- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
sen osman hocayı tanıyosun zaten ona buna gtmycen ınankı ben neler cektım kımyasal gebelık sonra 7 haftalık kurtaj saglıksız gebelık yanı sonra varıkosel cok kostum acıkcası senın ısın kolay hıc bosuna moralını bozma onunde cok bı zaman yok hemen asılama denersınız zaman kaybetmezsınız içini ferah tut hocaya guven keske bende enbasında gyseydım cok zaman kaybetm ve yıprandım ama nasıp ıste olsun bunada sukur istersen gıtmeden once rutın kan tahlıllerını yaptr sonra kadınlık hormonlarına baktr devlette hocaya goster
Evet canım ben senelerdir tanıyorum osman hocayı ve kendimi gerçekten şanslı hissediyorum çünkü işini mükemmel yapan bir doktor.ona çok güveniyorum baska bir yere gitmem mümkün değil.çok teşekkür ederim , sende bundan sonra gülersin inşallah daha fazla sıkıntı çekmezsin canım.evet doğru diyosun onları yaptırıp gitmem daha iyi olur zaman kazanırım ama çalıştıgım içinde fırsat bulamıyorum bakalım ne yapıcaz tedavi aşamasında senelik izinlerimi kullanırım artık.
hakkımızda hayırlısı olsun inş ben senı yıne haberdar edrm bılınclı olmak daha cok rahatlayo ınsanı burdakı kızlar daha tecrubelı bıze yardımcı olurlar :)
Aynen öyle valla canım katılıyorum sana insan bilinçli gidince daha iyi oluyo,burdan deneyimli arkadaşlara mesaj verelim bizi bilgilendirsinler lütfeeennnn :)
bu topikte betul var o bu ay asılama yaptrcak o deneyımlerını neler yaptıgını bıze anlatsın ben carsamba gidicem ozman konusucaz bakalım haber verim
ah o gunler hıc gecmek bılmıyo napalım sabır. sen nekadarlık evlısın hangı sehrdesınEvet bende 14ünde arıycam adetin ilk günü ara dedi,belki 15inde giderim.daha cok varrrrr.zaman geçmiyo sanki
ah o gunler hıc gecmek bılmıyo napalım sabır. Sen nekadarlık evlısın hangı sehrdesın
1 senelik evliyim ben daha yeniyim ama tabi önceden gelen bir sıkıntım olduğu için biraz erken davrandım,bursa dayım canım osman hocanın muayenehanesine de yakınım hatta nilüferdeyim.sen yalovaydı sanırım demi?
bu topikte betul var o bu ay asılama yaptrcak o deneyımlerını neler yaptıgını bıze anlatsın ben carsamba gidicem ozman konusucaz bakalım haber verim
canım 2 senelik evliiym agustostan beri ugrasıyrz aralıkta erdogan beye gittim klomen catlatma kullandım olmadı 2.ayda sadece klomen kullandım olmadı. sonra ara verildi rahim filmi testler falan. eşimde hareket sorunu var.gecen ay osman hocaya basladım asılama dedi. bu ay yine klomen kullanıyrourm bu kez günde 2 defa içtim salı gittim 2 yumurta var fakat ikiside 10 mm yani küçük.cumartesi yine gidicem yumurtalar büyümüşse aşılama oalcak.büyümezse klomeni günde 3 defa içiçem.velhasıl bu ay asılama biraz zor gibi.
canım 2 senelik evliiym agustostan beri ugrasıyrz aralıkta erdogan beye gittim klomen catlatma kullandım olmadı 2.ayda sadece klomen kullandım olmadı. Sonra ara verildi rahim filmi testler falan. Eşimde hareket sorunu var.gecen ay osman hocaya basladım asılama dedi. Bu ay yine klomen kullanıyrourm bu kez günde 2 defa içtim salı gittim 2 yumurta var fakat ikiside 10 mm yani küçük.cumartesi yine gidicem yumurtalar büyümüşse aşılama oalcak.büyümezse klomeni günde 3 defa içiçem.velhasıl bu ay asılama biraz zor gibi.
inşallah bu son olur da hamile kalırsın canım.bişey öğrenmek istiyorum adet düzensizliği var mı sende normalde merak ediyorum? Benim adetlerim düzenli oluyo yani 29 günde bir oluyorum bu işimizi kolaylaştırırmı acaba? Benimde eşimde problem çıktı henüz beni muayene etmedi doktor ama aşılama yada tüp bebek dedi direk.
Evet canım adet düzensizliği var başka hiçbir şey çıkmadı tahlillerde. Benim de eşimde hareket sorunu var.hoca varikosel olabilir dedi ama çıkmadı. Umarım dualarımız kabul olur artık.
umutdoluyuz bu arada sen nasılsın bebişin kalp atısını duydunmu
canım bu islemin fıyatı nedir acaba
sakın bozma moralını hayırlı zamanda olsun inş bende pazartesı gtm yumurtam 18 mm ama rahım bıraz ınce dedı hoca carsamba tekrar gtcm bızede asılama dedi varıkosel amelıyatı onermedı bakalım hayırlısı
Ablaaaaaa burdanmi ognenicem ayrintilari niye soylemedin bana asilama fln neler oluyo...
canım benim iyiyim inşallah. bebişin kalp atışını duymak için bugün gideceğiz nasipse. haberleri yazarım buradan :)
kızlar bana bu ay asılama yaparmı hoca asamaları neler bılıynuzmu sabredemıyorum
allahım ıns pıt pıtları duyarsın.saatler gecmek bılmez şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?