Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kızlar günaydın........camasd....aşılaman hayırlı olsun...........justin.........dualarım bugün seninle.....inşallah herşey güzel olucak,ALLAHIN,izniyle........

kızlar günaydın....okullar tatil edilince bu saatte size mesaj yazabiliyorum...Bluesuum benim ikili testimin sonucu perşembe akşamı belli olacaktı...cuma gününe randevu almak için aradım ama en erken pazartesiye randevu verebiliriz dediler..Allahtan sonuç olduğu için Şahin bey beni arayıp sonucu söyleyebilirmiş ve perşembe akşamı Şahin bey beni aradı..

Gelelim sonuçlara...yaşa göre riskim 1/52.....ense kalınlığına göre 1/370(Bunu yanlış hatırlıyor da olabilirim)...tüm risklere göre ise 1/973 müş..Şahin Bey güzel,beğendim dedi...Kontrole gidince 3 hafta sonra ne yapabileceğimizi konuşacağız...Benim durum bu canım...

duygu81 canım senin transfer günün belli oldu mu?galiba 5.gün transferine gidiyorsun,hayırlısı olsun inşallah...

bluecum dilkalmancım bende bu sabah email ile istedim acıbademden ikili tarama test sonuçlarımı... şahin bey sabahtan justingin falan tabi yumoşları toplayacak 13.00 gibi ofiste olacakmış telefonla konuşacağım bende.

normal görünüyor sonuçlar T 21 yaşa göre 1:398 ense kalınlığına göre 1:3252 çıkmış. tüm verilere göre 1:8054 yani bir sorun yok gibi görünüyor.

T13-18 içinde yine yaşa göre olanı en düşüğü ki o da 1:744 geneli 1:23761

şahin beyle konuşayım telefonda iyi der herhalde o da.... neyse ikimizde atlattık inşallah...

justing, duygu, camasd kızlar hadi bakalım sizde sonuna geldiniz hayırlısı ile... inşallah hepinizden pozitif sonuçları alıp sevineceğiz burada....

bu arada ananas konusu geçmiş dünkü yazışmalarınızda yeni gördüm. ananası transferden 1-2 gün önce başlamak ve transferden maksimum 5-6 gün sonrasına kadar tüketmek gerekiyormuş. dilkalmancım yazmış zaten ama tekrar söyleyeyim dedim. içindeki madde bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor ancak toplamda 10-12 günden fazla tüketirseniz yada çok miktarda tüketirseniz bebek tam tutunduğunda içindeki madde bu sefer düşüğe sebep olabiliyormuş.

kısacası bebek tutunmaya çalıştığı dönemde yani transfer sonrası günlük 1 ananasın 4te yada 5te biri şekilde tüketmek en sağlıklısı. taze olacak ama konserve değil.

doğal yolla hamile kalsamda farkında olmadan çok sevdiğim için tam bebeğin tutunması gereken zamanda 4-5 günde bir ananası yemiştim bende. kaydirigubbakcemile3 kısmet işte...

deryacım senin yaramas oglanlar 38. haftayı bekleyecekler galiba...

bizim ofiste yeni bir arkadas var istanbullu esi ikiz bekliyor onunda ama onukiler kız ikisi de... kaydirigubbakcemile3 onlarda 36yı bitirdiler. 12 aralık vermiş doktor sezeryan için o zamana kadar sancı falan olmazsa diye. sana gün verdi mi şahin bey bayram sonrası için???

selam herkese evet öyle olacakmış dilkalmancım... biraz tadım kaçtı hala kesin değil... lale hanım deli etti bugün beni... yarın transferim olabilir ona göre kendimi ayarlıycam, program yapıcam... hala beni arayıp saat vermemişler ama bana 6 ya kadar bizim mesaimiz bekleyin saat daha kaç diyor... neden bu kadar anlayışsız bazen insanlar... çok stresliyim bugün çok moralim bozuk ((

bu arada şimdi justin ile konuştum gayet iyi geçmiş operasyon... birazdan gelir herhalde kendisi de...

meraba kızlar geldim..5 yumurtam varmış..ve doluymuş..gayet iyi dedi şahin bey..yarın arıyacaklarmış ya çarşamba ya perşembe günü transferim olabilirmiş tabii herşey yolunda giderse..şansım ne kadar bilmiyorum ama A llaha bıraktım artık gerisini....
momi dikalman çok sevindim tarama sonuçlarına hadi gözünüz aydın....

justingcim iyi olmana sevindim canım...Herşey yolunda gidecek ve transferin hayırlısı ile olacak canım...Ondan sonra da Allahım senin hakkında en hayırlısını nasip etsin inşallah...

duygum seni çok iyi anlıyorum ama yine de moralini bozmamaya çalış...bu sıralarda moralinin yüksek olması çok önemli...Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah...

justing hadi hoşgeldin canım güzelce teslim ettin yumoşları şimdi onlar büyüsün sonra sana geri gelecekler... inşallah 8-9 ay bir yere gitmeden kalırlar göbeğinde.

merhaba arkadaşlar, hepinizin güzel dilekleri ve duaları için çok ama çok teşekkür ederim...yanımda olduğunuzu bilmek inanın huzur veriyor..
pazar günü aşılamam yapıldı..şahin bey ve bizim beklediğimizden düşük sayıda sperm enjekte edildi..sanırım 5 milyonun altında aşılama şansı oldukça düşüyormuş.bizimde 4.5 milyondu.herşeyinn hayırlısı...şahin bey sınıra çok yakın diye aşılamayı yaptık,şnsımızı denemek için dedi...hamile olma şansınız var tabii, ama olmazsa bundan sonra tüp bebek daha mantıklı olur sizin için dedi..
açıkçası eşimle pek ümidimiz yok bizim...eşim eğer olmazsa bir kere daha aşılama deneyelim diyor..ancak ben henüz bu konuda düşünmek istemiyorum... şimdilik 30 kasımda progesteron testi , 8 aralıkta ise gebelik testi için beklemedeyim..burdan sonrası kısmet....
moralimiz biraz bozuldu ancak yeni toparlayabildim...bundan sonra yapacak bişeyimiz yok beklemekten başka...

justingciğim senin içinde çok sevindim...artık sende tarnsfer gününü bekliyorsun..hakkında hayırlısı olsun. dualarım seninle...
duygucuğum sende moralini yüksek tutmaya çalış, biliyorum çok zor ama..herşeyin hayırlısı diyebiliyoruz sadece...insanlar bazen anlayışsız olabiliyor, kendileri yaşamadığı için ne yaşadığımızı bilemiyorlar..sen yine de gönlünü ferah tut

canım sonucuna çok sevindim.......hadi hayırlısıyla atlattın bu testide........inşallah herşey sonuna kadar güzel olacak........

momicim.....senin adınada çok sevindim......şükür atlattın sende bu testi........bir bakmışın günler aylar geçecek.....almışın sağsağlim yaramazı kucağına........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…