Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

şimdi girdim....bi bakim dedim....seni merak ettim....eğer bu akşamda girmeseydin yarın aricaktım......

canım işte dediğim gibi..nete girmeye fırsatım olmadı..annemden geldiğimiz gibi girdim..bugün msn de olmayınca duyguda aradı.. merak etmiş oda..gayet iyiyim cnm..merak etme...

sen neler yaptın cnm???oğlun karne aldı tabiii???nasıl??bizim iki tane 4 ümüz var bu sene maalesef..ama taktir almış yine...

inşallah tedavn hayırlısıyla güzel olur......sen ilk kez yaptıracaktın dimi???? şahin bey size ücret ne kadar dedi...????

maalesef bizimde iki dördümüz var....bu seneye kadar hiç dört getirmemişti,bu yıl getirdi...sanırım 7.ci sınıf olmanın zorluğundan......

bizimde hiç gelmemişti 4..ama bu sene öğretmen değişmişti..adapte olamadı sanırım..olsun yaa sağlık olsun cnm..

yaaa evet sağlık olsun.....bu akşam ananesi,babaannesi,halası erıyor karne için...telefonlra çıkmıyor........bizde kızdık dörtleri görünce...ben zaten biliyordumda.......

5 e gidiyor cnmm..biz de beklemediğimizden baya canı sıkıldı..meğer daha cumartesi internetten bakmış..ama söylemey cesaret edememiş..normalde karne öncesi hep iyi haberi bi şekilde getirirdi..ama ben bundan ses çıkmayınca anladım..sıkıştırdım..bugün söküldü..bende ikinci dönem 5 yaparsın üzülme dedim..bakalım söz verdi...

babamız dörtlere bayağı kızdı....bizde oğlum karne alınca hep karne kutlamamız olurdu ....15 tatilde bir kaç günlük tatilimiz olurdu....uludağ falan....ama babamız bunların hiç birini yapmayacağını söyledi........bu akşam ki karne yemeğimizde iptal oldu......

hadi yaa..bir kerelik affetseniz..herzaman getirmiyormuşki dördü..sizde nankörlük etmeyin canım..7. sınıfta kolay değil..birde onun ergenlik ve kardeş problemleride var..olabilir annesi..çıkın siz uludağa..benim için de gidin..

aslında bende kendime kızdım bu 4 durumuna.......bu seneye kadar çok ilgiliydim oğlumun dersleriyle,işledikleri konuları kelimesi kelimesine hep takip eder,devamlı öğretmenlerle diyalog halindeydim........bu yıl bir tutturdum tüp bebek,hamilelik davası.......bunlarala fazla meşgul ettim kafamı.....ama okullar açıldığı gibi eski halime döneceğim....oğlumun peşini bırakmayacağım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…