Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kızlar merhaba...benim dün transferim oldu hayırlısıyla...ALLAH 12 gün sonra güzel haberler almayı nasip eder inşşş....hepinizi öpüyorum..hoşçakalın....

kızlar merhaba...benim dün transferim oldu hayırlısıyla...ALLAH 12 gün sonra güzel haberler almayı nasip eder inşşş....hepinizi öpüyorum..hoşçakalın....

canım şimdiden hayırlı olsun bence ikimiz beraber doğum yapacağız bebişlerimizi alacağız ayyy ne güzel hayal hadi iyi haberlerini bekliyoruz ananas dut kurusu kuru kayısı kabak çekirdeği yemiştim canım

canım hadi hayırlısı olsunnn..12 gün sonra güzel haberlerinide duymak nasip olsun.bende seni öpüyorum hayatımm dikkat et bol bol dinlen bu sürecte..

CANIM HAYALİ BİLE GÜZEL DİMİ...İNŞŞŞ ALLAHIN İZNİYLE HAYALLERİMİZ GERÇEK OLACAK......

sağol canım... Ece...zeynep..bişey sorucam..transferden ne kadar sonra tuvaletinizi yaptınız?

canım bana da 15 dk dedi yarım saat dayandım dayanmadım gittim hemen ben geçen sefer de 1 saat olmadan gitmiştim. yaa ben o gün hem isaldim hem de wc gittim ıkınıyorum korkuyorum idrar gelmiyo eşime dedim ne yapıcam zor zar azar azar yaptım yani çok fenaydı olacaksa her türlü oluyor canım hiç takma bunları

zeynepçim yaaa..ben 15 dakika sonra kalktım...diğerlerinde ameliyathanede sonda takıyorlardı...hiç kalkmadan 2 saat yatıyordum..sondayı sordum artık takmıyoruz dediler...isterseniz takarız ama enfeksiyon riski oluyor diye arık takılmıyor dediler..bende taktırmadım..ama 15 dak .zor dayandım....sonrada biraz pişman oldum kalktım diye......ama zaten sorun olsa kalk demezler herhalde.....

blue canım hiç önemli değil ne zaman kalktığın o öyle hemen düşecek yerde değil ki. bence bu defa olumlu olacak herşey inşallah. ben uarın kan testi tekrar ediceğim ve 4-5 gün sonra da kese görmeye gideceğim inşşallah

merhaba arkadaşlar benim trransferimin 5. günü bugün. Dün e kadar ağrılarım vardı ancak şu anda hiç bir şey hissetmiyorum. Benimle birlikte transfer yapılan varmıı belirti yaşıyorlarmıı? çok merak içindeyim yardımvı olursanız sevinirim.

kızlar hadi hayırlı haberlerinizi bekliyorum...bluesuu cnm kaç yumurta oluştu kaçı döllendi..kaç tane transfer edildi....transferden sonra hemn evemi geldin...orda yattınmı biraz bilgi verirmisin cnm....bide tedavi sırasındaki tahliller tedavinin içindemi yoksa ayrıyeten ödüyormuyuz...

filocum...7 yumurtam oluştu,5 idöllendi,yaş gereği (37 yim)2 tane transfer oldu....transferden sonra 2 saat hastanede yattım...sonrada eve geldim.....2 gündür evdeyim....yarında işyerine gidicem...bu kez 12 gün evde geçirmeyi düşünmüyorum..yani kendimi kasmıyorum..çünkü daha kötü oluyor....tedavinin içinde 2 kez e2 tahlili yapılıyor...onlar tedavinin içinde...ama başka birşey olurmu sana bilemiyorum...bana tek yapılan bu tahliller.....

bluesuu canım hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz inşallllaaaaaahhhhhh ...canım tarnsferinin olduğu gn bizde spermiogram testi vermke için gelmiştik sedyeyle bir bayan çıkıyordu o sıra aklıma sen geldin bluesu tarnsferi bugundu acaba o olabilirmi dedim bayana hayırlı olsun dedim pembeli kazak vardı uzerımde sıyah mont :)

teşekkürederim canım.....yok ben değilmişim...çünkü ben kimseyle karşılaşmadım....keşke ben olsaydım..böylecede tanışmış olurduk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…