- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.741
şimdiden hayırlı olsun canım senin ilki ne zamandı ve kaçınccı gün transfer oldu?dondurulmuşla mı devam edeceksin?[/Q
seninde hayırlı olsun cnm.benim ilki geçen aydı cnm 1 ay ara verdik şimdi 2. deneme olcak.benim 6 yumurtadan 2 si döllenmişti tek embriyo transfer edildi yaştan dolayı 25 yaşındayım bu arada.dondurulmuşum yoktu.tekrar en baştan başlanacak yani.inşallah tutar bu defa.herkes için hayırlısı olsun.2. denemede daha rahat olucam 1. denreme acemilik oldu.çok stres yapmıştım.
CANIM BENİM NİSANDA İLK DEFA TÜP BEBK YAPILDI 27 YAŞINDAYIM 3. GÜN EMBRİYOSU TEK TRANSFER ORTA KALİTE İDİ AMA TUTTU 4. AYDA SUYU BİTTİ KAYBETTİK. ŞİMDİ 2. DENEDİK 7 YUMURTADAN 3Ü DÖLLENDİ 2. GÜN 1. KALİTE TRANSFER EDİLDİ SONUÇ BEKLİYORUM HAYIRLISI OLSUN.
kızlar ya bide bişey sorcam sizlere ben transferden önce ve sonra kabak çekirdegini çok yedim.bunun yanında ananas ceviz,kuru incir,badem fıstık,süt ürünlerini çok tükettim siğara iiciyodum tedaviden önce çünkü vücut atsın diye.ama kk de birisi kabak çekirdegi çerez düşük yapıyo yazmış.siz ne yiyisonuz tedavi öncesi ve transfer sonrası yanlışmı yapıyorum anlamadım?
BEN GEÇEN SEFER DE ANANAS YEMİŞTİM KABAKÇEKİRDEĞİ BU DEFA YEDİM SANMIYORUM STRES YAPMA CANIM
ece...o yediklerinle hiç birşey olmaz canım.....merak etme.....
63 çıktı bugün 11. günüm ama testi verir vermez kanamam oldu sevinsem mi üzülsem mi
63 çıktı bugün 11. günüm ama testi verir vermez kanamam oldu sevinsem mi üzülsem mi
sagol cnm.senin nasıl gidiyo.yumurta toplaman oldumu? nasıl sonuçlar?
canım hadi hayırlısı olsun inş...evet canım yumurtalarım toplandı..7 taneydi..5 döllenmiş...bende tranfer için haber bekliyorum bakalım....hayırlısı ALLAHTAN...:2:
kızlar benimde transferim oldu bugün sekizinci gün pazartesi test yaptırıcam bakalım hayırlısı inşallah,
kızlar benimde transferim oldu bugün sekizinci gün pazartesi test yaptırıcaz bakalım hayırlısı,
evet canım yumurtalarım toplandı..7 taneydi..5 döllenmiş...bende tranfer için haber bekliyorum bakalım....hayırlısı ALLAHTAN...:2:
kızlar benimde transferim oldu bugün sekizinci gün pazartesi test yaptırıcaz bakalım hayırlısı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?