Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

meybie çok sevindim. canım ya....hadi gözün aydın :))
allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin....

kızlar iy akşamlar,
size birşey sormak istiyorum.lale hanımla görüşmek için randevu almak geekiyor mu?
eşimin kafasına takılan şeyler var,birkaç soru sormak istiyor da? acaba p.tesi gidilse görüştürürler mi,bilginiz var mı?

ıyi akşamlar arkadaşlar....Ben çoktandır giremedim,sohbeti baya koyulaştırmışsınız,oku oku bitmedi....Nasılsınız?...

Özlemcim merhaba,transferin hayırlı olsun.... ınşallah 12 gün sonra senden güzel haberler alacağız...Ama ne olur bağırsaklara dikkat et,ıkınayım deme...Senin için dua ediyorum canım....

Bluesuum nasılsın canım?ınşallah mart ta herşey çok güzel olacak,ama ne olur olumsuz düşünme canım olur mu?

meybie gözün aydın...12.gün için değerin oldukça yüksek,hayırlısı ile bebeğini yada bebeklerini kucağına alırsın inşallah....

sihirim,hale sizin içinde herşey iyi olacak,lütfen moralinizi bozmayın..ıkinizde çok gençsiniz,yavrularınızı kucağınıza alacaksınız,hep böyle düşünün,olumlu düşünce olumlu sonuçlanır bunu unutmayın...

halideciğim sen nasılsın?Bebişleri görmeye ne zaman geliyorsun?Söylemiştin ama o kadar çok sayfa okudum ki kafam allak bullak oldu,hatırlamıyorum...

canım bizimde transferden sonra lale hn. sorularımız oldu.ama hastaneye gitmedik. eşim telle aramış ve lale hn.la görüşmüş.oda sorularını çok güzel cevaplamıştı.biz çok rahatlamıştık.hiç ertelemeyin arayıp sorun bence konuşmak çok iyi geliyo insana

sağ ol dikalman...evet iyi düşünmek iyi olduruyo ama her zaman iyi düşünülemiyo işte ama desteklerinizle bunuda yapmaya çalışıyoruz. teşekkür ederiz

dilkalman tesekkür edrim destegin için dedigin gibi hersey güzel olucak buna bizde inanıyoruz ama işte bazen kafaya takabiliyoruz senin durumunu bilmiyorum o yüzden Allah gönlüne göre versin dicem

halecim ben şu anda 27 haftalık hamileyim..2.denememizde hamile kalabildim..2 arkadaşım vardı Şahin beyin hastası..ıkisi de 1.denemede hamile kaldılar,benimki kısmet 2.denemede oldu ve canım ben 41 yaşındayım..O yüzden size diyorum ya çok gençsiniz,ne kadar pozitif olursanız o kadar iyi olur..Hatta 2.denememin sonucunda değerim çok düşüktü ve Şahin bey bana size hamile diyemem demişti ama ben hep pozitif düşündüm,sonuçta kızım bana sıkı sıkı tutundu,8-9 haftalık hamileydim kontrole gitiiğimde Nezahat hanım bana arkadaşlarla da konuştuk,sizinkinin tutmasını sağlayan pozitifliğinizdi dedi....Hiç bir konuda aklıma acaba getirmedim,Allahım tek istediğim hayırlısı dedim...Size de bir arkadaşınız,bir büyüğünüz olarak onu söylüyorum..Lütfen moralinizi yüksek tutun,olacak deyin....Bir sıkıntınız,bir sorunuz yada sorununuz olsa yazın...Hepimiz birbirimize destek için burdayız,unutmayın..

meybie hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...dilkalmancım ben bursaya gelemicem bi süre en azından düzelene kadar ara ara kanamam oluyo burdaki doktor yolculuk yapma dedi...herşey normalmiş ama 1 bebişim var kısmetse mart 1de kalp atışlarını duymaya gidicem canım...ama 3 ayı bitirince mutlaka gelicem şahin beye

Bluesuum nasılsın canım?İnşallah mart ta herşey çok güzel olacak,ama ne olur olumsuz düşünme canım olur mu?

iyim canım sen nasılsın? uzun zamandır girmedin....momide yok....öyle merak ettirmeyin kendinizi........ben sizlerle ,yeni hamile kalanlarala moral buluyorum....27 hafta oldu bile ha........kızına isim düşünmeye başlamışsınızdır herhalde...ne düşünüyorsunuz?...........canım dediğin gibi inşallah benim adımada herşey güzel olur......kendine iyi bak....

meybie çok güzel haber canım..gözün aydın..ne o değer yaaa...üçüzmü geliyo yoksaaa...
dikalman bizi unuttun canım..sende momide..arada bir girin ama arayıda bu kadar uzatmayın canım...maşallah 27 haftalık olmuşsun..zaman ne çabuk geçiyo...

selam kızlar,
gecen hafta neredeyse 3-4 kez girdim sayfaya hadi diyorum her seferinde okuyayım geçmişi ondan sonra yazayım. ama oku oku bitmiyor şekerler sizin gece muhabbetleriniz pek tatlı ama o kadar sayfa birikiyor ki 2 gün girmeyince bir türlü hepsini okuyamadım. okuyamayınca da hep yarım kaldı araya işler telefonlar girdi ofiste yazamadım bir türlü.

ben ve kızım iyiyiz... en son şeker testinden de sağlıkla geçtik değerler iyi çıktı yokmuş şeker sorunu. bakalım haftaya tekrar kontrol var.

şaka maka 3 ay kaldı neredeyse doğuma son üç ayı da sağlıkla geçirirsek Rabbim izin verirse gelir minik meleğimiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…