Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

justing canım ne guzel kendiliğinden hamile kalmışsın çok sevindim peki sizde sorun neydi bizde deki sorunu yazmıştım bu şekilde sorunu olup hamile kalan var mı? kızlar bu arada bu sayfa çok güzel hiç birinizi tanımıyorum ama çok yakın hissedıyorum en yakın dostlarım bılmıyor böyle bir tedaviye başlayacağımızı anlatmıyorum kimseye istemiyorum anlatmak ..arada karamsar oluyorum kızlar benım ikinciye deneme gibi bir şansın çok düşük durumlar dan ötürü :) ..cuma günü eşime tekarar test yapılıcak hareket yok ama canlımı cansız mı ona bakılıcak ..bır şey daha ben rahim filminden çok korkuyorum ağrın oluyormuş diye duydum ve bir embriyomu transafer ediliyo çok karışık yazmış olabılırım çok soru var kafamda bıraz değil çok fazlada aceleci sabırsız bır insanım malesef ki sıktıysam özür dilerim aranıza yeni katılan bu arkadaşınızı mazur görün

evet canım ilk tedavim,4. gün transfer yapıldı,hiç kanama ve lekelenme olmadı,rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah bu bambaşka bi duygu ama dün çok şiddetli kasık ağrılarım oldu korkuyorum sanki her an adet olacakmışım gibi geliyo,

merhaba melek hayırlı olsun Rabbim yüzünü güldürsün inşalahh bir sorum olucaktı yeni yasa doğrultusunda bir embriyomu transfer edildi bugün duydum bu yasayı doğrumu??

saolasın inşallah hayırlı olur rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ,evet tek embriyo transfer ediliyo ama olacağı varsa tek embriyo ile de olur canını sıkma,

meggs canım benim...ilk önce stresi kafandan atman gerekçok araştırıp dıdılama..bu hataları yapmış biri olarak söylüyorum...2 sene önce pembe mavide eşiminde spermogramı düşüktü ve de ileri hareketli spermi yoktu..ama geçen sene acıbademde herşeyi normal çıktıgerçi havuç suları vitaminlerinde etkisi olmuş olabilir..benimde çikolata kistim vardı..ve fsh ım sınırdaydı...laparoskopi ve histeroskopiyi aynı anda oldum..kistim alındı...rahimimdede problemler vardı..bunlarda halledildi...geçen sene kasımda tüp tedavim negatif sonuçlandı..yumurtalarım çok olgun değildi...ama ertesi ay kendiliğimden hamile kaldım..bir önceki ayın ilaçlarınında etkisinin olduğu kesin..rahim filmini tavsiyen bayıltılarak ol..onun haricinde ağrı adet ağrısı gibi..hiç korkma..kaç embriyo konulduğunu tam bilmiyorum canım..benim tedavimden sonra çıkan bir yasa olduğu için...

kızlar böyle adet ağrısı gibi ağrılar oluyomu yani hamile olsak dahi hissediliyomu bu ağrılar çok korkuyorum,

canım adet ağrılarıyla aynı çok bir değişiklik olmuyormuş duyduğum kadarıyla benim görümcem ebe hemşire ondan biliyorum hatta bir arkadaşım adet olcam olucam çok ağrım var dedi dedi benide inandırdı ama bir baktık hamileymiş yani adet ağrılarıyla birebir aynı diye biliyorum tabi kişiden kişiye değişiyordur bu. pozitiff düşünelimm canım

canım çok saol yardımın ,verdiğin cevabın için haklısın söz veriyorum çok araştırmıcam artık ..şahin beye bıraktım kendimi .. hiççç bir soru getirmicem aklıma yoksa sorularım bitmez benim :18: ama şu tek embriyo olması üzüldüm ama olucağı varsa dogru tek amriyo ile de olur inşallah bende ve tüm arkadaşlr evlatlarımıza sağlıkla kavuşuruz.. senin gibi canımm

megss...çok doğru bir dr.dasın canım...şahin bey mükemmel bir dr...bunu ilerleyen günlerde sende faredeceksin...tedavin hayırlı olsun.....inşş..herşey gönlünce olur...diğer denemeyi nerde yaptırdın?

canım kasık ağrısı normal ben geçen sefer kesin adet oluyorum demiştim oysa bebişim tutunuyormuş sıkma canını bebeğin senle diye düşün

megss...çok doğru bir dr.dasın canım...şahin bey mükemmel bir dr...bunu ilerleyen günlerde sende faredeceksin...tedavin hayırlı olsun.....inşş..herşey gönlünce olur...diğer denemeyi nerde yaptırdın?

canım çok saol benim ilk denemem olucak kısmetse..sorunumuzu yeni ögrendik doktorumun önerisyle ve bazı minik araştırmalr sonucu şahin beyde karar kıldık doğru söylüyorsun canım sizden böyle duydukça daha da içim rahatlıyor ..bakalım ilk denemem inşşallah başarıyla sonuçlanır hepimizin ( sorunumuz sperm düşüklüğü ve hareketlilik ) bu arada seni takip ediyordum canımm inşallah güzel haberler alıcaksın Allahın izniyle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…