Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ah canım dua etmezmiyim........ama senin herşeyin iyi gidecek .......seninki gerçek bebek oldu kızzz .....

kızım soruyordu bana..ne gülmüştüm..anne şimdi bu tüp bebek olunca benim kardeşim dış görünüşü bizim gibimi olucak demişti..canım benim yaaa...kafasında fanus falan olucak sandı herhalde garibim..:roflol:

benim oğlumda bu nette girdiğim yerleri görmüş.....ortalığı ayağa kaldırdı....ben tüp bebek kardeş istemem diye......niye dedim...onlar hep ikiz.üçüz oluyorlar ve haepsi aynı oluyor...ben öyle evin içinde hepsi aynı kardeş istemem....farklı olsunlar diyor....

ay ne komikler yaa..çocuk işte...:roflol:

gülin anneme yine yaptıracağımızı söyleyince dondu kaldı....ah be kızım yetmedimi çektiğin acılar....dedi......anne yüreği......

canım ya,çocuk ne yapsın :) bir kardeş sterken 2-3 kardeş..hepsi belki farklı olur sizinkisi belli mi olur?

benim esimin işten izin alma sıkıntısı varda patronu cok uyuz izin vermiyo izin isteyen işi bıraksın diyo varmı böyle bişey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…