Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

bluesuu.. ilaçlar oraya verilenlerdir herhalde bizde artan ilaçlarımızı götürdük ihtiyaç duyana versin diye.

gerçi şimdi benim ihtiyacım var ama o zaman hamiştim buda başkasının kısmeti demekki ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

bluesuu.. ilaçlar oraya verilenlerdir herhalde bizde artan ilaçlarımızı götürdük ihtiyaç duyana versin diye.

yok canım artanlarda olabilirde....ilaç firmaları bırakıyor......benim dayımın kızı ilaç mümessili o anlatıyor......hastanelere tanıtım amaçlı çok ilaç bırakıyorlarmış....

bizde aşılamadan artan kutuları götürdük verdik...
bu arada rahat olun bugün gelmez,şehir dışından arkadaşı gelmişti

gerçi şimdi benim ihtiyacım var ama o zaman hamiştim buda başkasının kısmeti demekki ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

ilk denemede benimde kalmıştı bende vermiştim......ben de hamileydim ya....sanki doğurabilecekmişiz gibi...insan hiç aklına bu yaşadıklarını yaşayabilecekmiş gibi getirmiyor....

hatta ben okadar cahilmişimki kürtajı istenmeyen gebeliklerin sonlanması zannediyodum aklıma bile gelmezdi kürtaj olacağım bebişlerin doğum tarihlerini burçlarını hesaplıyodum cahillik benimki tam anlamıyla

bende eşime dedim faceden ekleyeceğim ş.bey...dedi bari adamı face'de rahat bırak...bende bıraktım rahat :)

insanın aklına gelmeyen başına geliyor canım....na palım.....sağlığımız yerinde ye...zamanı gelince herşey olur...ALLAHIN izniyle...

kızlar ben bide başbakana çok kızıyorum en az 3 çocuk diyo ama enazından ilaçlarımızı verse SGK yapcaz işte 3 çocuk bi koltuk çıksın bize kötümü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…