Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Evet gittim ve de beklemeye devam cevabıyla döndüm :)
Şahin bey diyor ki evet her an doğurabiirsin, bebekler de iyi durumda ama uslu uslu duran çocukları erkenden niye alayım? :)
36 hafta bitti benim, 38 den sonra sezeryan randevusu veriyoruz dedi. Ellerim ayaklarım şiş değil, sancım yok, nst ye girdim kasılma yok. Sezeyan yapacak sebep yokmuş yani kısacası. 2 aralıkta gel diye yolladı beni yine :)
ben de bayramda aniden doğuruveririm diye korkuyorum dedim. Benim bayram programım belli değil, belki burada olacağım dedi.

seni görünce tahmin ettim..ama şimdi dedim değilse birde, ayıp olur diye düşündüm :)
içeri girerken de derya hanım buyrun deyince..dedim kesin nobran :))
bizimde 14.45 randevusuydu..normalde sizden sonra girmemiz gerekiyordu ama araya 2 kişi girince 15.45'te girebildik...eşim siz gittikten bayağı sonra söylendi...siz duymamışsınızdır...bu aralar aşırı yoğunlar, beklemek sorun değil diyor , beklerim gerekirse 2 saatte ama benden önceki randevuları benden önce almamanız gerekir eğer acil bir durum yoksa dedi dedi durdu...aslında haklı...sonucunda bizim önümüzde 15.00 ve 15.15 randevuları bizden önce girdi...birde yetiştirmeleri gereken bir proje var, yarın son gün..bir an önce dönmesi de gerkiyordu...bu olay patlamasına neden oldu...

evet canım aşılama ilk defa oluyor...bizde spermler çok değişkenlik gösteriyor...birinde 5-6 tane çıkarken, diğerinde 17 milyon gibi...aşırı fark var...şimdi pazar nasıl çıkar, onun stresine giriyoruz sanırım...anlayacağın bizim sayılar moralle doğru orantılı :))

ne çok yazdım, sen ne yaptın, ne zaman geliyor minikler?

E yine sen benim adımı biliyorsun, ben de olsam sadece rumuzla nasıl sesleneyim derdim :)
E peki neden sizden önce aldıklarını açıklamadılar mı?
Bir de sen ne zamandır geliyorsun bilmem ama oradaki sevda hanım yeni. Karıştırabilir bazen.
eşinin boyu çok uzun di mi? ben de oradan tanırım, yandan senin yüzünü net görmemişimdir de.

işte minikleri olabildiğince içeride tutacakmışız. hergün kar tabi.bekliyoruz işte...

aman onlar yıkama denen bişeyle en düzgün spermleri bulurlar, sen merak etme

iyi akşamlar dilkalman....

evet eşimin boyu bir hayli uzun :) 2 metre civarı...bende yanında cüce kalıyorum :)
deve ile cüce gibiyiz zaten....

deryacım Şahin beyin sonuna kadar beklettiğini duydum..Yazın bir arkadaşım doğum yaptı o söylemişti..Ama oğlanlar ne kadar sende kalırlarsa ciğer gelişimleri o kadar iyi olur..Başka bir arkadaşım var senin gibi ikiz bekliyor,o da daha doğurmadı...Sizin çocuklar "dünyaya gelipte ne yapacağız,burda ekmek elden,su gölden yan gelip yatıyoruz "diyorlar herhalde :))

iyi akşamlar kızlar..camasd hayırlı olsun cnm..çok uzun sürmedi seninki yaa.benim çok oldu gibi geliyor...yarın son kontrolüm olur inşallah...aşılama çok basit bişey sakın heyecan yapma... deryacım...bir bakıyormuşun bayramda seninkileri karnından alıyolar benimkileride rahmime transfer ediyolar...amma olur ama...hayırlısı olsun cnm.benim büyük ihtimalle bayrama denk gelicek transfer..şahin bey merak etmeyin ben burdayım dedi...o yüzden bebişlerin gerçekten ne kadar durusa o kadar iyi cnm..dikalman çiçeği burnunda anne adayı.....sen neler yapıyosun cnm....

iyiyim dilkalman yani aslında iyi olmaya çalışıyorum...büyük gün pazar bakalım, hayırlısı artık..

justingcim benim ilk denememde Şahin bey sağ tarafta 1 tane büyük,solda 3 küçük yumurta görmüştü..toplamada 11 tane yumurta toplanmıştı ve bunların 9 tanesi olgundu..Toplamaya kadar belli olmaz canım...

ben pazartesi günü eşin gibi dayanamayıp laf söylicektim çünkü zaten stresteydim ..birde 2.5 saat bekledik..ben 4 te geldim 6.30 da girdim..birde orda hamile kadın bekliyordu valla 5 ten beri bekliyorum bundan sonra benim girmem gerek dedi ve onu almadılarmı içeri...diyecektim be arkadaş ben 4 te geldim ben ne yapayım...insan bazen kendini tutamayabiliyo cnm ama ben kalkıp dolaştım biraz kendimi tuttum...

deryacığım senin bebişler erkenden çıkıp annelerini uykusuz bırakmak istemiyorlar....maşallah çok uslular...inşallah hep böyle uslu olurlar :))

bana da çok kısa geldi hakikaten justing :) heyecan değil de karışık bir duygu benimkisi :))

doğru canım haklısın, acele edip de bide Allah korusun kuvöz işleri çıkmasın başımıza.
yatmıyorlar ki bir de görsen kıpır kıpır :)

justingcim benim ilk denememde Şahin bey sağ tarafta 1 tane büyük,solda 3 küçük yumurta görmüştü..toplamada 11 tane yumurta toplanmıştı ve bunların 9 tanesi olgundu..Toplamaya kadar belli olmaz canım...

şahin beyde öyle dedi zaten..belli olmaz daha fazlada çıkabilir dedi.inşallah biryerlere saklanmışlardırda toplamada süpriz yapıp ceee derlerdelikafadulden

Ay inşallah burada olur, sen de transferden sonra bizi ziyarete gelirsin :)

şimdide içimi ya 3 yumurta döllenmezse korkusu sardı..çünkü başka bir topikte okudum bugün..kızın 21 yumurtasından hiçbiri döllenmemiş..:bbo:

bize de açıklama yapılsa anlayışla karşılardık...ama biz orada oturuyoruz hiç birşey demediler....sonra sorduğumuzda şahin bey onu çağırdı dediler...hep randevularını iptal ettik, bekletmek istemedik dediler...sonucunda bize önce vermişsiniz randevuyu...neyse geçti gitti umarım bir daha böyle birşey yaşamayız...eşim bu konuda çok hassas..hastane, lokanta, banka hiç fark etmiyor onun için :))

deryacığım bende eşime diyorum sen çoook sulak yerde yetişmişsin....hediye almak zaten bir dert...artık kendim dikeceğim valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…