Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Evet canım ben senelerdir tanıyorum osman hocayı ve kendimi gerçekten şanslı hissediyorum çünkü işini mükemmel yapan bir doktor.ona çok güveniyorum baska bir yere gitmem mümkün değil.çok teşekkür ederim , sende bundan sonra gülersin inşallah daha fazla sıkıntı çekmezsin canım.evet doğru diyosun onları yaptırıp gitmem daha iyi olur zaman kazanırım ama çalıştıgım içinde fırsat bulamıyorum bakalım ne yapıcaz tedavi aşamasında senelik izinlerimi kullanırım artık.

hakkımızda hayırlısı olsun inş ben senı yıne haberdar edrm bılınclı olmak daha cok rahatlayo ınsanı burdakı kızlar daha tecrubelı bıze yardımcı olurlar :)

hakkımızda hayırlısı olsun inş ben senı yıne haberdar edrm bılınclı olmak daha cok rahatlayo ınsanı burdakı kızlar daha tecrubelı bıze yardımcı olurlar :)

Aynen öyle valla canım katılıyorum sana insan bilinçli gidince daha iyi oluyo,burdan deneyimli arkadaşlara mesaj verelim bizi bilgilendirsinler lütfeeennnn :)

Aynen öyle valla canım katılıyorum sana insan bilinçli gidince daha iyi oluyo,burdan deneyimli arkadaşlara mesaj verelim bizi bilgilendirsinler lütfeeennnn :)

bu topikte betul var o bu ay asılama yaptrcak o deneyımlerını neler yaptıgını bıze anlatsın ben carsamba gidicem ozman konusucaz bakalım haber verim

ah o gunler hıc gecmek bılmıyo napalım sabır. Sen nekadarlık evlısın hangı sehrdesın

1 senelik evliyim ben daha yeniyim ama tabi önceden gelen bir sıkıntım olduğu için biraz erken davrandım,bursa dayım canım osman hocanın muayenehanesine de yakınım hatta nilüferdeyim.sen yalovaydı sanırım demi?

evet canm ben yalovadayım ben gdp gelıoyrum senn ıcn cok ıyı ama calısıyosun o zor ayrıca erken davranmamıssın tam zamanı ben esımı zor ıkna etm daha erken deyp durdu ama neden bekleyımkı yasım 25 bence tam zamanı

bu topikte betul var o bu ay asılama yaptrcak o deneyımlerını neler yaptıgını bıze anlatsın ben carsamba gidicem ozman konusucaz bakalım haber verim

canım 2 senelik evliiym agustostan beri ugrasıyrz aralıkta erdogan beye gittim klomen catlatma kullandım olmadı 2.ayda sadece klomen kullandım olmadı. sonra ara verildi rahim filmi testler falan. eşimde hareket sorunu var.gecen ay osman hocaya basladım asılama dedi. bu ay yine klomen kullanıyrourm bu kez günde 2 defa içtim salı gittim 2 yumurta var fakat ikiside 10 mm yani küçük.cumartesi yine gidicem yumurtalar büyümüşse aşılama oalcak.büyümezse klomeni günde 3 defa içiçem.velhasıl bu ay asılama biraz zor gibi.

sakın bozma moralını hayırlı zamanda olsun inş bende pazartesı gtm yumurtam 18 mm ama rahım bıraz ınce dedı hoca carsamba tekrar gtcm bızede asılama dedi varıkosel amelıyatı onermedı bakalım hayırlısı

inşallah bu son olur da hamile kalırsın canım.bişey öğrenmek istiyorum adet düzensizliği var mı sende normalde merak ediyorum? Benim adetlerim düzenli oluyo yani 29 günde bir oluyorum bu işimizi kolaylaştırırmı acaba? Benimde eşimde problem çıktı henüz beni muayene etmedi doktor ama aşılama yada tüp bebek dedi direk.

Evet canım adet düzensizliği var başka hiçbir şey çıkmadı tahlillerde. Benim de eşimde hareket sorunu var.hoca varikosel olabilir dedi ama çıkmadı. Umarım dualarımız kabul olur artık.

Evet canım adet düzensizliği var başka hiçbir şey çıkmadı tahlillerde. Benim de eşimde hareket sorunu var.hoca varikosel olabilir dedi ama çıkmadı. Umarım dualarımız kabul olur artık.

kızlar bana bu ay asılama yaparmı hoca asamaları neler bılıynuzmu sabredemıyorum

Ablaaaaaa burdanmi ognenicem ayrintilari niye soylemedin bana asilama fln neler oluyo...

kızlar bana bu ay asılama yaparmı hoca asamaları neler bılıynuzmu sabredemıyorum

Canım tedaviye hocada mu başladın yoksa başka Dr larda tedavi olup da mı gittin hocaya. Mesela ben tedavi görüyordum Dr değiştirerek hocaya gittim klomen çatlatma iğnesioldum diye bi üst tedaviye aşılama ya geçiçez dedi. Yani aşama aşama. Tabi ne sorunun olduğu ve hangi derecede olduğu da etkili

allahım ıns pıt pıtları duyarsın.saatler gecmek bılmez şimdi

Canım benim doktora gittik bugün ve bebişimizi gördük çok şükür. Kalp pıt pıtlarını da duyduk elhamdülillah :)

Allahım herkese hayırlısıyla kolaylıkla bu duyguları yaşatsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…