Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

aman dikkat et.bişiy olmaz deme.genetikteki doktor bana yorulmuş olabilirsin dedi evet iş yaptım ve iki gece üst üste gezmeye gittim şimdi düşününce acabamı diyorum.acabamı kahrediyo zaten aman canım

iyi akşamlar kızlar,herkes burdaymış :))

gülin,bluesuu,sihirim nasılsınız?

la tarte dualarımız seninle canım,inanıyorum ki bugünleri de atlatacaksın..
sihirim inşallah pazartesiye kadar kanaman tamamen durur canım...dediklerine bende katılıyorum...korunurken nasıl hamile kalıyorlarsa artık :))

ben çok şükür iyiyim..saadece hapşırık,ateş basması var.. o yüzden bol bol dinleniyorum,eşimin sözünü dinliyorum :)) umarım gribe çevirmez...c vitamini takviyesi yapıyorum bol bol :))

minikcadımm83...evet canım dalmışım kusura bakma,camasd yazınca fark ettim.
çok güzel şeyler yaşıyosun rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin,güzel haberlerin bizlere moral olsun

iyiyim arkadaşlar..moralim zaten yüksek,,içimde değişik bir duygu var,tarifi yok :))

ama kırgınlık var üzerimde gribe çevirmesin de....

sizler nasılsınız,?

camasd...canım sağ ol iyi dileklerin için aklıma bişiy geldi ben çok sıkıntı çektim sen dikkat et .hareketsiz kalmaktan (afedersiniz kızlar)kabız oldum ve gaz problemim çok oluyodu.bu yüzden zeytin yağ limon içiyodum sabahları aç karnıma ve 3-4 kayısıyı geceden suya koyuyodum ve sabah kayısılarıyiyip, suyunu içiyodum.benim sıkıntım çok oldu ,inşallah sende olmaz

sihirim sorma ya..benim zaten normalde kabızlık sorunum var
ş.bey o yüzden şurup verdi,ama diğer dediklerini de yapayım...

şimdi bir de gaz sorunu eklendi sağolsun,uğraşıyorum...şurup bayağı işe yarıyor ama...

özlemcim bol su içmeyide unutma..yanında şişe bulundur..wc yatak arasında mekik dokursun ama tutunmasında faydalıymış...

dün o kadar çok su içmişim ki :) eve gelince su görmek isteedim.ama yine başladım içmeye...
daha iyi hareket olur en azından wc- yatak odası arası :))

kızlar iyi geceler..her gece okumadan yatmıyorum sizin yazdıklarınızı...bugün 65-70 yaşlarında bir çift geldi işyerine..yanında da 6-7 yaşlarında 2 kız çocuğu vardı..bende torunlarınız çok şirin isimleri ne diye sordum..kadın onlar bizim çocuklarımız dedi...56 yaşında doğurdum diyince oooo daha bizm yaşımız çok gençmiş dedik arkadaşlarla...şuanda 65 yaşındalar ama görmeniz lazımdı kızların biri adamın sırtında diğeri kadının elinde manzara süperdii..doğurmanın yaşı yok galiba:

bakın kızlar görüyormusunuz..hemen ümitsizliğe kapılmamak gerekirmiş demekki..o kadının tek sizden fazlası yaşı..oda sizin avantajınız işte...

iyi akşamlar aslıhancan :)
maşallaahhh...hakikaten dediğin gibi doğurmanın yaşı yokmuş dedirtir cinsten :)

eet canım taşınıcam..hamile olduğumu öğrendiğim günden birgün önce ev sahiplerinin evimize taşınacağını öğrendim..evimide çok seviyordum..komşularım yeri içi..herşeyini..kızımın okuluna yakın....ama ne zaman ev bulursanız o zaman taşınırsınız demişler...şansıma işte yandaki komşularımız ev almış..onların yerine geçicez..hem salonu daha büyük hem bir odası daha fazla..komşularımdanda ayrılmıcam..valla çok süpriz oldu bu ev..çok şükür...

valla süper olmuş senin için...denk gelmiş..bebiş kısmetli geliyor desene...ömür boyu böyle kısmetli olur inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…