Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

halidem canım demek tek bebek.... ne güzel allah hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. her zaman pozitif ol tamam mı boşu boşuna stress yapıp kendini de bebeği de üzme. bundan sonra sen ne kadar mutlu sağlıklı olursa bebeğinde o kadar sağlıklı büyüyüp gelişecek canım benim... tekrar gözün aydın.

meybie canım hadi bak seninde hemen tuttu maaşallah. değerin süper 12. gün için çoğul olabilir. ama bir arkadaşımın da değeri çok yüksekti tek bebek geldi. erken tutunduysa ve sağlıklıysa tek de olabilir yani. biz tek bebek dediğinde çok şaşırmıştık o kadar yüksek değerden sonra.
o yüzden kendini tek ikiz veya üçüz falan diye hazırlama sağlıklısı hayırlısı neyse onu kısmet etsin rabbim.

halidem için yazdıklarım senin içinde geçerli. bundan sonra hep mutlu sağlıklı olun endişelere yer yok artık. stress yasaaaak....
tebrikler canım benim.

Son düzenleme:
gülincim nasılsın? bak sende eski hamile oluverdin yeni gelenlerle... ne güzel her gün yeni gelecek bebişlerin sayısı artıyor.

nasıl gidiyor mide bulantıların iyi misin biraz daha? kontrolün var mı yakında? gerçi 10-11 haftalık olmuşsun gittiyseniz yakın zamanda bebeğin kollarını bacaklarını görmüşsündür muhtemelen ne güzeldir şimdi o miniş miniş...

bluecum sen nasılsın canım? tam okuyamadığım için emin olamadım mart ayına mı karar kıldınız tedavi için. hayırlısı olsun diyorum ama bu sefer seninde güzel haberlerini alacağımıza dair çok güzel hisler var içimde.... hayırlısı allahtan inşallah...

dilkalmancım selam,

ne zamandır yazamadım sana... sen acıbademdeki doğum kursuna katılmıyor musun? hiç senin olabileceğini düşündüğüm birini göremedim. bu perşembe 3. haftayı yapacağız. toplam 6 hafta zaten. eğer bunu kaçırdıysan bir sonraki 25 mart perşembe başlayacak ona katılırsın istersen fena değil verilen bilgiler. eğlenceli oluyor.

bu arada şeker yüklemende sorun yoktur inşallah seninde.
arkadaşlar sormuş bizde karar veremedik hala birkaç isim arasında düşünüyoruz kızınıza isim kararladınız mı?

sağoll canımm...allahım hayırlısı ile kucağımıza almayı nasib etsin..seninde az kalmış.rabbim kurtarsın ..çook öpüyprum hayatıımopuyorumnanaktan

sağol halidem...çook mutluyumm.valla işe geldim ama iş yapamıyorum..:)çook şaşkınımm:lepi:

meybie......tebriklerrrrrr.......çoooook sevindimmmmm........ALLAH SAĞLIKLA,SIHHATLE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.......değerde süpermiş.......çoğul galiba.......

sağol canımmm.allahım isteyipte olmayan herkese nasib etsin inş..değer güzeldee çoğul sanırım.bilemedim ki.onu düşünmek istemiyorum şuan.allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasib etsin..:Saruboceq::CüvCüv:hihoyyythihoyyyt

sağol canımmm..valla çok şaşkınımm...:lepi::lepi:

tedavide olan arkadaşlar sizler nasılsınız?

hangi aşamalardasınız. gece sohbetlerinin arasından bulup anlamak çok zor oldu bu sefer okudum ama bulamadım ne durumda olduğunuzu...

hepinizin inşallah güzel sonuçlanır tedavileri. Emeklerinizi boşa çıkarmasın rabbim.

iyiyim canım sen ve minik kızın nasıllarsınız bakalım??valla eet eski hamile olduğum için çok seviniyorum...çünkü bu aralar maşallah hamilelerimiz hızla çoğalıyo..geçen perşembe gittik kontrole dediğin gibi kolları bacakları hepsi oluşmuş..hareket bile ediyodu çok şaşırdım cnm...12. haftada yine çağardı şu ikili tarama testini yapıcakmış..inşallah güzel haberler verir şahin bey...bulantılarıma gelince eskisi gibi olmasada öğürtülerim devam..biraz daha vakit gerek geçmesi için sanırım...kendini özletme daha sık girmeye çalış..:1hug:

momi,dikalman,justing,meybei ve hamiş olan herkezin haberleri harika kızlar.bu sayfada bu haberleri okumak okadar rahatlattıki beni.hep siz girin ve bişiyler yazın bebişlerle ilgili.tedavide olan arkadaşlara ve biz bekleyenlere moral olur emin olun.ALLAH sizleri ve bebişlerinizi nazarlardan saklasın ve onları sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.

şimdi ş.beye gitcem,iyiki bi bakıp gideyim demişim.acayip moral oldu .sağolun kızlar

sihirim cnm sizinde burdan güzel haberlerinizi alıcaz cnm..buna emin ol..pozitif ol..ben artık buna o kadar inanıyorumki...Allah gönlünde ne varsa versin canım....hayırlısıylada git gel bakalım şahin beye..haberlerini bekliyoruz...

çok sağ ol canım.görünce slm vereyim dedim.bende çıkıyorum.
kendine ve bebişine iyi bak
iyi haberlerle döncem içim çok rahat hepinize teşekkür ederim yalnız olmadığımı hissetmek çok güzel

byeee

sihirim selam canim

seninle tanismadik sanirim. tedavidesin herhalde. allah hayırlısı ile bebeklerine kavustursun insallah.
moralini cok yuksek tut olur mu.

momi... iyi dileklerin ve desteğin için sağ ol.evet tanışmamıştık ama ben çok memnun oldum iyi heberlerinizden.ve çok ümitlendim.iyiki girmişim sayfaya.bebişine ve kendine iyi bak.şimdi çıkmam lazım.ş.beye gidiyorum kontrol için

momi... atlamışım bu arada ben 2 tüp bebek yaptım ve 2. tuttu.8 haftalık düştü bu ay içinde.onun kontrollerine gidiyorum.yeni tedavim ne zaman başlıcak bilmiyorum. beklemedeyim yyani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…