Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

böylesi daha iyi oluyor,herkes kendi ailesinin yanında daha mutlu (bayanlar açısından böyle en azından )

sohbet çok güzelde evet uykum geldi.......gerçi benim uykumda gelirde,yattığım anda kaçar gider ....uykuya dalmam uzun bir zaman alır......

özlemciğim.......bende çıkıyorum canım.......yarın gece görüşmek üzere...(tabii oğluşum izin verirse)iyigeceler......

evet sohbet güzel ama uykun geldiyse kaçırmadan yakala,yoksa benim gibi sabaha kadar oturursun :)
yarın devam ederiz yine, ne de olsa buralardayız...
iyi geceler sana o zaman :)

kızlar selamlar nasılsınz?yeni hamişlerimiz nası bakalım?ya kızlar bende 3 sabahtır acayip bi baş dönmesi var neden olabilir?eşime sölüyorum midende bulanıosa tamamdır dio ya inş sıkı sıkı tututnmuşlardır.5 gün bitti bile haftaya tahlil var

halidecim inşallah tutunmuşlardır cnm..herkest5e farklı olabiliyo tabiii belirtiler..inşallah hamilelik belirtileridir cnm ama bulantılar genelde 6. haftadan sonra belli olur..ama yinede belli olmaz hayırlısı bakalım...

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

inşallah halidem, hamilelik belirtileridir...sen moralini yüksek tut; herşey güzel gitti tedavinde sonucu da güzel olacak inşallah....güzel sonuçlarını bekliyoruz canım....

kislar ya test sonuclari yorumlapmsnz?
Hbsag negatif
Anti hiv negatif
Anti hcv negatif
Rubella igg pozitif
İns.sorun cikmazda cuma tedawiye baslarz..

kislar ya test sonuclari yorumlapmsnz?
Hbsag negatif
Anti hiv negatif
Anti hcv negatif
Rubella igg pozitif
İns.sorun cikmazda cuma tedawiye baslarz..

canım test sonuçlarım benimde böyleydi...herşey normal gözüküyor.
rubellanın pozitif olmaı gerekiyor.çocukluğunda kızamıkçık geçirdiğini gösteriyor. eğer geçirmemiş olsaydın düşük ihtiimali fazlalaşırmış. umarım yardımcı olabilmişimdir....
cuma günü başlarsınız tedaviye merak etme sen :)

iyiyim sen nasılsın? canım ya ne oldu? çok mu bulanıyor miden...nane şekeri falan ye iyi gelebilir...

nane falan gözüm görmüyo..bu başka bişi yaaa...kuru kuru öğürüyorum..yemek yapamadım..annem saolsun geldi bugün iki çeşit yemek yaptı..yarınki yemeğimide yaptı...nasıl ödicem ben onun hakkını???önceden karnım acıkınca kıyılıp bulanıyordu şimdi tok oluncada bulanıyo....:bbo:

cnm ben yine kötü oldum...çıkayım ben..yatayım biraz ...blueeya slm söyle...öpüyorum iyi geceler cnm...çok özürrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…