Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

selam blue :) transfer günüm yarın belli olacak canım... yumoşlarım şimdilik gayet sağlıklılarmış ama lale hanım kesin rakam vermek istemedi... ben şimdi sana 10 derim transfer günü 4 tane kalır canlılar sonuçta belli olmaz o yüzden çok takılmayalım sayılara ama şimdilik gayet iyiler dedi...
sen nasılsın canım?

duygucum hadi hayırlı olsun tedavin.sende sona geldin.. sonucumuz güzel olur inşallah ben senden çook umutluyum cnm arkadaşım...

canımmmm bende senin için aynını düşünüyorum... hem görücez bak sende saklanan yumoşlar çıkacak opu da....

duygucum hayırlısı olsun canım......senin yumoşlar blast embriyo olacaklar herhalde.......tutma olasılığı en yüksek embriyo........alkisalkisalkis

blue canım çok teşekkür ederim... şimdi senden ve justin den duydum ilk kez blast embriyo... lale hanım tahminle salı günü dedi 5. güne geliyo ama kesin günü yarın söyleyecekti... ne güzel moral oldunuz bana... çok teşekkür ederim. opuyorumnanaktan

bende bu kadar gecikince demek ki büyümüyorlar geç gelişiyorlar diye üzülüyordum... blue nasıl sevaba girdin gece gece bilsen :))

iyi geceler arkadaşlar,
justingciğim çok sevindim senin için..tedavinin sonuna geldin sende artık..hadi bakalım tüm dualarımız seninle...
duygu sen nasılsın? sende sona yaklaştın? bakalım yarın ne olacak transferin hangi gün olacak?

en iyisi bende öyle yapmaya çalışıyorum :) biraz zor oluyor ama rahat olmak çok önemli...
umarım yarın şahin bey hastanededir...başka bir doktorun ilgilenmesini istemem doğrusu...

camasd teşekkürler canım.. hayırlısı inş dua edelim birbirimize...:)
seninde yarın aşılaman başarılı geçer inşallah... dualarımız seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…