Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

sihirim yapma allah aşkına...olaya kötü tarafından niye bakıyorsun..o kadın 56 yaşında doğurmuş...ama bizler daha çok genciz..o doğuruyorda sizler bizler niye doğuramayalım dimi..birde bu tarafından bak canım olaya....

yaa biliyorumda ne bileyim duyuncada ilk aklıma gelen geçen yıllar oluyoişte.benim yüzümden kötü düşünmeyin sakın.

ne bileyim kızlar sizinde aklınıza gelmiyomu böle saçmalıklar işte
duygu karmaşası, gel gitler psikolojim alt üst işte
tamam tamam yok öle bişey düşünmicem bida

sihirim ya,bardağın hep boş tarafından bakıyorsun gerçekten :))
pozitif düşün canım, biz çok şanslıyız çünkü genciz :)

düşünme sihirim..burdaki herkes en azından bir kere anne olucak...kafanızdan atın o negatif düşünceleri....

hoşgeldin hale :) nasılsın?

sihirim sende düşünme bunları,emeklerimizin,çabalarımızın sonucunu birgün göreceğiz bizde..sen gönlünü ferah tut :))

o negatiflikten sonra o güzel haber öyle güzel oluyorki kızlar...tüm sıkıntılarınızı unutuyorsunuz..ileride keşke o kadar canımı sıkmasaymışım bile diyeceksiniz..inanın bana...

en başından beri böle geç olanları duyunca hep aklıma benimdemi acaba diye geliyo.evet ben ve benim gibiler çok şanslı.tıp ilerledi imkaanlarım var bunlarıda düşünüyorum ama kendimi alıkoyamıyorum işte.tüp bebek bi mucize ALLAHA şükürler olsun

hosbulduk kızlar k. bakmayın gecmişi okuyodum şimdi gördüm yazdıklarınızı ben iyiyim cok şükür sizler nasılsınız cümletten

eskiden olmayınca olmuyormuş işte...tedavi yok ilaç yok...onlara esas yazık olmuş..gerçi eskidende bu kadar kısırlık yokmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…