Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Ooooo topiciğimizin kaynıyor ben karar verdim Kadınlar kulubü t-shirt filan olsun kazene diyelimde böyle olmuyor birbirinizi tanıyamamışsınız kaydirigubbakcemile3

yok canım sen olumsuz düşünme justingciğim, döllenir merak etme sen....herşey yolunda gidecek inşallah ben gönülden inanıyorum...

şahin beyi arattırdım eşime bugün..şahin bey demiştir artık bu kız kafayı oynatıcak diyelaelaelaelaelae..mikro yöntemiyle yapıyoruz zaten demiş.benim için bir tane bile yeterli demiş...

kızlar hadi ben biraz kaçayım, pc de fazla vakit geçirince kızıyorlar bana :)
herkesi uyuttuktan sonra gelir bakarım yine :))

kızlar hadi ben biraz kaçayım, pc de fazla vakit geçirince kızıyorlar bana :)
herkesi uyuttuktan sonra gelir bakarım yine :))

tamam deryacım iyi bak kendine bebeişlerine.... çok araştırıyorum la tarte eet cnm..şahin beyde bugün eşime demiş ne desem anlatamadım eşine demiş..sen bişeyler söylede ikna et herşey gayet iyi demiş...

arkadaşlar bişey soracağım ben...bu gece çatlatma iğnesi yapılacak ya bana...çok ağrı yapmıyor değil mi sonrasında...cumartesi sınavım var çünkü...umarım çok ağrı olmaz...
birde aşılama da yumurta sayısı önemli midir?

anladım canım...ayrıca cevabın için teşekkür ederim...umarım benim çok ağrım olmaz sabah kalktığımda...yoksa sınav kabus olur...

ne sınavın var camasd..öyle çok bi ağrı olmadı yaa.hafif bir adet ağrısı..belkide senin hiç olmaz..tam aşılama sırasında ağrın olursa yumurta o an çatlıyo oluyormuş...öyle olursa daha iyi demişti eski dr um...

halkbankasının sınavı vardı...ona gireceğim bakalım...pazar günü herşey netleşecek ağrı olacak mı işlem sırasında,bakacağız bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…