Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ben salağa döndüm hayatım-tatlicadiarzu-
ben burdsadayım evet...
hamile miyim değil miyim bi netleşse rahat edecem
hamile olmazsam ne yapacam bilemiyomlaelaelaelaelae

adam canım diger taraflarda da yazdım sana ama merak etme o kadar yuksek hcgye hamile olmama ihtimalin pek yok. farklı yerlerde yaptırdığın için kalibrasyon farkı çok oluyor ondan tam ikiye katlamamıştır. üstelik katlamak zorunda da değil diye biliyorum.
sen ne zaman test yapacaksın tekrar?

momi günaydın ben şahin beye gitsem bir muayene ücretini versem,
ikinci gidişte gene para alıyo mu
yoksa kontrolü parasız mı yapıyo canım

hayatım haklısın da dün gece gene yaptım 28 çıktı

valla sahin beyde biz tup bebek tedavisi yaptigimiz icin muayene ve kontrol surelerini bilmiyorum ama genel olarak acıbadem doktorları bir kez muayene ucreti alınca 15 gunluk kontrol suresi icinde gittiginde tekrar para almıyor. dışarı da bazı doktorlarda (ki muayene ucretleri 200-250 gibi) bir ucretli muayeneden sonra 1 ay kontrol suresi bırakıyor.

bak şimdi salı günü transferin 10.günüydü rentıpta kan verdim 26 çıktı ok

sonra dün transferin 12. günüydü medikalparka verdim 46 çıktı ok dün sabah

doktorum dedi ki ikisinden birinde yanlışlık var dedi sen 2 gün sonra gene yaptır dedi
ben de iki gün sonra yani yarın medikal parka verecem bakalım 46 kaç oldu

ama işin ilginci rentıpa dün akşam kan verdim gene bu defa 28 çıktı
yani 2 gün evvel orda 26 2 gün sonra orda 28 çıktı
ama sabahta medikal parkta 46 çıkmıştı
yani rentıpa göre düşme olmamış ama yükselmede çok az
anladın biraz karışık ama..........

guzelcim oncelikle testlerini hep aynı yerde yaptır.
bak alakası yok diyebilirsin belki ama var. annem kalp hastası ve surekli kan sulandırıcı bir ilac kullanıyor cok yukselmesi tehlikeli oldugu icin 21 gunde bir test yaptırmak zorunda doktorlar hep aynı yerde test yaptırmasını istiyor cunku her labaratuarın test aletinin kalibrasyonu farklı oluyor.

simdi salı gunu 26-rentip, persembe gunu 46-medical onu anladım biliyordum da zaten dun aksam 28 cıktı nasıl oluyor nerede yaptırdın?

aynı anda yazdık gormedim. 28 rentip ilginc bir sonuc.
simdi ne yapacaksın ne diyor doktorun konustun mu?

ya sabah medikalde verdim 46 çıktı ya dedim eşime bi de rentıpa verelim akşam bakalım orda kaç çıkacak
çünkü rentıpa verdiğimin üstünden 2 gün geçmişti ve katladıysa olumluya işaretti...yani 26 dan yüksek olmalıydı ama 28 çıktı

yani iş yarın belli olacak eğer değer artmadıysa ya da 1-2 tane yükseldiyse dış gebelikten korkuyom

anladım canım umarım sadece tutunması gecikmiştir vs. bilemiyorum bende hcg değerleri nasıl olur normal gebelik dışında birşey olursa... uzulme ama yarın ola hayrola umarım yukselir guzelce degerlerin...

ben de pazartesi için şahin beyden randevu aldım...
bakalım.....
kızlar kaç dakika ayırıyor dr bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…