- Konu Sahibi handan1976
-
- #4.121
inşallah deryacım hepimizin olsun inşallah....sen bugün kontrole gitmicekmiydin yoksa benmi yanlış okudum...şahin bey bayramdada burdayım dedi sana ne zamana gün vericek bakalım...belki aynı zamanda hastanede oluruz...opuyorumnanaktan
iyi akşamlar dilkalman....
evet eşimin boyu bir hayli uzun :) 2 metre civarı...bende yanında cüce kalıyorum :)
deve ile cüce gibiyiz zaten....
deryacım Şahin beyin sonuna kadar beklettiğini duydum..Yazın bir arkadaşım doğum yaptı o söylemişti..Ama oğlanlar ne kadar sende kalırlarsa ciğer gelişimleri o kadar iyi olur..Başka bir arkadaşım var senin gibi ikiz bekliyor,o da daha doğurmadı...Sizin çocuklar "dünyaya gelipte ne yapacağız,burda ekmek elden,su gölden yan gelip yatıyoruz "diyorlar herhalde :))
justingcim benim ilk denememde Şahin bey sağ tarafta 1 tane büyük,solda 3 küçük yumurta görmüştü..toplamada 11 tane yumurta toplanmıştı ve bunların 9 tanesi olgundu..Toplamaya kadar belli olmaz canım...
iyi akşamlar kızlar..camasd hayırlı olsun cnm..çok uzun sürmedi seninki yaa.benim çok oldu gibi geliyor...yarın son kontrolüm olur inşallah...aşılama çok basit bişey sakın heyecan yapma... deryacım...bir bakıyormuşun bayramda seninkileri karnından alıyolar benimkileride rahmime transfer ediyolar...amma olur ama...hayırlısı olsun cnm.benim büyük ihtimalle bayrama denk gelicek transfer..şahin bey merak etmeyin ben burdayım dedi...o yüzden bebişlerin gerçekten ne kadar durusa o kadar iyi cnm..dikalman çiçeği burnunda anne adayı.....sen neler yapıyosun cnm....
ben pazartesi günü eşin gibi dayanamayıp laf söylicektim çünkü zaten stresteydim ..birde 2.5 saat bekledik..ben 4 te geldim 6.30 da girdim..birde orda hamile kadın bekliyordu valla 5 ten beri bekliyorum bundan sonra benim girmem gerek dedi ve onu almadılarmı içeri...diyecektim be arkadaş ben 4 te geldim ben ne yapayım...insan bazen kendini tutamayabiliyo cnm ama ben kalkıp dolaştım biraz kendimi tuttum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?