- Konu Sahibi handan1976
-
- #7.041
kızlar doktor bey pazar günü hastanede oluyomu yada aksam 8 den sonra
benim esimin işten izin alma sıkıntısı varda patronu cok uyuz izin vermiyo izin isteyen işi bıraksın diyo varmı böyle bişey ya
benim esimin işten izin alma sıkıntısı varda patronu cok uyuz izin vermiyo izin isteyen işi bıraksın diyo varmı böyle bişey ya
aaa....kızlar şimdi aklıma ne geldi.....bu fiyat konularını konuştuk ya...eee.ben 4.cüyü yaptırıcam.....şahin beye dicem.....bu denemeyi bana tamamen bedava yapması lazım....narkoz parası bile istememeleri lazım...dimi yani......dile kolay 4.cü......aşılamayla 5.ci.......
benim aşılamam pazar olmuştu,çok soğuktu hastane bomboş,kimse yok
aaa....kızlar şimdi aklıma ne geldi.....bu fiyat konularını konuştuk ya...eee.ben 4.cüyü yaptırıcam.....şahin beye dicem.....bu denemeyi bana tamamen bedava yapması lazım....narkoz parası bile istememeleri lazım...dimi yani......dile kolay 4.cü......aşılamayla 5.ci.......
bluesuu... 3. de senden para aldılarmı bedava diyolar ya
bence de blue :) senden artık para almamaları gerek..hatta doğum için bile :))
bluesuu canım ilk cocugun normal yolla mı oldu?
ama gideyim şahin beye....ben bu indirimleri,bedava ilaç vermeleri sormazmıyım ona......sormazsam zaten çatlarım yahu....
ne güzel sen bizlerden sanslısın kendi adıma konusayım en azından bi evladın var Allah ömür versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?