Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

letarte gözünü seveyim hep yat..dinlen..kuru kayısı ye bol bol..birde yulaflı bisküvilerin işe yaradığını duymuştum kabızlıkta..benim yeğenimimn kabızlık sorunu vardı..bu etiburçaklar varya çok iyi gelmişti..bir deme istersen..hayırlı olsun cnm...

canım yat dinlen..... kendine iyi bak......inşallah herşey yoluna girer......

merhaba arkadaşlar.allah nasip ederse bende cuma günü osman beye gidicem tüp bebek tedavisi için.hiç umudum yoktu ama sizden gelen yazıları okuyunca dedimki sadece ben değilmişim bebeği olmayan ve yazılarınızı okudum nekadar sıcak ve içten birbirinize dualarınız neolur aranıza benide kabul edip benim içinde dua edin hayırlısıyla tedaviye başlıyayım.inş rabbim kimseyi kimsenin yanında eksikli yapmasın herkez için herşeyin hayırlısı olsun.

hayırlısı olsun cnm senin içinde...senin benim gibi o kadar çok kişi varki burda..insan yanlız hissetmiyor kendini...

merhaba iklinya.........tedavin şimdiden hayırlı olsun........osman develioğlunamı yaptıracaksın tedavini?.......tabiikide seni aramıza kabul ederiz........birbirimizi bizden başka kimse anlayamaz....en yakınlarımız bile......tedavi sürecini bizimle paylaşırsan mutlu olurum.........hihoyyyt

maşallah topiğimizde güzel haberler devam ediyor.
halideninde 18 yumoşu gelişmiş ,süper....
bugün bayağı soğuktu dışarısı...bende bir ara çıktım dondum resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…