Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

melek tebriklerr..ne güzel haberler çok mutlu oldum..yarın randevumuz var bızımde inşallah bende bu günleri görürüm ve tüm isteyenler Allahın izniyle..

melek hayırlı olsun..allah kucağınada almak nasip etsin...ayağınızı sürüyünde blue ve diğer arkadaşlarda kalsın hamile....

pozitif sonuç almış arkadaşlar gelin yeni topikte 2011 ağustos eylül aylarındda tüp bebekle anne olacaklar topiğinde buluşalım

melek çok sevndim.......kaç yaşındaydın ve sorun neydi anlatırmısın..

saol canım,32 yaşındayım,çikolata kistim vardı 14 cm ulaşmıştı açık ameliyat oldum ve şans vermiyolardı yumurtalıklarım zarar gördüğü için ameliyat esnasında,ve şu anda 3 kistim var biri 3 cm biri 2 diğeride mm rik büyüklükte.yani umutsuz olmamak lazım,

Benimde bugün 8. gün oldu. Dayanamadım. İdrarda baktım ama negatif. Hiç bir belirtimde yoookk. Çom moralim bozulacak sanırım kandada negatif çıkarsa.

Benimde bugün 8. gün oldu. Dayanamadım. İdrarda baktım ama negatif. Hiç bir belirtimde yoookk. Çom moralim bozulacak sanırım kandada negatif çıkarsa.

emnbhr merhaba canım inşallahh pozitif sonuç alırısın hayırlısıyla...daha erken ümitsizliğe kapılma..tatlım sorununuz neydi bizde kısmetse başlıcaz Allahın izniyle.

meggs cnm sen,n sorun neydi...

canım sperm azlığı ve morfolajı yok .. randevumuz vardı şahin beyde canlılık baklıdı canlılık var ıyı bırde murat beyle gorusucez cuma mıkroenjeksıyonmu tse mı olucak ona kararverılıcek..böyle sorunla hamıle kalan ..canım sen tadavı surecındemısın..

canım hiç idrar testine inanma enim de negatif çıkmıştı bak pozitif şimdilik.için rahat olsun kaçıncı gün embriyosuydu ben 2. gün olmasına rağmen kan testi yapmıştım 8. gün. sen de 10. gün yapabilirsin bence.

emnbhr merhaba canım inşallahh pozitif sonuç alırısın hayırlısıyla...daha erken ümitsizliğe kapılma..tatlım sorununuz neydi bizde kısmetse başlıcaz Allahın izniyle.

eşimin sperm sayısında düşüklük vardı. Ama çok ta önemli bir düşüş değildi. 19 milyon du. Asıl kan testim pazartesi yaptıracam. Ama ümidim yok gibi ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…