedaviye dahil olarak ücretsizmiydi. nedense ben maddi konuda öncesinde ayrıntı soramıyorum lütfen yardımcı olun.hamile oldugumu öğrendim ama henüz sevinemiyorum degerlerim iki katı artmadığı için dış gebelik olma ihtimali yüksekAllah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın..
Canım benimde diğer hastalardan farklı ilaçlarım var. Progesteron yumurta toplamadan sonra kullanılıyor.Bebeğin tutunmasını sağlıyor.Sana da zamanı gelince verecektir.
Cumartesi yumurtalar toplandi, hocanin dedigine gore beklediginden fazla yumurta cikmis benden, toplam 10 adet. Bunlardan 6 si kaliteliymis, bugunde telefonda ogrendigim bilgi 6 yumurtadan 5 i dollenmis, yarinda bolunme durumunu ogrenicem.progestan verdi banada gunde 3 kez, vajinal yoldan.birde antibiyotik verdi 3 gunluklerden.transfer tarihi henuz belli olmadi, beklemedeyiz.
merhaba biliyorum bursadansın...:))..wish ortak arkadaşımız seni eklememi söledi bursadan olduğunu söledi...iyiyim hamdolsun sen nasılsın?...henüz ayrıntılı görüşmedim bu konuyu hoca ile bildiğim kadarıyla acıbadem ve jimer de doğum yaptırıyor...muhtemelen ameliyatlarıda oralarda yapıyordur.seçim hastaya bağlı nihayetinde maddiyata bakıyor özeller...hayırdır senin mi ameliyatlık problemin var?
evet canım wish arkadaş saolsun:) evet ameliyat durumun var onun için aratştırıyrum oyüzden sordum....saol canım
hayırlısı olsun hakkınızda olin.perşembe ya da cuma ya transfer olursun sanırım bugün 2. günlerimi 1. günlerimi?
cumartesi toplandı yumurtalar, dün de 5 tanesinin döllendiğini öğrendik, hangi günden itibaren sayılıyor ki ?
Misman canım sen kontrollerini osman hoca da mı yaptırıyorsun?
Ücretler nasıl bilgi verebilir misin?
cumartesi hangi saatte döllendiyse o zamandan başlanıyor ertesi günkü saatine kadar 1. gün öle öle devam ediyor işte...5.günde tam blast embriyo oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?