Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

bluesu benim hergün yatma saatim sabaha karşı 5-6 :)
senin uykun geldiyse çıkalım..bende ders çalışırım biraz

hadi öpüyorum sizi kızlar..haydi saatlerimizi ayarlayalım..yarın akşam aynı saatte aynı yerde ....hadi byyyy....

benim oğluşun yarın okul bitiyor......tatili süresince sınırsız nette durabilirsin demiştik.....geneldede oda sabahlar pc.i başında....bakalım bana vercekmi geceleri pc yi....

benim oğluşun yarın okul bitiyor......tatili süresince sınırsız nette durabilirsin demiştik.....geneldede oda sabahlar pc.i başında....bakalım bana vercekmi geceleri pc yi....

bence hiç ümitlenme :) bilgisayarı bulduğunda hiç sana verir mi, hemde tatil boyunca sınırsız durma özgürlüğü varken; çok zor....seni özletecek mi yoksa oğluşun

ben sabah 11 - 11.30 arası kalkıyorum genelde :))
ben açık öğretime kaydoldum 2. üniversite için yerel yönetimler okuyorum.daha 1. sınıfım,nisan başı sınavlar varmış,yavaştan başladım çalışmaya :)

neyse ne yapalım,oğluşunun da tatili az,hem bunalmıştır derslerdende,kafasını dağıtır hem de...

sorma bana da zor geliyor ders olayı ; ama dedim belki siyasete felan atılırım..o yüzden yerel yönetimler okumaya karar verdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…