Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Benim sonuç aldığım gün ablamda akşamına hocama gitti. Onlar başka bir doktora gidiyorlardı doktoru tüp bebek deneyin demiş.Onlar çok şanslılar hiç araştırma gerektirmeden doktorumuza geldi ondan da kist var 1 ay tedavi olacak tedavinin sonucuna göre tüp bebek tedavisine başlayacak...Darısı tüm isteyenlere!

ben gecen ay bekledim ama hala orda duruyor bir ay daha beklesek yine orda dururu dedi. o yüzden onu ordan alalım dedibenimki çok inatcı yapışmış benden ayrılmak istemiyor:roflol:

tabi ki doktorumuz durumu daha iyi bilir. Sağlıklı gelişim ve sorunsuz hamilelik için alınması gerekiyorsa alıncaktır.Sana şimdiden geçmiş olsun.Herşey daha güzel olacağından şüphe duyma.:Saruboceq:

dok çok güveniyorum o yüzden çok rahatım tadavim başlamadı o yüzden biraz stresliyim allahın izniyle bir başlasam.

merhaba arkaşadaşlar bende şahin beyin hastasıyım.çok iyi bir karar vermişsiniz hocamı seçmekte ben eylül ayında hocamla tanıştım iyilide tanışmışım.şu an 31 haftalık ikizlerime hamileyim.allahın izniyle kucağıma alıcam.kafanıza takılan bişey olursa sorabilirsiniz elimden geldiğince cevaplarım.inşallah sizde hayırlı haberler alırsınız moralinizi hiç bozmayın.sadece olacağına inanın ve hocama güvenin.görüşmek üzere .....

Arkadaşlar bugün keseme bakıldı 1 tane yavrum var:ecrin_bebek:, haftayada kalp atışlarını dinleyeceğiz. Çok mutluyum:dance:, inanılmaz harika birşey bu, darısı sizlerin başına...16 Aralık doğum dedi hocam, Allah o günleri göstersin inş.

merhaba arkaşadaşlar bende şahin beyin hastasıyım.çok iyi bir karar vermişsiniz hocamı seçmekte ben eylül ayında hocamla tanıştım iyilide tanışmışım.şu an 31 haftalık ikizlerime hamileyim.allahın izniyle kucağıma alıcam.kafanıza takılan bişey olursa sorabilirsiniz elimden geldiğince cevaplarım.inşallah sizde hayırlı haberler alırsınız moralinizi hiç bozmayın.sadece olacağına inanın ve hocama güvenin.görüşmek üzere .....

hayırlısı olsun allah kucagına almayıda nasip eder inşl

Arkadaşlar bugün keseme bakıldı 1 tane yavrum var:ecrin_bebek:, haftayada kalp atışlarını dinleyeceğiz. Çok mutluyum:dance:, inanılmaz harika birşey bu, darısı sizlerin başına...16 Aralık doğum dedi hocam, Allah o günleri göstersin inş.

evet çok güzeldir eminim rabbim banada nasip eder inşl benim mayıs ayına kaldı tedavim hayırlısıyla bir başlasam

Merhabalar...Ben de Şahin beyin hastasıyım ...Şu an 18 haftalık üçüzlerime hamileyim..Allah tamamına sağlıkla erdirir inşallah..Darısı da sizlerin başına..

Şahin Bey..Tüp bebek konusunda işin ehli bir dr..Ona ve kendinize güvenin..

Bu arada Efsane bebeğini dünyaya getirmiş..sağlıkla mutluluğu daim olur inşallah..tebrik ederim..

Egulo hamilelik haberini aldığında bir iki mesajlaşmamız olmuştu..Şimdi 31 haftalık ikizlerine hamileymiş..zaman nasıl da geçiyor...Dilerim hayırlısıyla bebeklerini kucağına alır..

slm arkadaşlar bende acıbademde tedavi görmeyi düşünüyorum.acaba bana şahin beyin muayenesine ulaşabileceğim telefon numarası verebilirmisiniz ben mesleğim sebebiyle eskişehirde oturuyorum ama yaz tatilinde oraya gelmeyi düşünüyorum tedavi için.inşallah hepinizin hakkın da hayırlısıolur herşey kalbiniz gibi temiz olsun arkadaşlar.acıbademi çok duydum inşallah bende doğru bir seçm yapmışımdır.

ece327 ben vereyim canım bende başlayacagım tedaviye 2 aydır gidiyorum bir türlü başlamak kısmet olmadı ama bu ay kesin başlayacagım sana tel numarasını veriyorum arar görüşürsün 0224 270 54 86 0224 270 40 33 bence tedavine şahin beyle başlarsan mükemmel bir karar olur.

teşekkür ederim handan.tedavinde iyi sonuçlar alırsın inşallah hayırlısı olsun canım.bende yaz tatilinde başlayacağım.benim ikinci denemem hayırlısı olur inşallah senin ilk mi?sen şahin beye mi gidiyorsun nasıl bir doktor handan.birde fiyatlar ne?

evet ben şahin beye gidiyorum ilk denemem dok mükemmel şimdiye kadar hiç kimseden kötü birşey duymadım çok güler yüzlü ve anlayışlı fiyat 3700 ilaçlar hariç
ama 2 denemede ücretli 3 deneme ücretsiz rabbim inşl ilk denemede veriri bize yavrularımızı ve 2 ye 3 e kalmaz

merhaba kızlar.ben de bir yıldır şahin beyin hastasıyım.bu yazdıklarınızı epeydir takip ediyorum.şahin beyi seçenler ne kadar doğru karar aldıklarını kendileri bizzat gördü ve yaşadılar.doktorum hakkımda benim de söyleyeceklerim;bursadaki en iyi en süper doktorlardan biri.

merhaba kızlar.ben de bir yıldır şahin beyin hastasıyım.bu yazdıklarınızı epeydir takip ediyorum.şahin beyi seçenler ne kadar doğru karar aldıklarını kendileri bizzat gördü ve yaşadılar.doktorum hakkımda benim de söyleyeceklerim;bursadaki en iyi en süper doktorlardan biri.

sendemi tüp bebek tedavisi gördün peki sonuç ne oldu

merhaba kızlar kayseride yeni şubesi açıldı acıbedem hastanesinin bende orda yaptırmak istiyorum tüpbebeği yanlız henüz daha tam açılmadığı için fiyat konusunda bilgi vermiyolar raporlu raporsuz ne kadara yaptırdınız yazarsanız en azından aşağı yukarı bilgim olur

merhaba handan evet iki kez tüp bebek yaptırdık ikisindede hamile kaldım fakat her ikisindede düşük yaşadım çok kötü tahlisizlik benimkisi şahin beyde öyle söylüyor kısmetse üçüncüyü yaptırıcaz

merhaba fakelove fiyatlar birinci 3700 ikinci 3000 üçüncü bedava ben öyle yaptırdım ha birde ilaç fiyatları bir denemede 1500 tutuyor

Back
X