- Konu Sahibi handan1976
-
Hoş pinkciğime sormuşsun ama yardımcı olayım.
Zaten öngörüşme ücretsiz.Ama eğer kesin tedaviye başlanağı belliyse zaten tedavi ücretinin içine dahil oluyor ilk muayene.
Ama tedavi için hemen başlanmayacaksa bize 130.00 tl demişlerdi gittiğimizde ki biz gideli de çok olmadı zaten.Değişeceğini sanmam..
sağol canım ben muayeneye gidecem...
pinkcim canım hayırlı olsun insallah bu gidisin. sonrasında tedaviye basladigini ve guzel haberleri de alırız insallah canım.
persembe bende gideceğim tekrar kontrole ama seninle saatlerimiz tutmuyor.
susamuru inanmıyorum sana kalp kalbe bu kadar karşı olur.
aynı anda yazmısız komik olmus sırnaşık şey
pinkcim canım hayırlı olsun insallah bu gidisin. sonrasında tedaviye basladigini ve guzel haberleri de alırız insallah canım.
persembe bende gideceğim tekrar kontrole ama seninle saatlerimiz tutmuyor.
bugun ikinci kontrolu gectik bakalım 2 gun daha puregona devam... sagda 7 solda 4 olmuslar biraz artmis sayısı. buyukluklerde 15-10 arası. bir aksilik olmaz normal buyumeye devam ederlerse persembe catlama ignesi olur cumartesi de toplanır.... tranferede haftaya salı persembe arası bizim yumosların kalitesine gore belli olacak bu durumda.... yolun yarısına geldik sanırım.
pinkrose...canım tedaviye başlıyorsun demek.....sana hayırlı,güzel tedaviler diliyorum....herşey gölünce olsun.....opuyorumnanaktan
başlıycakmıyım bilmiyorum ki cnım bakalım yarın dr ne diyecek bugün adetin 2. günü hormon testleri yaptırdım
estroidolüm 371,8 çoktı diğerleri çok normal bu yüksek neden acaba sizinkiler kaçtı tedaviye başlamadan yaptıranlar cevap yazın lütfen
adam.....sen bursalımısın.....sende tedaviye başlıyormusun....
pinkcim bugun oglen degil mi senin kontrolün.... 371 biraz cok çıkmış sanki ama 2. gunu yapıldığı içinde olabilir. bir sitede gormustum 3. gun degerler 25/75 arasi olabilir diyordu...
2. gun ultrasona gittiigimde rahim duvari hala cok kalin diye e2 ye bakmadilar bakildiginda da benimki de ekstra dusuktu. 5. gun yapildi ama tahlil 9 çıkmıştı. sanırım o kadar dustugu icin puregona basladigim halde lekelenmelerim oldu. daha yeni toparladi benim e2...
meraklanma hic şahin bey ayarlar ignelerin dozlariyla birsey saglikla baslarsin insallah tedaviye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?