Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kızlar ya bide bişey sorcam sizlere ben transferden önce ve sonra kabak çekirdegini çok yedim.bunun yanında ananas ceviz,kuru incir,badem fıstık,süt ürünlerini çok tükettim siğara iiciyodum tedaviden önce çünkü vücut atsın diye.ama kk de birisi kabak çekirdegi çerez düşük yapıyo yazmış.siz ne yiyisonuz tedavi öncesi ve transfer sonrası yanlışmı yapıyorum anlamadım?

kızlar ya bide bişey sorcam sizlere ben transferden önce ve sonra kabak çekirdegini çok yedim.bunun yanında ananas ceviz,kuru incir,badem fıstık,süt ürünlerini çok tükettim siğara iiciyodum tedaviden önce çünkü vücut atsın diye.ama kk de birisi kabak çekirdegi çerez düşük yapıyo yazmış.siz ne yiyisonuz tedavi öncesi ve transfer sonrası yanlışmı yapıyorum anlamadım?

evet canım yumurtalarım toplandı..7 taneydi..5 döllenmiş...bende tranfer için haber bekliyorum bakalım....hayırlısı ALLAHTAN...:2:
canım hadi hayırlısı olsun inş...
ayyy nasıl heyecan yaptım sorma sanki kendim gidecekmişim gib..
allahım inş. bu girdiğin yolda seni sevindirir dualarımdasın canımm güzel haberlerini bekliyorumm...

kızlar benimde transferim oldu bugün sekizinci gün pazartesi test yaptırıcam bakalım hayırlısı inşallah,

canım hayırlı olsunn inş. yaptığın testte cift cizgiyi veya cok yüksek kan değerlerini görürsünn..
ayy ne heycanlı yaaaa bende yaşacağım bu heyecanları inş..

kızlarrr eşimle oturup konuştuk bursamı istanbulmu bir türlü karar veremiyoruzz..çanakkale geliboludayımm istanbul daha yakın ama ş.beyide cok iyi duydum bilmiyorum cok kararsızız..
birde kürtajdan ne zaman sonra tedaviye başlanabilir...birde giderim dr. neden geldin daha erken derse..

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.Öncelikle büyük Allahım hepimizin yüzünü güldürsün bu marotondan sağlıklı bebişlermizle başarıyla çıkmamızı nasip etsin.. 21 yaşındayım eşim 29 spermiogram testlerının pek iyi olmaması yüzünden doktorumuzla birlikte tüp bebeğe karar verildi (sayı düşük ,hareketlilik yok) .Sizi uzun zamandan beri takip edıyorum.. Doktorumunda onerisiyle Şahin Beyle görüşmeye gittik çok ilgili muhteşem biri eşimle Şahin Beyle bu marotona çıkmaya karar verdik bu hafta kısmetse başlıyoruz .başlarda çok kararsızdım ama duyduklarımdan sonra kararımı verdim.yorumlarınızı beklıyorum şimdiden teşekkürler hepmızın Allah yardımcısı olsun...

Son düzenleme:
meggs...hoş geldin..şahin bey hakkında ne duyduysan doğru duymuşsun..çok ilgili alakalı işinin ehli bir dr...benim tedavim negatifti..ama bir sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım...acıbadem pahalı olduğu için doğumumu orada yapamamıştım..şahin beyin önerdiği başka bir dr da doğumum gerçekleşti..bu dr umda iyiydi gerçekten ama şahin beyin yerini tutamadı...şahin beye güven ..ekibide çok iyi...hayırlı olsun şimdiden...

evet canım yumurtalarım toplandı..7 taneydi..5 döllenmiş...bende tranfer için haber bekliyorum bakalım....hayırlısı ALLAHTAN...:2:

canım maaşallah benim de 7 yumurtaydı ama sadece 4 olgun çıkmıştı ve 3ü döllenmişti. rabbim hamile kalmayı kucağına almayı nasip etsin ben bugün yine kan verdim bakalım kaç çıkıcak. kanamam dün yine oldu silme şeklinde ama dünden beri yok hamdolsun

kızlar benimde transferim oldu bugün sekizinci gün pazartesi test yaptırıcaz bakalım hayırlısı,

canım benimle çok yakınsın biir kaç gün var umarım hamileliğimiz devam eder de konuşuruz. ilk tedavin mi? hangi gün transfer yapıldı. benim 2. gün transferiydi buna rağmen 8. gün dayanamayıp test yaptım 6.5 çıktı sonra 11. gün 63 ama lekelenmem oldu o gün. bakalım bugün yine kan verdim sonuç bekliyorum bir de çok apır gribim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…