Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

sihirim canım hayırlısı olsun inşallah. düşüğüne çok üzüldüm ama şöyle düşün. sağlıklı olsaydı zaten tutunurdu canım o. demek ki böylesi hayırlıymış hakkında.

inşallah bundan sonra gelen bebeğin sağlıklı hayırlı güzel kusursuz evlat olur...

kızlar slm.bu gün ş.beye gitttim.düşükle ilgili herşey bitti.normale dönüyorum yani.şimdi önümüze bakcaz.bikaç test yaptırcam ve kendimi hazır hissedince tekrar başlıcam .umarım benim içinde hepimiz içinde rabbim hayırlı yavrular verir.

sihirim çok sevindim canım..şimdi o sayfayı kapatıyosun ve yepyeni bir sayfa açıyosun...sanki o üzüntüleri hiç yaşamamış gibi...bende arada bakıyordum msj attınmı diye..hayırlısı olsun cnm...kendini ne zaman hazır hissedersen hemen başla cnm...

iyi geceler kızlar,
sihirim çok sevindim düşükle ilgili herşeyin bitmesine...nasıl harap ediyordun kendini..artık olumsuz düşünme hiç bir zaman.bak göreceksin herşey güzel oluyor :)

hadi bakalım :) git bir konuş bakalım..bugün eşim uğramış,çok yoğunmuş...oturacak yer yoktu 4-5 kişi ayaktaydık dedi....

iyi geceler kızlar,
sihirim çok sevindim düşükle ilgili herşeyin bitmesine...nasıl harap ediyordun kendini..artık olumsuz düşünme hiç bir zaman.bak göreceksin herşey güzel oluyor :)

camasd... teşekkür ederim .zaman herşeyin ilacı gerçekten.bi kaç ay dinlenmek istiyorum zaten herşey kısmet.kendine dikkat et lütfen canım sizin hayır haberleriniz umut olcak artık bana

sihirim hayırlısı olsun canım rabbim gönlüne göre versin inş.

heletrn...teşekkür ederim rabbim sanada cümlemizede hayır versin inşallah

sihirim hangi testleri yaptırıcaksın???adları ne???

justing...canım kan pıhtılaşması,şeker yüklemesi yaptırcaz.genetikte var ama onda tereddütlüyüz yaptırma konnusunda.bakcaz artık

günaydın şekerler

bakıyorum dün kimse uğramamış buraya... herkes iyi mi bakalıııım opuyorumnanaktan

aman canım bulantılar olsun varsın hayatını çooook zorlaştırmadığı sürece işin tuzu biberi.
bak benimkiler 4. ayı doldurdum bıçak gibi kesildi çok şükür.

kızlar slm...bu aralar kimse uğramıyo buralara.herkez iyidir umarım
justing az kaldı bulantılara bebiş gün gün büyüyo
camsdh....sen de gün sayıyosun herhalde...kendine iyi bak
bluee...tedavin yaklaşıyo bluee...ben bile heycanlanmaya başladım.
ve hamişler momi,halidem ve adını unuttuklarım herşey yolunda gidiyodur umarım ALLAHIM sizi nazarlardan saklasın(hamilelere çok nazar değermiş kızlar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…