- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.841
aynen canım tanışmış olurduk güzel olurduteşekkürederim canım.....yok ben değilmişim...çünkü ben kimseyle karşılaşmadım....keşke ben olsaydım..böylecede tanışmış olurduk...
kimse yokmuuuu:? 5. gün transferi yapılannn.
kızlar merhaba...benim dün transferim oldu hayırlısıyla...ALLAH 12 gün sonra güzel haberler almayı nasip eder inşşş....hepinizi öpüyorum..hoşçakalın....
Taransferinin kaçıncı günü zeynepella.Kan testin ne güzel çıkmış. Allah kucağına almayı nasip etsin. Bu aralar bende yaptırsam test belli olurmu ki? Benim bugün 6. gün oldu. Hiç bir belirti yok. İlk 3 gün biraz ağrı oldu. Bidahada bişey olmadı. Beklemesi öyle zorki.
canım senin 5. gün transferiymiş yarın 7. gün oluyor az da olsa kanda çıkma ihtimali var yarın değil de diğer gün yap bence
Canım benim yaşım 29 ilk denemem. nerdeyse 3 yıldır evliyiz. Şahin Bey yaptı taransferimi. Rahattı transferim. İlk 3 gün biraz ağrım oldu.Ama sonra hiç bir belirti kalmadı. Senin nmasıl olmuştu. AĞRI ÇEKMİŞMİYDİN. yADA HERHANGİ BİR BELİRTİ OLMUŞMUYDU SENDE. 10 yumurta toplandı benden 8 i döllendi. Ama 5 tanesi iyi durumdaymış.bekliyoruz işte heyecenla.Senin kaçıncı demendi.
canım yaşım 27 nisanda ilk denememi yaptı şahin bey tuttu ama 4 aylıkken kaybettim. şimdi 2. yaptık çok şükür pozitif. belirti olmuyor ama canım kabız olma kuru kasyısı incr ye karın şişliğine takılma benim pek ağrım olmadı test günü geçen sefer adet sancısı gibi olmuştu o da bebek tutunuyormuş. umarım pozitif sonuç alırsın ve beraber devam ederiz hamileliğe çünkü çok yakın oluyoruz 3 aralık benim transfer günüm ama 2. gün oldu senin 14ünde olmuş ama 5. günün yani aramızda 10 gün var yok. inşallah pozitif olur.
inşallah tek dileğim:) kabız olmadım. zaten bir sürü faydalı şey yediriyo etrafımdakiler:)Sitedekiler ağrı olduğunu kanama oldunu falan söylediler.O sedbeple endişelendim.Ama içimi rahatlattın:) inşallah bende güzel bir sonuç alırım. Haberleşelim:)
canım benimde 14. de yapıldı transferim. İnşallah güzel haberler alırız.
transferin hayırlı olsun canım...aramızda 3 gün var desene...inşşş.. ALLAH güzel sonuçlar almayı nasip eder ikimizede....
kızlar bugün sonucumu aldım pozitif 260 çıktı değerim.çok mutluyum.
hayırlıı olsunn :)))) Ay çok güzel bir haberr. Darısı bizim başımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?