- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
Canım benim doktora gittik bugün ve bebişimizi gördük çok şükür. Kalp pıt pıtlarını da duyduk elhamdülillah :)
Allahım herkese hayırlısıyla kolaylıkla bu duyguları yaşatsın inşallah.
Cok sevindim canim, allah hayirlisi ile kucagina almayi da kismet etsin.Kalp atisini duydugunda eminim ki cok duygulandin, insallah bizde yasariz ayni seyleri :)
İnşallah canım en hayırlı zamanda güzellikle yaşatsın hepimize.
Canım benim doktora gittik bugün ve bebişimizi gördük çok şükür. Kalp pıt pıtlarını da duyduk elhamdülillah :)
Kimse yokmuuuuuuuuu kızlar
kımse yok gercekten ben hep bakıyorum ama pek canlı topıgımız yok di mi?
Evet cnm yaa wall a kimse yok,sen nasılsın gittinmi doktora arkadaşım?
iyiyim canm sen nasılsın ben daha doktora gtmedım carsamba gtcm inş
Bende iyiyim canım gün ler gecmiyo ,merak ediyorum bi an önce osman hocayl a grs mek istiyorum,adetin ilk günü ara dedi neden sence
genelde horman tahlıllerı adetlıyken yapılıyo bıde yumurtlama gununu hesaplayıp ona gore randevu vercektr bende ole gtm carsamba catlamısmı dye kontrole gtcm mesela
Anladım canım , hormon tahlil leri ni nerde yaptırır peki. Çünkü baya pahalı sanırım daimi
Sen aşılama mi deniyceksin
işte diyorum ya gtmeden yaptr devlette dahılıyeye gtsen kan tahlılı ve hormonlarına baktr gebelık dusunuyorum dıye soyle seker tıroıd prolaktin e2 aklımdakıler canm
betül1645 burdasın galiba merabalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?