Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

evet 130 canım a.s

pinkcim canım hayırlı olsun insallah bu gidisin. sonrasında tedaviye basladigini ve guzel haberleri de alırız insallah canım.

persembe bende gideceğim tekrar kontrole ama seninle saatlerimiz tutmuyor.

bugun ikinci kontrolu gectik bakalım 2 gun daha puregona devam... sagda 7 solda 4 olmuslar biraz artmis sayısı. buyukluklerde 15-10 arası. bir aksilik olmaz normal buyumeye devam ederlerse persembe catlama ignesi olur cumartesi de toplanır.... tranferede haftaya salı persembe arası bizim yumosların kalitesine gore belli olacak bu durumda.... yolun yarısına geldik sanırım.

pinkcim canım hayırlı olsun insallah bu gidisin. sonrasında tedaviye basladigini ve guzel haberleri de alırız insallah canım.

persembe bende gideceğim tekrar kontrole ama seninle saatlerimiz tutmuyor.

Canım hoşgeldin.Bugün senin kontrolün vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam

susamuru inanmıyorum sana kalp kalbe bu kadar karşı olur.

aynı anda yazmısız komik olmus sırnaşık şey

hayırlısıyla mutlu sonuda görücez inş ttatlımma.s.

pinkrose...canım tedaviye başlıyorsun demek.....sana hayırlı,güzel tedaviler diliyorum....herşey gölünce olsun.....opuyorumnanaktan

momi....yumurtalarda gelişme var ha...11 adetmi olmuş.....inşallah hepsi kalitelidir canım.....tedavilerimizin araları az olucak.....inşallah güzel haberini alırızda bizlerede moral olur....

pinkrose...canım tedaviye başlıyorsun demek.....sana hayırlı,güzel tedaviler diliyorum....herşey gölünce olsun.....opuyorumnanaktan

başlıycakmıyım bilmiyorum ki cnım bakalım yarın dr ne diyecek bugün adetin 2. günü hormon testleri yaptırdım
estroidolüm 371,8 çoktı diğerleri çok normal bu yüksek neden acaba sizinkiler kaçtı tedaviye başlamadan yaptıranlar cevap yazın lütfen

pinkcim bugun oglen degil mi senin kontrolün.... 371 biraz cok çıkmış sanki ama 2. gunu yapıldığı içinde olabilir. bir sitede gormustum 3. gun degerler 25/75 arasi olabilir diyordu...

2. gun ultrasona gittiigimde rahim duvari hala cok kalin diye e2 ye bakmadilar bakildiginda da benimki de ekstra dusuktu. 5. gun yapildi ama tahlil 9 çıkmıştı. sanırım o kadar dustugu icin puregona basladigim halde lekelenmelerim oldu. daha yeni toparladi benim e2...

meraklanma hic şahin bey ayarlar ignelerin dozlariyla birsey saglikla baslarsin insallah tedaviye...

Canım son durum nedir?...Güzel haberlerini bekliyoruz...

adam.....sen bursalımısın.....sende tedaviye başlıyormusun....

ben salağa döndüm hayatım-tatlicadiarzu-
ben burdsadayım evet...
hamile miyim değil miyim bi netleşse rahat edecem
hamile olmazsam ne yapacam bilemiyomlaelaelaelaelae

evet bugün hastanedeydik epey kalabalıktı kafeteryada bekledik sıramızı 4-430 gibi girebildim dr un yanına
ultrasondaki muayenede tüpteki sıvı görünmedi en çok buna sevindim ameliyat falan gerekmiyor şimdilik. yumurtalığın ikisindede kist çıktı adetim gecikti ya bu ay yumurtalar çatlamayıp kistleşmiş olabilirmiş üzülmeyin kötüye işaret değil iki yumurtalığında çalıştığını gösterir dedi dr um benim biri çalışmıyoduda buna da çok sevindim kullandığım bitkiseller işe yarıyomu ne bal çörekotu tarçın,arı poleni incir yiyorum her sabah fındık bol besinlice besleniyorum 4 kilo aldım ama olsun işe yrıyo galiba bir an önce şu fazla kilolardan vermeliyim.ilaç verdi kistler eriycek dedi dr inşş inş erirde bu önümüzdeki adette başlarız hayırlısıyla
bana dua eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ALLAHIM hepimizin meleğini tez zamanda göndersin sağlıkla inşş
şimdilik iyi geceler kızlar yarın görüşelim iyi uykular

canım cok sevindim... ama en cok ameliyata gerek kalmamasına sevindim. kaydirigubbakcemile2 bende sana yazdıktan sonra okudum e2nin oyle yuksek olması yumurtalıklarda atılmadan kalan kistten dolayı olabilir diye ama kafanı karıştırmak istemedigim icin yazmadım.
ama ne guzel kist olmasına, adet oldugumuza sevinen bir biz variz herhalde. kaydirigubbakcemile3 yumurtalıklarının ikisininde çalışmasına cok sevindim. arı sütü bal polen tarçın bende kullandım ama kısa bir süre umarım işe yarıyordur bende de bitti çünkü 1,5 ay boyunca hatta iki aya yakın her sabah hatta sonlarına dogru sabah aksam yedim. bakalım guzel saglıklı bebisler verirse rabbim ise yarıyormus diyecegim.

canım cok cok cok sevindim haberine. insalah onumuzdeki ay sende baslayacaksin tedavine ve guzel meleklerine mis kokulularına kavusturacak rabbim senide.

benimde sol biraz tembel sekerim sinir ediyor beni her seferinde dun aksam yine baktik oradakiler 11-12 civarinda duruyor hala. neyse bu aksam birkez daha kontrol sonra karar verecek pazar mı pazartesi mi toplasın diye. pazar olsa ne iyi olur isten izin almak zorunda kalmam çok yoğun işlerim bu aralar yattık yattık tam tedavi başladı işler coştu. neyse bunda da vardır bir hayır.

susamurum bluesuu adam sizlerden ne haber yazsanıza aradaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…