Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Canatann transferin 3 agustos da oldu dimi , nasil gidiyor bekleme suresi ?

Canatann transferin 3 agustos da oldu dimi , nasil gidiyor bekleme suresi ?

Canım transferim oldu.15 ağustos test tarihim.Bekleme sürecim zor geçiyor.Bu sefer hoca da biraz dikkat edersen iyi olur dedi.Yatmaya çalışıyorum.Bel agrılarım ve kasık ağrılarım var.İlk denemeye göre çok agrım oluyor.Sen neler yapıyon?

Test gunune kadar sureli yat, agrilar normaldir ki, cogu insanda bel ve kasikta siddetli agri oluyordu. İnsallah guzel haberlerini alirim ayin 15 inde:) ben estrofem iciyorum 12 agustosta hocaya gidicem rahim duvari istenen kalinliga ulasmissa progesterona bakip transfer tarih verecek. İlk denemeye gore daha fazla korku var,insallah bu sefer yuzumuz guler diye hep dua ediyorum.

Arkadaslar, saglikli huzur icinde nice bayramlar diliyorum hepimize, tedavi surecinde olan, hamile olup bebegini hisseden ve ileride hissedecek olan herkesin bayrami kutlu olsun, insallah seneye kucagimizda bebeklerimizle kutlariz :)

arkadaşlar öncelikle hepimizin duaları kabul olsun.benim daha önce yine bursa da başka bir hastanede 2 kez tüp bebek denemem olmuştu.3.denemede tesadüfen Osman hocayı bulduk ve öyle karar verdik.eğer doktor araştıran varsa gitmeyi düşünen varsa kesinlikle tavsiye ediyorum.Benim bugün transferim olucak allahın izniyle.Sonuç olumulu ya da olumsuz olsa bile Osman hoca çok iyi bir doktor ve güven verici biri.Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Kızlar 2. Aşılamaya karar verdik Osman hocamla. Bu aşılamada klomen yerine femara kullanıcım. İnş güzel sonuçlar alırız

10 gundur estrofem iciyorum bugun kontrolum vardi, rahim duvari beklenen kalinliga daha ulasamamis estrofemi gunde 4 e cikardi hoca, cumartesi yine kontrole gidicem, canım sıkıldı

10 gundur estrofem iciyorum bugun kontrolum vardi, rahim duvari beklenen kalinliga daha ulasamamis estrofemi gunde 4 e cikardi hoca, cumartesi yine kontrole gidicem, canım sıkıldı

Benim estrofem de sona doğru dört olmuştu hala dört devam ediyorum.Canını sıkma. Benimde son iki gün geçmek bilmiyor.Meraktan öleceğim.

Benim estrofem de sona doğru dört olmuştu hala dört devam ediyorum.Canını sıkma. Benimde son iki gün geçmek bilmiyor.Meraktan öleceğim.

tahmin edebiliyorum heyecanini dayan az kaldi, insallah hayirli olumlu sonuclar alirsin arkadasim.bende dirt gozle transfer tarihinin belli olmasini bekliyorum, her asama insani heyecanlandiriyor allahim hakkimizda hayirli olani versin bizlere.

Yeni tedaviye başlayan arkadaşlar tedavilerinizin sonu inşallah bebişli olsun.Hepinize bol şans diliyorum.

Canatann hayirli haberini bekliyorum, bugun gozum forumda belki yazmissindir diye bakiyorum surekli.sonuc ne olursa olsun onemli olan sagliginin yerinde olmasi, unutma bunu sakin.

Canatann hayirli haberini bekliyorum, bugun gozum forumda belki yazmissindir diye bakiyorum surekli.sonuc ne olursa olsun onemli olan sagliginin yerinde olmasi, unutma bunu sakin.

Canım değerim 30 çıktı.Hoca ilaçlara devam pazartesi yeniden kan verelim dedi.İnanki canım bu negatif olmasından daha çok üzdü beni.Aynı şeyi ikinci defa yaşıyorum.Benim herhalde başka bir sorunum var.

Canim uzulme demek anlamsiz olur, sabrederken sukretmeyi boyle ogrenecegiz demek ki yinede uzulme, senin canin sagolsun.

Kızlar bugün aşılamam olacak inş güzel sonuçlanır. Bu sefer 2 yumurtam var güzel olan. İnş bu son olur. Tez zamanda bizlerde anne oluruz.

slm kızlar herkeze günaydın....şöyle bir topiğe göz atayım dedim ne var ne yok diye...canatan dondurulmuş embriyo transfer ettirmişsin.hayırlı olsun rabbim gönlüne göre versin,kucağını doldursun inşllh...kaç tane koyuldu embriyo?tekrar test yaptırdınmı?

Kızlar bugün aşılamam olacak inş güzel sonuçlanır. Bu sefer 2 yumurtam var güzel olan. İnş bu son olur. Tez zamanda bizlerde anne oluruz.

rabbim yar ve yardımcın olsun...inşllh aşılaman hayırlı sonuçlar verir.rabbim herkeze annelik duygusunu tattırır.dualarımızı ve emeklerimizi boş çıkarmasın rabbim inşllh...

Canım ikinci test malesef negatif çıktı.Tek embriyoydu.Gebeliklerim 8. günden sonra bozuluyor.İki denememde aynı oldu.Hoca şimdi beni genetiğe yönlendirdi ilk fırsatta test yapılacak.Nasıl devam edileceğine test sonucuna göre karar verecek.Çok korkuyom inşallah iyi sonuçlar çıkacak.Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…