Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

asıl o dönem daha önemli sanırım..en ufak moral bozukluğu olması etkiliyor demişlerdi...
ay birde nasıl düşünmeyeceğimizi söyleseler :))

sanırım becerebildim..
ben hiç dikkat etmemişim, nasıl davet edilir bilmiyordum...
teşekkür ederim davet gönderdiğin için...
eşim vallahi sizi kıskanıyor..kadınlar kulübüne üye olduğundan beri benimle ilgilenmiyorsun diyor :))

ben eşim uyuyunca giriyorum.........gerçi girdiğimi biliyor hep bahsediyorum da......geceleri 2-3 beraber zaman geçirebildiğimiz için onu yanlız bırakmıyorum......

benim yazdıklarımıda hep aynı sayfada durunca hemen göremezsin.........sayfa değiştir ve tekrar aynı yere dön...o zaman yazdıklarımı görürsün........gerçi sen belki biliyorsundur ama.........sanki hemen göremiyorsun gibi geliyor.......da.....

evet ben çok geç görüyorum yazdıklarını ama ben durup bekliyorum sanırım yenileye basmam gerekiyor değil mi?

kızlar günaydın bgn 1de gidiyorum transfre stresten heralde yada heyecandan bütün gece wcyle yatak arasında mekiki dokudum

halidem, sanırım transferin olmuştur bu saate kadar..
tüm kalbimle dualarım seninleydi..
herşey bu tedavnde olumlu gitti, inşallah sonu da güzel olacak...

sağol bluesuu.öncelikle özürdilerim mesajımda farkında olmadan şahin bey diye yazacakken osman bey demişim.şahin zeteroğlu bugün gittik ve görüştük çok güzeldi ilgi ve alakası;konuştuk hangi yol takip edilecek ücret falan konuştuk büyük bi ihtimal önümüzdeki ay başlıcaz tedaviye inşallah.

slm kıslar yaa yardım edin bana kafayı yicem(
biz tedaviye şubatta başlayacağız,ama bi embriyologa mail attım vitamin karışımı olan ilaçlar yazmış bunları kullan 2ay sonra başla tedaviye demiş.
sperm sayımız çook düşük.
şahin bey böyle bişe olsa dmezmiydi.
haftaya gidecem soracam,napiim yaa başlamak istedikçe kafam iyice karışıyo((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…