- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.821
kızlar merhaba...benim dün transferim oldu hayırlısıyla...ALLAH 12 gün sonra güzel haberler almayı nasip eder inşşş....hepinizi öpüyorum..hoşçakalın....
kızlar merhaba...benim dün transferim oldu hayırlısıyla...ALLAH 12 gün sonra güzel haberler almayı nasip eder inşşş....hepinizi öpüyorum..hoşçakalın....
canım şimdiden hayırlı olsun bence ikimiz beraber doğum yapacağız bebişlerimizi alacağız ayyy ne güzel hayal hadi iyi haberlerini bekliyoruz ananas dut kurusu kuru kayısı kabak çekirdeği yemiştim canım
canım hadi hayırlısı olsunnn..12 gün sonra güzel haberlerinide duymak nasip olsun. bende seni öpüyorum hayatımm dikkat et bol bol dinlen bu sürecte..
cnm 12 gün sonra güzel haberlerini alırız inşallah.kendine dikkat et.
sağol canım... Ece...zeynep..bişey sorucam..transferden ne kadar sonra tuvaletinizi yaptınız?
sağol canım... Ece...zeynep..bişey sorucam..transferden ne kadar sonra tuvaletinizi yaptınız?
ilk 3 ay devam ederse şahin beye gideceğim ama sonrası gidemem galiba bakalım tek o günleri görelim de.
kızlar hadi hayırlı haberlerinizi bekliyorum...bluesuu cnm kaç yumurta oluştu kaçı döllendi..kaç tane transfer edildi....transferden sonra hemn evemi geldin...orda yattınmı biraz bilgi verirmisin cnm....bide tedavi sırasındaki tahliller tedavinin içindemi yoksa ayrıyeten ödüyormuyuz...
bluesuu canım hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz inşallllaaaaaahhhhhh...canım tarnsferinin olduğu gn bizde spermiogram testi vermke için gelmiştik sedyeyle bir bayan çıkıyordu o sıra aklıma sen geldin bluesu tarnsferi bugundu acaba o olabilirmi dedim bayana hayırlı olsun dedim pembeli kazak vardı uzerımde sıyah mont :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?