Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

gülin msn'den çıkmış,birazdan burdan da çıkmış gözükür herhalde...
ben seiyorum uğraşmayı ama şu an için iyi bir ortam yok,belki daha sonrası için yatırım yapıyorum...

özlem dediğim kardeşlerimin bu yaz çocuklarının sünnet düğünleri var.....iki oğulları var......cuma günüde küçük olan sünnet oluyor hastanede.......

maşallah büyümüş de sünnetlik çağa gelmiş,erkekliğe ilk adımı atıyor desene halası...
neyse ki şimdi sünnetler ağrısız ve acısız oluyor...iyi olmuş düğünden önce olması...cuma sende gidecekmisin hastaneye...

ne yapalım uğraşmaya çalışıyorum birşeylerle....ev hanımlığı pek bana göre değil...ben çook faaldim çalışırken..şimdi o zamanlarıma özlem duyuyorum :)

maşallah maviş gözlü,şimdi yakışıklıdır da kendisi..canım ya allah sağlık versin bir ömür boyu....

evet ya...şimdiki sünnetler çok basit.....bizde oğlumu hastanede yaptırmıştık........sünnet dönemini çok rahat atlatmıştık......

teknoloji,tıp her geçen gün gelişiyor..herşeyin kolayı oluyor...ama zaten çocukların canı hiç yanmasın...normal hayatına da hemen dönüyor. böylece çocuğunda psikolojisi bozulmuyor..

ben önceden,yani istanbuldayken bir mağazanın müdür yardımcısı ve görsel düzen sorumlusuydum. ama çalışma şartları çok düzensizdi,gece 2-3'e kadar her hafta vitrin-reyon yapıyor,muhasebesiyle uğraşıp merkeze gönderiyordum.sonra evlilik girince bursa-istanbul arası gelmem gerekti düğün işleri için...saatlerde düzensiz olunca ayrılmaya karar verdim...

yok ben eskişehirliyim ama ilkokuldan beri bursada yaşıyoruz..
ben üniversite için gittim istanbul'a,,sonra çalışma hayatına da orada başladım,sonr eşimle tanıştım.oraya evlendim, evliliğimizin ilk senesi istanbuldaydık,ama kalabalığından,trafiğinden çok bunaldık,annemlerde bursada olunca eşim bursaya taşınalım dedi....iyi de oldu annemlere yakın olmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…