Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Ocak sonu rahim filmi çektirmiştim, onun gibi birşey o zaman,narkoz olunca korku olmuyor:) senin bu işlemden ne kadar sonra transferin oldu peki ?

Canım hayırlısı olsun.Bende ikinci deneme yolundayım ama bana iki ay sonra yaparız dedi.Şimdi doğum kontrol ilacı kullanıyom.Bitince adet olunca yeniden konuşacağız.Kısmetse sen ne zaman olacaksın histeroskopiyi?

geçmiş olsun canım...herşeyin hayırlısı hiç panik yapma...ben 18 haz. fakülteden randevu aldım laparoskopi olmak istiyorum bakalım beni neler bekliyor...:))

aynen umutdoluyuz yazmış onun gibi...:)

Yarin hocayla gorusucem,sanirim gorusme sonrasi netlesir ne zaman yapacagi.

Ocak sonu rahim filmi çektirmiştim, onun gibi birşey o zaman,narkoz olunca korku olmuyor:) senin bu işlemden ne kadar sonra transferin oldu peki ?

İşlemden sonra adet oluyorsun . adetten sonra transfer ediliyor. yani 1 ay aralıkla yapılıyor canım.

canım bu islemin fıyatı nedir acaba

kızlar bede pazartesı hocanın yanındaydım yumurta takıbıne aldı benı sanırım asılamaya gecıcem bende rahım duvarım bıraz inceymıs banada histeroskopıden bahsettı bakalım hayırlısı

selam arkadaşlar bende osman hocanın eski bir hastasıyım bekarken cesitli ameliyatlar gecırdım ve cok seviyorum kendisini,ayrıcada cok güveniyorum.2 hafta sonrada cocuk için gidicem inşallah,büyük ihtimalle tüp bebek olucak..deneyimlerinizi ve ilk aşamaları anlatmanızı bekliyorum hiç bir bilgim yok çünkü...

canım hosgeldın benmde 1 ay oldu baslayalı once senı ve esını takıbe alıyor daha sonra ne gerekıyosa sormana gerek kalmadan anlatıyo bu zamana kadar yaptırdıgın tahlıllerı gotur ve yumurtlama gununde gelmek ıstedıgını sole baska ne ogrenmek ıstıyosun sorabılırsın

canım bende asılama yaptrcam o yol gozukuyo esımde problem cıktı varıkoselden dolayı bana tecrubelerınden bahset nezaman yaptrcaksın buarada

canım bende asılama yaptrcam o yol gozukuyo esımde problem cıktı varıkoselden dolayı bana tecrubelerınden bahset nezaman yaptrcaksın buarada

canım daha hic bsy bilmiyorum 6 aydır korunmuyoruz ama sonuc alamadık bide daha önceden ben osman hocaya bekarkende gıdıyodum cıft rahim vardı ve ameliyatla biriini aldırdım.o nedenle cocuk sahibi olamayınca osman hocayı tekrar aradım ve esimden sperm tahlili istedi.ve sonuc kötü dolayısıyla adet döneminde gelin konuşalım dedi ama tüp bebek yada asılama yapmak gerekeceğini söyledi.cok moralim bozuldu .bakalım neler olacak sonraki aşamaları hiç bilemiyorum su anda.

varikosel ameliyatla düzelen bir rahatsızlık degılmı canım? bnm esimdede sperm miktarı az çıktı 10 milyon gibi bişey varikosel mi var esimdede acaba? çok soru sordum kusura bakma ya:)

varikosel ameliyatla düzelen bir rahatsızlık degılmı canım? bnm esimdede sperm miktarı az çıktı 10 milyon gibi bişey varikosel mi var esimdede acaba? çok soru sordum kusura bakma ya:)

canım biz iki kere test yaptık bırı 10 mılyon cıktı ikincısı 43 mılyon cıktı varıkosel yuzunden deger degısıyo dedı hoca tekrar yaptırdık daha yenı 6 mılyonmus oyuzden asılama demıs esıme telde konusmuslar bıyandanda benm yumurtalrımı takıbe aldı benm ıcın sımdılık problem yok. amelıyat onermedı hoca esıme burada varıkosel doktor muaynesıyle bellı oluyo testle degl ben carsamba tekrar gtcem catlama olmusmu bıde rahmım kalınlasmı ona bakıcak asılama dıger ay olur dusunuyorum. tup bebekte ise kadın butun konnturollerını yaptrıyor onlem amaclı uzun bısure degl iste durumuna gore degısıyo

anladım canım.bakalım biz belliki daha cok basındayız.bana adet döneminde gel dedi ayın 14 ünde olmam lazım arıyıp gitmeyi düşünüyorum işte.ama aklım cok karısık bir sürü sey düsünüyorum.zaten daha öncesinde cok acı cektim cok zor seyler yasadım biraz tedirginlik var üzerimde.

sen osman hocayı tanıyosun zaten ona buna gtmycen ınankı ben neler cektım kımyasal gebelık sonra 7 haftalık kurtaj saglıksız gebelık yanı sonra varıkosel cok kostum acıkcası senın ısın kolay hıc bosuna moralını bozma onunde cok bı zaman yok hemen asılama denersınız zaman kaybetmezsınız içini ferah tut hocaya guven keske bende enbasında gyseydım cok zaman kaybetm ve yıprandım ama nasıp ıste olsun bunada sukur istersen gıtmeden once rutın kan tahlıllerını yaptr sonra kadınlık hormonlarına baktr devlette hocaya goster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…