- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
evet canım narkozlu oluyor. hiçbir şey hissetmiyorsun.15 dk kadar sürüyor. odaya alıyolar. kendine geliyorsun zaten odaya aldıklarında. 5-10 dk sonrada hocayla görüşüyorsun. bana sadece çizikler attım demişti.
korkulacak bir şey yok canım. geçmiş olsun.
Kızlar dün akşam hocayla görüştüm, histeroskopi yapacağını söyledi, transferin 2. günü kanama başlamıştı kılcal damar kanaması olmasına rağmen histeroskopi ile sanırım rahimin durumuna bakacak. Bu işlem rahim filmi gibi narkozlu oluyor değil mi ?
hybiron kanamam çok olduğu için endometrıum çok incelmiş.Adet olunca atılırmış ama belirli kısmı kalırmış.Benim kanamadan bir şey kalmamış.Hoca dogum kontrol hapı başladı.Benim tatil temmuz ağustos diğer zamanlar da artık 2014 e kadar mümkün olmayacak.Rapor almam mümkün değil.Sadece önümde transfer için bir ay yaz tatili var.Gelecek yazda tayin var.Anlayacagın zamanım az.İnşallah her şey yolunda giderde bebişleri sağlıkla istediğim zamanda alırım.Sen nasılsın neler yaptın?
Havin su çok gözün aydın. Ne güzel eşinin isteği olmuş.Darısı bizlere...
Kızlar dün akşam hocayla görüştüm, histeroskopi yapacağını söyledi, transferin 2. günü kanama başlamıştı kılcal damar kanaması olmasına rağmen histeroskopi ile sanırım rahimin durumuna bakacak. Bu işlem rahim filmi gibi narkozlu oluyor değil mi ?
Canım hayırlısı olsun.Bende ikinci deneme yolundayım ama bana iki ay sonra yaparız dedi.Şimdi doğum kontrol ilacı kullanıyom.Bitince adet olunca yeniden konuşacağız.Kısmetse sen ne zaman olacaksın histeroskopiyi?
Ocak sonu rahim filmi çektirmiştim, onun gibi birşey o zaman,narkoz olunca korku olmuyor:) senin bu işlemden ne kadar sonra transferin oldu peki ?
evet canım narkozlu oluyor. hiçbir şey hissetmiyorsun.15 dk kadar sürüyor. odaya alıyolar. kendine geliyorsun zaten odaya aldıklarında. 5-10 dk sonrada hocayla görüşüyorsun. bana sadece çizikler attım demişti.
korkulacak bir şey yok canım. geçmiş olsun.
kızlar bede pazartesı hocanın yanındaydım yumurta takıbıne aldı benı sanırım asılamaya gecıcem bende rahım duvarım bıraz inceymıs banada histeroskopıden bahsettı bakalım hayırlısı
selam arkadaşlar bende osman hocanın eski bir hastasıyım bekarken cesitli ameliyatlar gecırdım ve cok seviyorum kendisini,ayrıcada cok güveniyorum.2 hafta sonrada cocuk için gidicem inşallah,büyük ihtimalle tüp bebek olucak..deneyimlerinizi ve ilk aşamaları anlatmanızı bekliyorum hiç bir bilgim yok çünkü...
canım bende asılama yaptrcam o yol gozukuyo esımde problem cıktı varıkoselden dolayı bana tecrubelerınden bahset nezaman yaptrcaksın buarada
varikosel ameliyatla düzelen bir rahatsızlık degılmı canım? bnm esimdede sperm miktarı az çıktı 10 milyon gibi bişey varikosel mi var esimdede acaba? çok soru sordum kusura bakma ya:)
canım biz iki kere test yaptık bırı 10 mılyon cıktı ikincısı 43 mılyon cıktı varıkosel yuzunden deger degısıyo dedı hoca tekrar yaptırdık daha yenı 6 mılyonmus oyuzden asılama demıs esıme telde konusmuslar bıyandanda benm yumurtalrımı takıbe aldı benm ıcın sımdılık problem yok. amelıyat onermedı hoca esıme burada varıkosel doktor muaynesıyle bellı oluyo testle degl ben carsamba tekrar gtcem catlama olmusmu bıde rahmım kalınlasmı ona bakıcak asılama dıger ay olur dusunuyorum. tup bebekte ise kadın butun konnturollerını yaptrıyor onlem amaclı uzun bısure degl iste durumuna gore degısıyo
anladım canım.bakalım biz belliki daha cok basındayız.bana adet döneminde gel dedi ayın 14 ünde olmam lazım arıyıp gitmeyi düşünüyorum işte.ama aklım cok karısık bir sürü sey düsünüyorum.zaten daha öncesinde cok acı cektim cok zor seyler yasadım biraz tedirginlik var üzerimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?