Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

özlem canım.....benim akşamdan beri başım ağırıyor.......şu anda dahada fazlalaştı.......kusura bakma....çıkmak zorundayım........

evet en iyisi inciri yap sen....çörek otunu hamile olana kadar yiyebilirsin diye biliyorum ama bizimkiler tedavi olduğu için riske atmamak gerek...

iyidir kızlar... napalım gün sayıyorum. tedavi olanları görünce kendimmişim gibi heycanlanıyorum.hayırlısıyla blue ve bende başlasak.olsun siz hamiş olup bize destek olcanız , buda güzel

inşalalh canım ya,sen de başlarsın ...tabii ki destek oluruz,olmaz mıyız hiç...
sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun.şahin bey bişey dedi mi

en kötüsüde bu ya canım zaman yok.bana kalsa yarın ama ş.bey genetiği bekliyo ona görede tedeavim değişebilirmiş.haziran temmuzu bulcak gibi.nasıl dayancaksam tabiii bende kürlere sardım bu arada

blue... canım bu incir kürünü bi arkadaşım uyguluyo kısmetse bu hafta görüşüp bilgi alcam ayrıntıları yazarım.bende başlıcam ilk adetimde

canım ş.bey diyorsa bir bildiği vardır..sana en uygun tedaviyi bulmak için,haklı aslında..tabii seni çok iyi anlıyorum ama doğru zaman buymuş dersin canım ya...hem havalarda güzel olur,insan daha bir pozitif oluyor yazın.yinede hayırlısı belli mi olur,sonuç erken gelir belki...

camasd....herşey kısmet be canım tam oldu derken olmuyo tam olmadı derkende oluveriyo herşey kısmet hepimize hayırlısı

Sevgililer gününüz kutlu olsun kızlar umarım bir daha ki seneye 14 subatta minik sevgililerimiz yanımızda olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…