KSC Şahin bey de iyi.ancak ben bir test için Murat erdemir ile görüştüm jinemed te. Görüştüklerim içinde en çok bilgi veren ve ilgilenendi. Hakkında fazla forumda yok ilginç.Osman develioğlunu ise hiç beğenmedim bu arada.[Canım ben tüp bebek harici hamıle kalamıcamı murat beyde jınemede ogrendım ve rahım filmi sonucunda ogrendım.benı amlıyat masasında bırakıp tup bebek deneyeceksiniz deyip gitti.ben daha ne oldugunu anlamadım hemsırelere sordum ne anlama gelıyo dıye.ve ağlayarak cıktım amelıyathaneden.dogru odasına gıttık ve bana moral verecegıne dırek tup bebek fıyatından vs.den bahsettı.o kapıdan cıkarken denesem bıle asla orası degıl dedım kendı kendıme.akabınde de aradılar zaten denemek istermisiniz dıye.o sırada kredi borcumuz oldugundan 2 yıl bekledim ve bursada cok ıyı oldugunu duydugum sahın beyle gorusmeye gıttım.kendisiyle asla fıyat konusmadık bu zaman kadar yapabılecegının hep en ıyısını yaptı fıyat olarakta.en son biz açınca konuyu.ve bana daha ilk görüşmede bizler aracıyız elimizden gelenı tabiki yapıcaz ama eger zamanı geldi ise imkansız diye bişey yok dedi.herseyden once bu ınanca sahıp oması etkıledı benı ve transferim sırasında benımle birlikte agladı.ilk tedavim 2 ay ertelendı ve ben cok uzulmustum o zaman bıle kendı cebınden 3,4 kez arayıp bana moral verdi.şahın bey bana gore bursanın en ıyısı bu konuda.osman develıoğluna gelınce bı ablam onda denedı zaten gorusme sırasında yası dolsaıyla napacaksın cocugu gıt kocanla gez dolas demıs transfer gunu surf merak ettıgım ıcın gıttım ama ilaçları tarıf ederken kafasını bır kere kaldırıpta bakmadı hastasının yuzune.bizler kulak burun bogaz ıcın gitmiyoruz o doktorlara onlarda bu ısı bedavaya yapmıyor bı tedavı surecınde en onemlı sey moral ve bunun en basta doktorun yapıp karsısına hıssettırmesi gerek.bence bu konuda sıfır osmanbey.o yuzden asla benım tercıhım olamaz.hamılelıgım sırasında da tesadufen emel hanımla hayat hastanesınde tanıstım bana 2 ay bakmasına ragmen mukemmel bı doktor rabbım yenıden nasıp ederse anne olmayı dogum ıcınde tercıhım o olacak ınsallah tup bebekte de sahın bey.Allah yardımız olsun ınsallah.