Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

filocum...hayırlısı olsun...bu süreç maddi olarakta insanı tabii yıpratıyor....eczaneyi anlaşmalı diyorlar...ama başka yerden hiç almadığımız için fiyatları uygunmudur bilmiyorum..daha önceki denemelerdede hep aynı eczaneden aldık....tabikide kredi kartı geçiyor ilaçlarda.....ş.bey hepsini yazıyor reçeteye..ama hepsini aynı anda alıp almaman sana kalmış bişey....biz hepsini aynı anda alıyoruz...çünkü zaten toplam ben 10 yada 11 gün kullanıyorum...süresi uzun olmuyor..benim kısa protokol oluyor zaten....herhalde yaştan dolayı seninde kısa protokol olur....

6 taneydi...geridende gelen olabilir dedi dr....

hayırlısı olsun cnm tedavin.kaç günün kaldı yumurta toplama işlemine ? allah yardımcın olsun .
bende bugün adet oldum.yarın kntrolüm var.şahin bey ameliyatta olucakmış aylin hnm yapıcakmış.

hayırlısı olsun cnm tedavin.kaç günün kaldı yumurta toplama işlemine ? allah yardımcın olsun .
bende bugün adet oldum.yarın kntrolüm var.şahin bey ameliyatta olucakmış aylin hnm yapıcakmış.

sağol canım ...yumurtalarım pazartesi yada salı olacak kısmetse...yarınki kontrolümde belli olacak....seninde kontrolün iyi geçer inşşş...

kızlar bütün tedaviye başlayanlara dua ediyorum..inşallah gelicek bebekler...burda hep birlikte göbek atıcaz inşallah.....

kızlar merhaba ben bugün kan testi yaptırdım bugün benim 8. günümdü ve bana 2. gün transferiydi ve sonuç 6.5 çok düşük yani. sizce erken mi davrandım yoksa umudum olmamalı mı?

kızlar merhaba ben bugün kan testi yaptırdım bugün benim 8. günümdü ve bana 2. gün transferiydi ve sonuç 6.5 çok düşük yani. sizce erken mi davrandım yoksa umudum olmamalı mı?

cnm benim 12.günde 0.19 çıkmıştı.5 ve üzeri pozitif diye biliyorum.hemde erken yaptırmışsın.pozitif sanırım.dru arayıp bi sor istersen.merakla bekliyorum sonucunu.

sağol canım ...yumurtalarım pazartesi yada salı olacak kısmetse...yarınki kontrolümde belli olacak....seninde kontrolün iyi geçer inşşş...

ay az kalmış cnm hadi hayırlısı.bende bugün gittim kontrole.bi problem yokmuş.ama 1 ay ara vermemiz gerekiyomuş.bi dahaki ay adetimin 2. günü 2.denemeye başlıyorum inş.

canım doktoru aradım ulaşamadım geri döner dediler dönmedi. bilmiyorum galiba çok erken davrandım ama hala umudum var bakalım hayırlısı

canım doktoru aradım ulaşamadım geri döner dediler dönmedi. bilmiyorum galiba çok erken davrandım ama hala umudum var bakalım hayırlısı

cnm ameliyatı varmış bugün bütün gün.bende telefon bekledim.cepten aradıysanmüsayit oldugunda mutlaka geri dönüyo.

ay az kalmış cnm hadi hayırlısı.bende bugün gittim kontrole.bi problem yokmuş.ama 1 ay ara vermemiz gerekiyomuş.bi dahaki ay adetimin 2. günü 2.denemeye başlıyorum inş.

şimdiden hayırlı olsun canım senin ilki ne zamandı ve kaçınccı gün transfer oldu?dondurulmuşla mı devam edeceksin?

zeynepçim.....çok erken davranmışsın test için...ama bir pozitiflik var... hadi inşşş...3 gün sonra değerin güzelce katlanırda s seviniriz hepberaber........ece....kontrolün iyi geçmiş sevindim...inşşş..bundan sonraki denemende kavuşursun bebeğine......

canım ilk negatif diye çok üzüldüm ama sonra erken diyerek hala umudumu koruyorum. umarım snein de pozitif olur peşpeşe doğum yaparız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…