Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

hepsi geçicek eşinle hayatınızı güzelleştirmeye çalışın yada sen çalış ttalım bu günlerden sonra güzel günler gelecek bebişinde tabiia.s.

Canım senin nasıl geçti kontrollerin?

bende seni dusunuyordum nerelerde gelmiyor bu aralar diye. cuma gunleri isler yogun tabi bende pek bakamadim iki gundur.

canim kontroller iyi. pazar gunu toplamam var. bakalım o zaman belli olacak ne olacagi. bu aksam catlamayı yaptırdık hayırlısıyla saglikli kaliteli guzel yumoslar sonrada guzel guzel embriyorlar olur insallah. transfer gununu hic sormadim. acaba pazar gununu mu 1 sayıyorlar yoksa pazartesi mi 1. gun olacak. hani diyorlar ya 3. gun veya 5. gun transferi diye. herhalde en erken salı yada carsamba olur transfer

enteresan bir moddayım iki gundur. ne e2yi ne yumoslarin sayisini merak ediyorum. artık ne kadar toplanırsa... isler cok yogundu buna pek kafa yormadım ondan mı oldu bilmiyorum ama daha iyi. yumoslar buyudu ya artık belki de ondan artık bundan sonrasi kısmetimize kalmis. opuyorumnanaktan

adammmmm......hayatım benim eşiminde işleri çok yoğun...akşam10 gibi eve geliyor.....sohbet etmeye bir saat vaktimiz oluyor.....bende bu durumdan pek memnun değilim canım ama ne yapalım......bizim için uğraşıyorlar.....bende ne yapıyorum biliyormusun......durmadan geziyorum,tozuyorum.....alıcam başımı tedavim başlayana kadar yazlığa gideceğim.......tatilimizi bile beraber yapamıyoruz.....ancak bir kaç gün yanıma gelebiliyor.....ama ben bu duruma alıştım ne yapalım.....ahhhhhh.....işte böyle canım....ama kocacığım çok iyi ve anlayışlıdır........sonucunda inşallah güzel çıkar.....:teytey:

çok iyi bir doktor yaaa
telde sesi bile insanın buu kadar etkiler güven verir insana
kafamı vuruyorum nası ona gitmedim diye
kısmet işte....
kameti bağlanıyor insanın............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…