- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.761
meggs...hoş geldin..şahin bey hakkında ne duyduysan doğru duymuşsun..çok ilgili alakalı işinin ehli bir dr...benim tedavim negatifti..ama bir sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım...acıbadem pahalı olduğu için doğumumu orada yapamamıştım..şahin beyin önerdiği başka bir dr da doğumum gerçekleşti..bu dr umda iyiydi gerçekten ama şahin beyin yerini tutamadı...şahin beye güven ..ekibide çok iyi...hayırlı olsun şimdiden...
canım benimle çok yakınsın biir kaç gün var umarım hamileliğimiz devam eder de konuşuruz. ilk tedavin mi? hangi gün transfer yapıldı. benim 2. gün transferiydi buna rağmen 8. gün dayanamayıp test yaptım 6.5 çıktı sonra 11. gün 63 ama lekelenmem oldu o gün. bakalım bugün yine kan verdim sonuç bekliyorum bir de çok apır gribim.
merhaba melek hayırlı olsun Rabbim yüzünü güldürsün inşalahhbir sorum olucaktı yeni yasa doğrultusunda bir embriyomu transfer edildi bugün duydum bu yasayı doğrumu??
kızlar böyle adet ağrısı gibi ağrılar oluyomu yani hamile olsak dahi hissediliyomu bu ağrılar çok korkuyorum,
blueeee...hayırlı olsun arkadaşım...relax relax relaxx...
canım çok saol yardımın ,verdiğin cevabın için haklısın söz veriyorum çok araştırmıcam artıkmeggs canım benim...ilk önce stresi kafandan atman gerekçok araştırıp dıdılama..bu hataları yapmış biri olarak söylüyorum...2 sene önce pembe mavide eşiminde spermogramı düşüktü ve de ileri hareketli spermi yoktu..ama geçen sene acıbademde herşeyi normal çıktıgerçi havuç suları vitaminlerinde etkisi olmuş olabilir..benimde çikolata kistim vardı..ve fsh ım sınırdaydı...laparoskopi ve histeroskopiyi aynı anda oldum..kistim alındı...rahimimdede problemler vardı..bunlarda halledildi...geçen sene kasımda tüp tedavim negatif sonuçlandı..yumurtalarım çok olgun değildi...ama ertesi ay kendiliğimden hamile kaldım..bir önceki ayın ilaçlarınında etkisinin olduğu kesin..rahim filmini tavsiyen bayıltılarak ol..onun haricinde ağrı adet ağrısı gibi..hiç korkma..kaç embriyo konulduğunu tam bilmiyorum canım..benim tedavimden sonra çıkan bir yasa olduğu için...
günaydın kızlar herşey gönlünüzce olur inşallahşahin bey çok çok iyi bir dr dur kesinlikle güvenin işinin ehlidir
evet canım yumurtalarım toplandı..7 taneydi..5 döllenmiş...bende tranfer için haber bekliyorum bakalım....hayırlısı ALLAHTAN...:2:
hayırlı olsun umarım herşey yolunda gider güzel haberlerini alırız inşallah,
evet canım ilk tedavim,4. gün transfer yapıldı,hiç kanama ve lekelenme olmadı,rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah bu bambaşka bi duygu ama dün çok şiddetli kasık ağrılarım oldu korkuyorum sanki her an adet olacakmışım gibi geliyo,
evet canım 152 olmuş çooooook şükür bugün mübarek gün çok çok şükür
evet canım 152 olmuş çooooook şükür bugün mübarek gün çok çok şükür
megss...çok doğru bir dr.dasın canım...şahin bey mükemmel bir dr...bunu ilerleyen günlerde sende faredeceksin...tedavin hayırlı olsun.....inşş..herşey gönlünce olur...diğer denemeyi nerde yaptırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?