Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

evet de canım evlendikten sonra ilk istedikleri ayda hamile kalıyolar.bende şimdiden değilde bu tedaviler uzar giderse diye korkuyorum baksana 3. e başlıcaz az değilki en iyi sen anlarsın herhalde masal gibi herşey

zaten hastanede şahin beyin hastalarıyla sohbet ederken aaaa.....sizin varmış zaten bir tane niye bu kadar zahmeti çekiyorsun diyen çok kişi oluyor........buna annemde dahil....

bu çok farklı bişiy.öyle söylendiği gibi değil.bana nefes alma özgürlğü gibi geliyo .duyuyorum dışarda bi gece bıraktık hamile kalmışım diye kime ne bizde elimizden geleni yaparız

sihirim bak sana moral olsun diye yazıcam....diğer topiklerde elmuallim diye biri var.....bizim gibi 3 denemenin ikisi nde düşük yaşamış,biri tutmamış.......geçen yıl 4.cü denemsinde hamile kaldı ve 3 üz doğurdu.......onunda benim gibi 14 yaşında bir oğlu vardı........o arkadaş bana çok umut oluyor.......

inşallah ...rabbim bizede artık böyle ikiz üçüz nasip etcek.sonrada onlarla uğraşırken çatlıcaz ama tatlı uğraşlar olcak.

böyle kişileri duymak gerçekten moral oluyo.öyle saçma sapan insanlar öyle saçma sapan şeyler konuşuyolarki..böyle arkadaşlar gerçekten umut canım .hadi seninki son olcak inşallah,arkandanda ben

sihirim kızmakta haklısın bende kızdım kendime...ama valla zor iş yaparım bundan sonra diyecem ama taşınıcam kızlar ben....bilmiyorumkismile

hemen yan tarafıma taşınıyorum kızlar..martta içindekiler çıkıyormuş..bizimde ev sahipleri gelicekti yerimize..tam zamanında allah acıdı bana..

valla ailem var komşularım arkadaşlarım...hepsi benim bir telefonumu bekliyolar..hemen yana geçiriveririz diyorlar..ama badana falan olucak...onuda badanacı yapıcak..Allah yardım eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…