Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım benim 2.denememde 6 yumurta toplanmıştı,5 i döllenmişti..Çok takma kafana...bak bana ne bir e2 değerimi biliyorum,ne sordum,ne merak ettim..Bazı şeyleri oluruna bırak...kafayı yiyeceksin bu gidişle...

canım benim 2.denememde 6 yumurta toplanmıştı,5 i döllenmişti..Çok takma kafana...bak bana ne bir e2 değerimi biliyorum,ne sordum,ne merak ettim..Bazı şeyleri oluruna bırak...kafayı yiyeceksin bu gidişle...

valla yedim bile galiba..Allahım nasıl bişeydir bu hiç aklımdan çıkmıyo?söz son bişey daha sorucam başkada sormıcam..kaçı transfer edildi?birde kaliteleri nasıldı?:hulya:

2 si 1.kalite,2.si 2.kaliteydi..döllenen 5 i de transfer edildi ve kalitesiz olan tuttu diye düşünüyorum..ama benim yaşım 41 canım..1.de 3 ü 1.kalite,1 i 2.kalite 4 tane transfer edilmişti..Kalitesiz olmayınca tutmadı diye düşünüyorum..Tabii canım bu işler birazda nasip,kısmet işi...Allah verdiyse oluyor,ne yapsak,ne kadar kafaya taksak hava...O yüzden sana bu kadar kafaya takma diyorum..

tamam cnm..takmıcam..doğru söylüyorsun ne yazıldıysa onu yaşıyoruz...vereliniortak

Bir ablan olarak sana şunu tavsiye ediyorum..Ben 1.transferde 10 gün evden çıkmamıştım,kendimi çok korumuştum,olmadı..2.transferde 1 gün sonra bazı aile büyükleri ile tartışma cinsi birşeyler yaşadık eşimle beraber,yatmadım bile..4 gün sonrada okula başladım,otobüslerdeydim..Otobüslerin nasıl salladığını da bilirsin..tuttu..O yüzden diyorum ya sana ne olur kendini rahatlatmanın bir yolunu bul...

evet çok doğru cnm..benim transfer bayramda olabilir...ilk 3 gün dinlenirim evde benimde bahanem olmuş olur hem..bayramları pek sevmemde...ama ondan sonra devamlı yatmayı düşünmüyorum..yoksa yattıkça wc ye giderken bile çekinirim.kafamı dağatmam gerek...

ben birde ananas yedim,transferden 1 gün önce başladım,günde 1-2 dilim kadar fazla değil....birde öğlen yemeklerinde 3 gün kadar köfte yedim,3 tane kadar,protein almak için,bir de ayaklarına lütfen çorap giy.

Allahım hepimize hayırlı evlatlar versin canım...Kız,erkek farketmez.ama senin bir oğlun olmasını isterim,maşallah çok tatlı bir kızın var,inşallah bir de yakışıklı oğlun olur.

tatlım ben de merak ediyorum cinsiyetini ama bir yandan da sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum diyorum...

evet cnm kesinlikle..sadece ona göre bebek eşyalarına bakarsın diye sordum...bu arada birde balık yicekmişim transferden sonra...annemde yatıcaktım annem bana balık pişirri diye seviniyordum ama bu bayram işi bozdu.annemin evi dolar şimdi. eşim ben sana gül gibi evimizde bakarım üzülme sen aşkım dedi.iyide bana balık pişirebilecekmisin dedim şakadan.pişiremesemde seni mudanyaya balık yemeğe götürürüm dedi.hahaha..ben dinlenicem cnm dedim sen taa mudanyayamı götüreceksin.birde biz inegölde oturuyoruz..tamam pişiririm sen beni daha tanımıyosun dedi..eh bakalım görücez artık...

erkekler aklına koyduklarını yaparlar,yalnız arkalarını toplamak biraz zor oluyor...ınegölün içinde mi oturuyorsun?

Allahım hepimize hayırlı evlatlar versin canım...Kız,erkek farketmez.ama senin bir oğlun olmasını isterim,maşallah çok tatlı bir kızın var,inşallah bir de yakışıklı oğlun olur.

inan farketmez dikalman..sağlıklı olsun yeterki şu tedavi tutsun başka birşey istemiyorum.benim önceki avatar resmimdeki küçük sarışın kızda abimin kızıydı...çok tatlı
bizde hep kız var..alıştık nasıl olsa..ee erkek olursa oda değişik olmuş olur..hayırlısı bakalım...

Ben 2 yıl inegölün kurşunlu kasabasında öğretmenlik yapmıştım...her cuma ınegölden Bursaya,her pazartesi Bursadan ınegöle,sonra Kurşunluya giderdim,o yüzden sordum..evet yeğeninin de maşallahı var,ama dediğin gibi evladımız olsun,sağlıklı olsun farketmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…