- 8 Aralık 2012
- 356
- 14
- 118
- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
slm arkadaslar bende osman hocanın hastasıyım 2 kez şahin zeteroğluyla tüp bebek denedim olmadı 2 kezde osman hocayla düşük ve dış gebelik oldum simdi dondurulmuslarım var benim durumumda olan arkadaslar varsa dertleselim.narinecem seni de tebrik ederim böyle güzel haberleri duyunca cok seviniyorum insallahRabbim kucagına almayı nasip eder senin kacıncı denemen
Selam kızlar....
Biz A.R.T merkezinde tüp bebek tedavisine başladık.Burada tedavi olup da bebeğini kucağına alan var mı?
slm canım yeni gördüm yazını da bende aralık ayında başlamıştım osman hocada tüp bebek tedavisinde bizde tek sorun sperm düşüklüğü idi hatta çok fazla düşük birde olanlar hareketsizdi bu yüzden tedavi sürecimi bitirdik ve şuan 3 aylık hamileyim biraz sert mizaçlı olmasına rahmen osman hocaya sonuna kadar güveniyorum çünkü tedaviye başladığımız süreçten itibaren söledikleri herşey doğru ve haklı çıkıyo gerçekten işini bilerek yapıyor.allah ondan razı olsun.
rabbim herkeze nasip etsin
ne güzel senin adına çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin biz daha tedavinin başındayız işallah her şey iyi olur
nerelerdesin sen sesin soluğun çıkmıyor narinecem. nasıl gidiyor annelik anlat bakalım.Hevesimiz artsın :)
slm cnm iyiyimsenin yakından takipçininm iki hafta önce keseyi gördük. yarın bebeğimin kalp atışları için eşimle osman hocaya gidicez inş bir sıkıntı olmaz heyecanlıyım canım.rabbimkorusun :)
bişey sorabilrmiyim kısa protokol ilaçlar içinde 5000 liraya yaptı bize uzun protokol 5000lira demişssin merak ettim bilgi verirmisin para problem değil ama merak ettim
rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin umutdoluyuz dualarım seninle canım
slm cnm iyiyimsenin yakından takipçininm iki hafta önce keseyi gördük. yarın bebeğimin kalp atışları için eşimle osman hocaya gidicez inş bir sıkıntı olmaz heyecanlıyım canım.rabbimkorusun :)
bişey sorabilrmiyim kısa protokol ilaçlar içinde 5000 liraya yaptı bize uzun protokol 5000lira demişssin merak ettim bilgi verirmisin para problem değil ama merak ettim
rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin umutdoluyuz dualarım seninle canım
AMİNN İNŞALLAH diyeyim önce...:)
uzun protokol ve kısa protokol arasında fark sadece zaman uzunda lucrin iğnesi daha fazla yapıyorsun kısada daha az...ama neticede bir lucrin şişesi ikisindede yetiyor artıyor bile...fiyat olarakta aynı zaten...
bu arada kendimden bilgi vereyim ben pazar günü opu oldum şimdi yum. gelişmelerini bekliyoruz...hayırlısı hakkımızda..dualarınızı eksik etmeyin lütfen....
histeroskopi fiyatlarını bilmediğim için sordum ama belki yaptırırım şu an bursa tüp bebeğe gidiyorum yine tedaviye başlıycam allah kısmet nasip ederse ilaç kullanıyorum hayırlısı canım inşallah sen ne aşamadasın neler yaptın canım?
culii hoş geldin tedavin hayırlı olsun öncelikle. benim ilk denemede negatif şimdi art te histeroskopi yapılacak fiyatı 500 tl . adet olmayı bekliyorum ben de
hayılısıyla güzel güzel gelişsin yumurtalar inşallah. en sağlıklı olanı annesi alsın :)
histeroskopi fiyatlarını bilmediğim için sordum ama belki yaptırırım şu an bursa tüp bebeğe gidiyorum yine tedaviye başlıycam allah kısmet nasip ederse ilaç kullanıyorum hayırlısı canım inşallah sen ne aşamadasın neler yaptın canım?
merhaba hanımlar
bende kendimden bahsediyim
biz osman hocaya gitmeye karar verdiğimizde hamile olduğumu öğrendim yinede osman hocaya gittik kontrollere ama 9 haftada gelişim durması nedeniyle kürtaj oldum bundan 8 ay önce.şimdi ise tekrar gitmek istiyoruz tüp bebek tedavisine başlamak için bizde problem sperm ve morfoloji bende şimdiye kadar bir problem olmadı.aranızda bu sorundan dolayı tedavi olan varmı prosedür nasıl ne aşamalrdan geçiyoruz birde ödemeler nasıl tedaviye başlar başlamaz mı 5 bin veriyoruz yoksa işlemler yapıldıkça parça parçamı.eğer bir anda 5 bin vermek gerekirse biraz daha ertlemek zorunda kalcam dr para biriktirmek adına
gittiğin yerde fiyat ne kadar culii?
hoşgeldin...:)..benim sorunum sadece tüpler...uzun ya da kısa protokol yapılıyor buna hoca karar veriyor...ödemelerde şöle ilaçları verdiği gün 1500tl ilaç parasını peşin alıyor...uzun pro. bu ödeme arası 1 ay oluyor sanırım kısa pro. ödeme arası 15gün filan oluyor belki daha fazla... 3500tl de transferde alıyor bunu karttan çekebiliyorsun...ilk tüp bebek denemen sanırım Rabbim yar ve yardıcınız olsun...
merhaba hanımlar
bende kendimden bahsediyim
biz osman hocaya gitmeye karar verdiğimizde hamile olduğumu öğrendim yinede osman hocaya gittik kontrollere ama 9 haftada gelişim durması nedeniyle kürtaj oldum bundan 8 ay önce.şimdi ise tekrar gitmek istiyoruz tüp bebek tedavisine başlamak için bizde problem sperm ve morfoloji bende şimdiye kadar bir problem olmadı.aranızda bu sorundan dolayı tedavi olan varmı prosedür nasıl ne aşamalrdan geçiyoruz birde ödemeler nasıl tedaviye başlar başlamaz mı 5 bin veriyoruz yoksa işlemler yapıldıkça parça parçamı.eğer bir anda 5 bin vermek gerekirse biraz daha ertlemek zorunda kalcam dr para biriktirmek adına
vardır bunda da bir hayır demek gerek sıkma canını geç olsun güç olmasın inşallah.
şer gibi görünür ama hayırlısı böyledir bizim için.sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
bizim de evlerimizin neşesi bereketi gelsin ya rabbimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?