Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

herkese iyi geceler kızlar pinkim sana özel mesaj atmıştım geldimi acaba bilgilendirirsen sevinirim

Kızlar günaydın...Gününüz aydın olsun...justingcim hayırlısı olsun,yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin...Yarın hayırlısı ile yumoşların toplansın,döllensinler,sonra da transfer edilsinler inşallah..

duygucum sana da hayırlı olsun,inşallah Allahım emeklerinin karşılığını verecek..Ama moralini bozma ve kafaya çok takma olur mu?

sana birşey daha sorabilirmiyim?yumurtaların toplandıktan kaç gün sonra transferin olmuştu cnm..benim bayramdan önceye gelebilirmiş..kılpayı...

justingcim benim her iki denememde de 2.gün transferim yapıldı.Son denemede perşembe günü toplandı,cumartesi transfer edildi..

yalnız tatlım ananası çok da yememek gerekiyor,buna da dikkat et.çarşamba transfer olursa salı günü başla ama hergün bir dilim ye ve 5-6 günü de geçirme..

justingcim ananasın fazlası rahimin iç yapısını bozarak embriyoların tutunmasını engelliyormuş...Başka bir topikte mominin yaptığı bir tercümeyi okumuştum..Yaptığı tercümede tüp bebek ve aşılamada 5 gün kadar 1-2 dilim ananasa izin verildiği yazıyordu...Aslında o topiği bulursam sana adresi veririm yada sen de arayabilirsin canım...Benim anladığım bu tedavide ananasın iki tarafı keskin bıçak gibi olduğu...o yüzden sana benim yediğim miktarı ısrarla söylüyorum..

kızlar net bağlantımda problem var, giremiyorummm
inşallah bu msjı gönderebilirim.

çatlatma iğneleri olunmuş sanırım :)
camasd sana bugün tam 1.30 da dua ettim valla, nasılsın?
justing sana da edicem kesin zamanı söyle de :)

cnm benim çok sağol...bende bu akşam biraz kuran okudum sizler içinde dua ettim.A llahım inşallah kabul eder..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…