- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.721
bluesuu dün oldum cnm:):):)ama maddi olarak geleck aya kaldı cnm tedavi....hyrlısı dyrm....onun için ilaçları sordum ....peki hastanenin ordaki eczaneden indirimli alabilyrmuyuz.....hepsini toptanmı alıyoruz yoksa kontrole gittikçe kaç tane lazımsamı alıyoruz...ilaçlarada kredi kartı geciyormu.....
6 taneydi...geridende gelen olabilir dedi dr....
hayırlısı olsun cnm tedavin.kaç günün kaldı yumurta toplama işlemine ? allah yardımcın olsun .
bende bugün adet oldum.yarın kntrolüm var.şahin bey ameliyatta olucakmış aylin hnm yapıcakmış.
bluuesuu cnm snn ilaçlar ne kadar tuttu...........
kızlar merhaba ben bugün kan testi yaptırdım bugün benim 8. günümdü ve bana 2. gün transferiydi ve sonuç 6.5 çok düşük yani. sizce erken mi davrandım yoksa umudum olmamalı mı?
sağol canım ...yumurtalarım pazartesi yada salı olacak kısmetse...yarınki kontrolümde belli olacak....seninde kontrolün iyi geçer inşşş...
canım doktoru aradım ulaşamadım geri döner dediler dönmedi. bilmiyorum galiba çok erken davrandım ama hala umudum var bakalım hayırlısı
cnm ameliyatı varmış bugün bütün gün.bende telefon bekledim.cepten aradıysanmüsayit oldugunda mutlaka geri dönüyo.
ay az kalmış cnm hadi hayırlısı.bende bugün gittim kontrole.bi problem yokmuş.ama 1 ay ara vermemiz gerekiyomuş.bi dahaki ay adetimin 2. günü 2.denemeye başlıyorum inş.
şimdiden hayırlı olsun canım senin ilki ne zamandı ve kaçınccı gün transfer oldu?dondurulmuşla mı devam edeceksin?[/Q
seninde hayırlı olsun cnm.benim ilki geçen aydı cnm 1 ay ara verdik şimdi 2. deneme olcak.benim 6 yumurtadan 2 si döllenmişti tek embriyo transfer edildi yaştan dolayı 25 yaşındayım bu arada.dondurulmuşum yoktu.tekrar en baştan başlanacak yani.inşallah tutar bu defa.herkes için hayırlısı olsun.2. denemede daha rahat olucam 1. denreme acemilik oldu.çok stres yapmıştım.
şimdiden hayırlı olsun canım senin ilki ne zamandı ve kaçınccı gün transfer oldu?dondurulmuşla mı devam edeceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?